Bułgaria, Sevlievo
...Ślimaki burgundzkie Dostępne opakowania: 12 szt. w opakowaniu 60 szt. w opakowaniu Surowce użyte: Mięso ze ślimaków Helix Aspersa Maxima, muszle ślimaków Helix Aspersa Maxima, Masło (86% tłuszczu), cebula, czosnek, przyprawy, białe wino Przechowywanie: – 18 ° C Sposób przygotowania: gotowe do bezpośredniego spożycia. Podgrzać w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180 ° C przez 8/10 minut. Podawać na ciepło.
Włochy, Novoli
...czyste i wypłukane, gotowe do spożycia. Okres sprzedaży: dostępne przez cały rok. Pakowane w siatki po 4, 5 i 10 kg. Średnia waga: 10-12 g. Dostępne również do hodowli (rozmnażacze). Wysyłki paletowe w całych Włoszech i w Europie w temperaturze chłodniczej. Minimalne zamówienie: 800 kg. Waga netto skrzynek: 10 kg. minimalne zamówienie: 800 kg.
Holandia, Hoogerheide
...Wstępnie ugotowane dla wygody, nasze gotowane małże są gotowe do użycia. Dostępne w wersjach konserwowych i mrożonych. Łatwe do przygotowania, zachowują świeży smak i wartości odżywcze. Hurtowa sprzedaż dla firm: supermarkety, hotele, restauracje i kawiarnie.
Włochy, Pescara
...Ślimaki gastronomiczne helix aspersa muller są gotowe do kuchni. NASZE ŚLIMAKI HELIX ASPERSA MULLER Ten gatunek występuje w różnych klimatach i glebach. Rośnie szybko w naszych hodowlach, żywiąc się wyłącznie roślinnością, bez użycia pasz. Nasza metoda HODOWLI NATURALNEJ NA ŚWIEŻYM POWIETRZU pozwala nam hodować nasze ślimaki wyłącznie na roślinach, aby uzyskać produkt o wyższej jakości zarówno...
... pełnym cyklu naturalnym, nasze urocze mięczaki żywią się wyłącznie produktami naturalnymi, uprawianymi bezpośrednio w gospodarstwie, wolnymi od pestycydów i dodatków chemicznych oraz bez użycia pasz. Żywią się wyłącznie warzywami, owocami, słonecznikami i ziołami aromatycznymi, mieszanką dobroci, która pozwala nam oferować produkt o doskonałej jakości pod względem cech kulinarnych i organoleptycznych. Na Wasze stoły trafią ślimaki o odpowiednich rozmiarach, doskonale oczyszczone i suche, gotowe do gotowania i delektowania się.
Ukraina, Kharkiv
... cykl hodowlany, od rozmnażania po sortowanie i pakowanie surowców. Zapewniamy wysoką i stabilną jakość żywych schłodzonych ślimaków Helix Aspersa Muller. Ślimaki są czyszczone i schładzane. Gotowe do dalszego przetwarzania lub gotowania. Zapraszamy do kontaktu z nami, aby dowiedzieć się więcej o naszej farmie lub naszej ofercie produktów.
Włochy, Grammichele
...Helix Aspersa Muller waży około 7/10 g i ma średnicę muszli wynoszącą około 20-30 mm, składającą się z 4-5 spiral. Helix Aspersa Maxima (Escargots) wyróżnia się szczególnymi wymiarami: od 16 do 20 g. Staranna selekcja reproduktorów pozwoliła uzyskać cenną ślimaka, o dużym wpływie wizualnym i znacznie docenianą w gastronomii. Ślimaki są żywe, suche i pozbawione wilgoci, już oczyszczone i gotowe do gotowania. Są pakowane w tacki (0,500 g) lub siatki (od 1 kg do 5 kg). W każdej paczce znajduje się etykieta przygotowana zgodnie z obowiązującymi przepisami.
