• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • kasza

Wyniki dla

Kasza - Import eksport

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Kasz jaglana powstaje z prosa. Pomaga przeciwdziałać zakwaszaniu organizmu, wzmacnia odporność, do tego jest pożywna i lekkostrawna. Jest naturalnie wolna od glutenu. Jej ogromna zaletą jest duża zawartość witamin z grupy B, krwiotwórczego żelaza i miedzi. Jest doskonałym źródłem błonnika pokarmowego oraz potasu, magnezu, wapnia i sodu. Dostarcza organizmowi łatwo przyswajalnego białka oraz węglowodanów złożonych, którą są podstawą zdrowej diety.Kasza jaglana działa przeciwwirusowo i wzmacniająco odporność, pomaga przywrócić równowagę kwasowo-zasadową organizmu. Witaminy z grupy B i żelazo działają krwiotwórczo. Kasz jaglana pomaga redukować stany zapalne w organizmie, działa rozgrzewająco, poprawia przemianę materii, wpływa na poprawę koncentracji i zapamiętywania. Duża zawartość wapnia oraz związków krzemionkowych wzmacnia zęby i kości.&nbsp;<strong>Skład:</strong> kasza jaglana&nbsp;<strong>Wartości odżywcze w 100g</strong>Wartość energetyczna 1505kJ/355kcal - 18% RWS*Tłuszcz 2,9g -

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Kasz jęczmienna, jak sama nazwa wskazuje, jest wytwarzana z ziaren jęczmienia. W zależności od rozdrobnienia dzielimy ją na pęczak czyli całe ziarna pozbawione łuski, kaszę wiejską - połamany pęczak oraz perłową, która jest rozdrobniona i wypolerowana. Jest bogatym źródłem błonnika - najwięcej ma go odmiana pęczak.Kasza jest źródłem witamin z grupy B - B1, B2, B6, witaminy E, K, PP, kwasu foliowego oraz krzemu, cynku, wapnia, manganu i miedzi. Witamina K wspomaga układ krwionośny i krzepliwość krwi oraz wzmacnia budowę ścian naczyń krwionośnych. Składniki mineralne oraz witamina E i kwas foliowy wspomagają walki z niedokrwistością. Obecne w kaszy witaminy z grupy B pomagają pozbyć się skutków stresu, poprawiają pamięć i koncentrację, a także wspomagają pracę układu nerwowego.&nbsp;<strong>Skład:</strong> kasza jęczmienna&nbsp;<strong>Wartości odżywcze w 100g</strong>Wartość energetyczna 1546kJ/365kcal - 18% RWS*Tłuszcz 2,3g - 3%w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,21g - 6%Węglowodany 73,4

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Kasze są świetną alternatywą dla makaronu, ziemniaków czy ryżu. Białko gryki naturalnie nie zawiera glutenu, a pomimo to ma właściwości sklejające. To sprawia, że jest częstym dodatkiem do chlebów bezglutenowych. Kasza gryczana jest wytwarzana z gryki zwyczajnej, palona jest poddawana procesowi prażenia. Jest to robione głównie po to aby nadać jej nowego, ciekawego aromatu. Surową kaszę gryczaną można zmielić w młynku i tak powstałą mąkę używać do bezglutenowych wypieków, naleśników i blinów. Kasz gryczaną palona i niepalona maja porównywalne ilości wartości odżywczych, przy czym ta palona ma ich trochę mniej co spowodowane jest procesem prażenia.W kaszy znajdziemy sporo białka, które trawi się podobnie jak białka z roślin strączkowych, oraz błonnika. Zawiera aminokwasy egzogenne: lizynę poprawiającą wchłanianie wapnia wzmacniającą odporność oraz tryptofan niezbędny do produkcji serotoniny.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Kasze są świetną alternatywą dla makaronu, ziemniaków czy ryżu. Białko gryki naturalnie nie zawiera glutenu, a pomimo to ma właściwości sklejające. To sprawia, że jest częstym dodatkiem do chlebów bezglutenowych. Kasza gryczana jest wytwarzana z gryki zwyczajnej, niepalona nie jest poddawana procesowi prażenia. Jest delikatniejsza w smaku od kaszy gryczanej palonej. Surową kaszę gryczaną można zmielić w młynku i tak powstałą mąkę używać do bezglutenowych wypieków, naleśników i blinów.W kaszy znajdziemy sporo białka, które trawi się podobnie jak białka z roślin strączkowych, oraz błonnika. Kasza bogata jest w magnez, ma go więcej niż gorzka czekolada. Kasza zawiera aminokwasy egzogenne: lizynę poprawiającą wchłanianie wapnia wzmacniającą odporność oraz tryptofan niezbędny do produkcji serotoniny.Kasza gryczana zawiera dużą ilość potasu, witaminy z grupy B - B1, B2, B6, PP, witaminę E oraz żelazo, cynk, krzem i wapń.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

<strong>Kasza bulgur</strong> to produkt zbożowy pełen zdrowia dzięki wysokiej zawartości substancji odżywczych. Zapewnia energię do działania, gdyż stanowi źródło węglowodanów złożonych, powoli uwalnianych do krwiobiegu. Zapewnia wyjątkowo dużo roślinnych protein, oraz niewiele tłuszczu. Porcja nieugotowanej kaszy dostarcza aż 12 gramów białka, 76 gramów węglowodanów, w tym 10-18 gramów błonnika pokarmowego oraz znikomej dawki tłuszczu. Ugotowana kasz ma niski indeks glikemiczny, który wynosi 46.Kasza bulgur zawiera wiele cennych dla zdrowia składników mineralnych. W największych dawkach występuje: potas, magnez, fosfor, żelazo, cynk, mangan, miedźBulgur to wartościowe źródło witamin z grupy B, które są ważne dla prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego oraz czerpania energii ze spożytego pokarmu. Oprócz witamin z grupy B, bulgur zapewnia również dawkę witamin E i K.Kasza bulgur jest odpowiednia dla cukrzyków ponieważ ma niski indeks glikemiczny.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Nasza Firma ma przyjemność zaoferować produkt Kasza Gryczana Prażona z koszyka produktów przeznaczonych dla hurtowni i sieci dystrybucji obsługujących sektor Horeca. Zapraszam do zapoznania się z pozostałymi produktami z naszej oferty Horeca. Nasz kasza posiada Badania na pestycydy i glifosat. Długa data przydatności. Zapach i wygląd surowca typowy, jest ona używany przez naszą firmę we własnych produktach konfekcjonowanych dostarczanych do sieci handlowych, kasza jest bardzo smaczna. Kasza gryczana prażona w naturalny produkt pozyskiwany z gryki. Zawiera dużo błonnika i witamin z grupy B. Dzięki swoim właściwościom kasza znacząco wpływa na nasz układ odpornościowy i nerwowy.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Nasza firma ma przyjemność zaoferować kaszę gryczaną prażoną, towar jest bezpośrednio od producenta, posiada Badania na pestycydy i glifosat. Długa data przydatności. Pochodzenie surowca to Kazachstan. Zapach i wygląd surowca typowy, jest ona używany przez naszą firmę we własnych produktach konfekcjonowanych dostarczanych do sieci handlowych, kasza jest bardzo smaczna. Kasza gryczana prażona w naturalny produkt pozyskiwany z gryki. Zawiera dużo błonnika i witamin z grupy B. Dzięki swoim właściwościom kasza znacząco wpływa na nasz układ odpornościowy i nerwowy. W ofercie również posiadamy 1. Fasola Jaś piękny 2. Groch łuskany połówki 3. Fasola biała drobna 4. Soczewica czerwona. 5. Fasola czerwona red kidney, 6. Fasola biała drobna. 7. Soczewica zielona. Posiadamy wdrożony system jakości spożywczej IFS FOOD , towar pakowany jest w big bag 1000kg lub bag 25kg. Zapraszamy do kontaktu z chęcią odpowiemy na wszystkie pytania.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Kasza owsiana jest produkowana się z całych ziaren owsa – tak powstaje pęczak owsiany.Kasza owsiana jest doskonałym źródłem białka, węglowodanów złożonych oraz błonnika pokarmowego, zarówno rozpuszczalnego, jak i nierozpuszczalnego w wodzie. Ponadto jest bogata w witaminy, głównie z grupy B i witaminę E, oraz w składniki mineralne, takie jak żelazo, fosfor, magnez, wapń, miedź. Kasza owsiana sprawdzi się jako samodzielne danie śniadaniowelub obiadowe. Ugotowane ziarna sprawdzają się jako podstawa dań typu kaszotto. To także doskonały dodatek do wypieków ciast, czy też sałatek.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Kasza gryczana powstaje z ołuskanych nasion gryki zwyczajnej. Ziarna kaszy gryczanej palonej mają charakterystyczny ciemnobrązowy odcień, który jest wynikiem obróbki termicznej. Kasza gryczana palona jest mniej wartościowa od kaszy niepalonej, ale za to ma bardziej wyrazisty smak. Surowiec jest pochodzenia Chiny oraz Kazachstan, posiadamy również kaszę pochodzenia Polskiego. Kasza gryczana jest cennym źródłem składników i substancji odżywczych. Szczególnie duże znaczenie mają białka, polifenole, polisacharydy oraz składniki mineralne. Gryka charakteryzuje się dużą zawartością składników mineralnych, takich jak potas, magnez, żelazo oraz witamin. Może być samodzielnym daniem, dodatkiem do mięs lub warzyw, może być podstawą obiadu czy kolacji. Kasza gryczana palona i kasza gryczana prażona to znaczy to samo. Obie kasze są poddawane obróbce termicznej.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Kasza gryczana powstaje z ołuskanych nasion gryki zwyczajnej. Ziarna kaszy gryczanej palonej mają charakterystyczny ciemnobrązowy odcień, który jest wynikiem obróbki termicznej. Kasza gryczana palona jest mniej wartościowa od kaszy niepalonej, ale za to ma bardziej wyrazisty smak. Kasza gryczana jest cennym źródłem składników i substancji odżywczych. Szczególnie duże znaczenie mają białka, polifenole, polisacharydy oraz składniki mineralne. Gryka charakteryzuje się dużą zawartością składników mineralnych, takich jak potas, magnez, żelazo oraz witamin. Może być samodzielnym daniem, dodatkiem do mięs lub warzyw, może być podstawą obiadu czy kolacji. Kasza gryczana palona i kasza gryczana prażona to znaczy to samo. Obie kasze są poddawane obróbce termicznej.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Kasza jęczmienna pęczak to rodzaj kaszy wyrabianej z ziarna jęczmienia zwyczajnego. Jest jedną z najpopularniejszych kasz w Polsce. Zależnie od sposobu obróbki kasza jęczmienna pęczak to całe ziarno jęczmienia, pozbawione łuski. Kasza jęczmienna to bogate źródło witamin z grupy B, w szczególności witamin B1, B2 i B6, a także witamin E, K, PP, kwasu foliowego oraz krzemu, cynku, wapnia, manganu i miedzi. Kasza pęczak doskonale sprawdza się z różnego rodzaju sosami m.in. grzybowym i mięsnym. Może również stanowić doskonały składnik potraw takich jak gołąbki, a także faszerowanych warzyw.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Kasza jęczmienna wiejska drobna to rodzaj kaszy wyrabianej z ziarna jęczmienia zwyczajnego. Jest jedną z najpopularniejszych kasz w Polsce. Zwana jest również jako kasza łamana. Zależnie od sposobu obróbki kasza jęczmienna wiejska to kasza otrzymana z oczyszczonego, obłuszczonego, pokrajanego ziarna ale niepolerowana. W zależności od stopnia rozdrobnienia wyróżniamy kaszę jęczmienną wiejską grubą, średnią i drobną. Wszystkie odmiany kaszy jęczmiennej zawierają dużą ilość błonnika.Kasza jęczmienna to bogate źródło witamin z grupy B, w szczególności witamin B1, B2 i B6, a także witamin E, K, PP, kwasu foliowego oraz krzemu, cynku, wapnia, manganu i miedzi. Kasza wiejska doskonale sprawdza się z różnego rodzaju sosami m.in. grzybowym i mięsnym. Może również stanowić doskonały składnik zup, a także faszerowanych warzyw.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Kasza jęczmienna to rodzaj kaszy wyrabianej z ziarna jęczmienia zwyczajnego. Jest jedną z najpopularniejszych kasz w Polsce. Zależnie od sposobu obróbki kasza perłowa (kasza jęczmienna mazurska) – jest to kasza jęczmienna łamana poddana polerowaniu, czyli pęczak poddany łamaniu na duże cząstki i polerowany. Wszystkie odmiany kaszy jęczmiennej zawierają dużą ilość błonnika. Kasza jęczmienna to bogate źródło witamin z grupy B, w szczególności witamin B1, B2 i B6, a także witamin E, K, PP, kwasu foliowego oraz krzemu, cynku, wapnia, manganu i miedzi. Kasza jęczmienna mazurska cieszy się największą popularnością. Tradycyjnym daniem do którego jest wykorzystywana jest krupnik. Doskonale komponuje się również z wszelkiego rodzaju sosami i gulaszami mięsnymi.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Nasza Firma ma przyjemność zaoferować produkt Kasza Jęczmienna Wiejska z koszyka produktów przeznaczonych dla hurtowni i sieci dystrybucji obsługujących sektor Horeca. Zapraszam do zapoznania się z pozostałymi produktami z naszej oferty Horeca. Kasza jęczmienna wiejska to rodzaj kaszy wyrabianej z ziarna jęczmienia zwyczajnego. Jest jedną z najpopularniejszych kasz w Polsce. Zwana jest również jako kasza łamana. Zależnie od sposobu obróbki kasza jęczmienna wiejska to kasza otrzymana z oczyszczonego, obłuszczonego, pokrajanego ziarna ale niepolerowana. W zależności od stopnia rozdrobnienia wyróżniamy kaszę jęczmienną wiejską grubą, średnią i drobną. Wszystkie odmiany kaszy jęczmiennej zawierają dużą ilość błonnika. Kasza jęczmienna to bogate źródło witamin z grupy B, w szczególności witamin B1, B2 i B6, a także witamin E, K, PP, kwasu foliowego oraz krzemu, cynku, wapnia, manganu i miedzi. Kasza wiejska doskonale sprawdza się z różnego rodzaju sosami m.in. grzybowym i mięsnym.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Kasza gryczana powstaje z ołuskanych nasion gryki zwyczajnej. Kasza gryczana biała charakteryzuje się delikatnym smakiem oraz dużo większą zawartością składników odżywczych niż kasza palona, ponieważ nie została poddana wysokiej temperaturze. Kasza gryczana jest cennym źródłem składników i substancji odżywczych. Szczególnie duże znaczenie mają białka, polifenole, polisacharydy oraz składniki mineralne. Gryka charakteryzuje się dużą zawartością składników mineralnych, takich jak potas, magnez, żelazo oraz witamin, szczególnie z grupy B. Może być samodzielnym daniem, dodatkiem do mięs lub warzyw, może być podstawą obiadu czy kolacji.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Kasza gryczana powstaje z ołuskanych nasion gryki zwyczajnej. Ziarna kaszy gryczanej palonej mają charakterystyczny ciemnobrązowy odcień, który jest wynikiem obróbki termicznej. Kasza gryczana palona jest mniej wartościowa od kaszy niepalonej, ale za to ma bardziej wyrazisty smak. Kasza gryczana jest cennym źródłem składników i substancji odżywczych. Szczególnie duże znaczenie mają białka, polifenole, polisacharydy oraz składniki mineralne. Gryka charakteryzuje się dużą zawartością składników mineralnych, takich jak potas, magnez, żelazo oraz witamin. Może być samodzielnym daniem, dodatkiem do mięs lub warzyw, może być podstawą obiadu czy kolacji. Kasza gryczana palona i kasza gryczana prażona to znaczy to samo. Obie kasze są poddawane obróbce termicznej.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Kasza jęczmienna wiejska gruba to rodzaj kaszy wyrabianej z ziarna jęczmienia zwyczajnego. Jest jedną z najpopularniejszych kasz w Polsce. Zwana jest również jako kasza łamana. Zależnie od sposobu obróbki kasza jęczmienna wiejska to kasza otrzymana z oczyszczonego, obłuszczonego, pokrajanego ziarna ale niepolerowana. W zależności od stopnia rozdrobnienia wyróżniamy kaszę jęczmienną wiejską grubą, średnią i drobną. Wszystkie odmiany kaszy jęczmiennej zawierają dużą ilość błonnika.Kasza jęczmienna to bogate źródło witamin z grupy B, w szczególności witamin B1, B2 i B6, a także witamin E, K, PP, kwasu foliowego oraz krzemu, cynku, wapnia, manganu i miedzi. Kasza wiejska doskonale sprawdza się z różnego rodzaju sosami m.in. grzybowym i mięsnym. Może również stanowić doskonały składnik zup, a także faszerowanych warzyw.

Poproś o wycenę

Sprzedajesz czy produkujesz podobne wyroby?

Zapisz się na stronę europages i zindeksuj swoje wyroby

Dodaj moją firmę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Kasza jaglana uważana jest za jeden z najzdrowszych pokarmów świata. Uprawiana od setek lat, pozyskiwana jest z łuskanych ziaren prosa. Wyróżnia się najwyższą zawartością witamin z grupy B:(B1,B2,B6) oraz żelaza i miedzi. Kasza jaglana posiada także właściwości lecznicze, jest lekkostrawna i nie uczula, bo nie zawiera glutenu dlatego może być spożywana przez osoby chorujące na celiakie. Ma właściwości antywirusowe, zmniejsza stan zapalny błon śluzowych. Zawiera krzemionkę, która korzystnie wpływa na stan naszej skóry, włosów i paznokci.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Nasza Firma ma przyjemność zaoferować produkt Kasza Manna z koszyka produktów przeznaczonych dla hurtowni i sieci dystrybucji obsługujących sektor Horeca. Zapraszam do zapoznania się z pozostałymi produktami z naszej oferty Horeca. Kasza manna jest otrzymywana w procesie wysokiego przemiału pszenicy. Ma biało-kremową barwę, słodkawy, świeży zapach, delikatny smak. Dodatkowo jest drobnoziarnista i sypka. Jedną z głównych zalet kaszy manny jest to, iż jest lekkostrawna, dlatego znajduje zastosowanie w różnego rodzaju diet. Ma także szereg zastosowań. Możemy użyć ją jako dodatek do zup, sosów, ciast i deserów.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Nasza Firma ma przyjemność zaoferować produkt Kasza Jęczmienna Pęczak z koszyka produktów przeznaczonych dla hurtowni i sieci dystrybucji obsługujących sektor Horeca. Zapraszam do zapoznania się z pozostałymi produktami z naszej oferty Horeca. Kasza jęczmienna pęczak to rodzaj kaszy wyrabianej z ziarna jęczmienia zwyczajnego. Jest jedną z najpopularniejszych kasz w Polsce. Zależnie od sposobu obróbki kasza jęczmienna pęczak to całe ziarno jęczmienia, pozbawione łuski. Kasza jęczmienna to bogate źródło witamin z grupy B, w szczególności witamin B1, B2 i B6, a także witamin E, K, PP, kwasu foliowego oraz krzemu, cynku, wapnia, manganu i miedzi. Kasza pęczak doskonale sprawdza się z różnego rodzaju sosami m.in. grzybowym i mięsnym. Może również stanowić doskonały składnik potraw takich jak gołąbki, a także faszerowanych warzyw.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Kasza gryczana powstaje z ołuskanych nasion gryki zwyczajnej. Ziarna kaszy gryczanej prażonej mają charakterystyczny jasnobrązowy odcień, który jest wynikiem obróbki termicznej. Kasza gryczana prażona jest mniej wartościowa od kaszy nieprażonej, ale za to ma bardziej wyrazisty smak. Kasza gryczana jest cennym źródłem składników i substancji odżywczych. Szczególnie duże znaczenie mają białka, polifenole, polisacharydy oraz składniki mineralne. Gryka charakteryzuje się dużą zawartością składników mineralnych, takich jak potas, magnez, żelazo oraz witamin. Może być samodzielnym daniem, dodatkiem do mięs lub warzyw, może być podstawą obiadu czy kolacji.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Kasza gryczana prażona w opakowaniach detalicznych. Opakowanie jednostkowe jest opakowane w opakowanie zbiorcze typu karton

Poproś o wycenę

Polska

Our products meet EU regulations for foodstuffs. We hold IFS FOOD certification as well as veterinary certification. By investing in an innovative technological line for cleaning, sorting, and packing grains, we have obtained a guarantee of product quality and the ability to offer goods with 98% to 99% purity.

Poproś o wycenę

Polska

Oferujemy kaszę gryczaną białą i kaszę gryczaną białą ECO. Zapraszamy do współpracy. KASZA GRYCZANA BIAŁA Kasza gryczana biała, pochodząca z upraw w Polsce oraz ze wschodnioeuropejskich gospodarstw spełniających najwyższe standardy jakości. Dostępna w postaci całego ziarna, łamanej i mielonej – także w wariancie bezglutenowym. Na życzenie klienta wydajemy deklarację alergenów. Oferta: – całe ziarno – łamana – mielona Czystość: 99-99,9% Pakowanie: – worek papierowy 20-25 kg – worek polipropylenowy 20-25 kg – Big-Bag

Poproś o wycenę

Polska

Kasza gryczana prażona zawdzięcza swoją nazwę, specyficzny smak i aromat procesowi obróbki cieplnej. Jest to ziarno gryki, które zostało poddane prażeniu, nie tracąc przy tym swoich atrybutów. Produkt wykazuje wiele właściwości prozdrowotnych, takich jak wsparcie pracy jelit i obniżenie ciśnienia krwi. Będąc doskonałym źródłem dobrze przyswajalnego białka, kasza gryczana prażona stanowi istotny element diety wegańskiej i wegetariańskiej. Lekko gorzki posmak kaszy idealnie komponuje się zarówno z mięsnymi, jak i wegetariańskim daniami – placuszkami, pierogami, gołąbkami czy naleśnikami.

Poproś o wycenę

Polska

Kasza jaglana słusznie uznawana jest za jedną z najzdrowszych. Nic dziwnego – produkt jest bogaty w minerały, witaminy i wartości odżywcze oraz wykazuje właściwości zasadotwórcze (a przez to odkwasza organizm). Zrównoważona dieta oparta na kaszy jaglanej pomoże wyeliminować ryzyko wystąpienia problemów z sercem, a dzięki obecności krzemionki, korzystnie wpływa na stawy, włosy, skórę i paznokcie. W ofercie Legrano znajduje się kasza jaglana od lokalnych dostawców z Lubelszczyzny – regionu będącego pionierem w produkcji tej odmiany w Polsce. Dzięki neutralnemu smakowi świetnie sprawdzi się na słodko i w wersji wytrawnej, jako zamiennik ryżu, makaronu czy ziemniaków.

Poproś o wycenę

Polska

Otrzymywana z obłuskanych naturalnych nasion gryki zwyczajnej kasza gryczana biała wyróżnia się delikatnym smakiem i bogactwem wartości odżywczych. Ziarno nie jest poddane odróbce termicznej. Wraz ze spożyciem produktu uzupełniamy dietę o drogocenne substancje prozdrowotne, w tym antyoksydanty, magnez, wapń, żelazo i krzem. Stanowiąca źródło błonnika kasza gryczana biała sprawdzi się jako sycący dodatek do obiadu, szczególnie do dań głównych jako substytut ryżu, ziemniaków lub makaronu.

Poproś o wycenę