Portugalia, Vila Nova De Famalicão
...Helix Aspersa Maxima (Caracoleta) oraz Helix Aspersa Muller (Petit-gris) to gatunki sprzedawane przez WIDEHELIX. Ślimaki sprzedawane przez WIDEHELIX pochodzą z hodowli naszych członków, są hodowane w parkach i karmione warzywami oraz specjalną paszą dla ślimaków. Każda partia podlega analizom jakości i bezpieczeństwa żywności, a każdy producent dostarcza rejestry swojej produkcji. Pakowane w worki po 1 kg lub 5 kg, są dostarczane gotowe do sprzedaży.
...Żywe ślimaki HELIX ASPERSA MULLER MESSAPICA, oczyszczone, suche i ręcznie wyselekcjonowane, gotowe do gotowania. Worek 1000 g.
Grecja, Corinth
...Makaron tagliatelle z ślimakami, czosnkiem i pietruszką. Klasyczny i delikatny francuski smak! Aby uzyskać bogatszy aromat, możesz dodać starty ser na wierzch, połączyć go z naszym "Sosem Pesto ze Ślimakami" lub postępować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Wolne od sztucznych barwników, aromatów i konserwantów. Gotowe w 6 minut.
Włochy, Isola Del Liri
Metalowe spirale i wkręty. Augers Division srl działa z sukcesem i profesjonalizmem w dziedzinie metalowych spiral i wkrętów, w tym sprężyn spiralnych, spiral ciągłych, zarówno pojedynczych, jak i montowanych na wałku lub rurze.
... odpowiednie dla drobnych materiałów sypkich, w przypadku których wymagana jest szczególnie dokładna dawka odpowiedniego materiału. Oferujemy nasze ślimaki dozujące SILVER DOS w pięciu różnych standardowych rozmiarach o średnicy ślimaka wynoszącej 30, 50, 65, 80 lub 100 mm, co zapewnia gotowe do użycia wysokiej jakości produkty w doskonałej jakości SHA. Długość ślimaków można wybierać indywidualnie...
Włochy, San Giovanni In Fiore
...100% mięso ślimaka Helix, woda, białe wino, sól, zioła aromatyczne, naturalne aromaty, pieprz, przyprawy. Gotowe do pieczenia połówki na 5/6 pizz. Puszka 420g.
Ukraina, Lebedyn
LLC „KRUK” jest wielodyscyplinarnym przedsiębiorstwem na rynku rolnym, specjalizującym się głównie w produkcji mieszanek paszowych oraz produktów z przetwórstwa soi, w tym oleju, śruty i pełnotłustej soi ekstruzowanej. Soja, produkt o wysokiej kaloryczności i dużej zawartości białka, stanowi wszechstronną paszę dla wszystkich rodzajów zwierząt, drobiu i ryb, znacznie zwiększając efektywność ekonom...
Polska, Jedlinsk
... rocznie, z przeznaczeniem na tuszkę ślimaka, konserwy, słoiki i gotowe produkty mrożone. Rarytasy z polskich ślimaków! Od rodzinnej hodowli, aż do dominacji na rynku produktów dostarczanych na półki sklepowe na całym Świecie! Polskie ślimaki, to nie tylko zdrowe, ale przede wszystkim przepyszne potrawy, serwowane jako przysmaki, do wina i wykwintnej kolacji, a także w ścisłych dietach np, dla sportowców, ceniących sobie niską kaloryczność i wysoki poziom białka w mięsie. My przygotowujemy je w tradycyjny sposób, ale również dostarczamy Wam produkty według własnych przepisów. Bon appétit!
Francja, Lisieux
... kontrolowanej temperaturze +3 do +5°C, są gotowe do dystrybucji. Oferujemy filety o wadze 5 kg, pakowane w plastikowe pudełka o wadze 10 lub 20 kg, dostosowane do potrzeb naszych klientów. Mamy również ofertę Maxima. Nie wahaj się skontaktować z nami w celu uzyskania wszystkich szczegółów.
Polska, Grudziądz
Włochy, Colloredo Di Monte Albano
CheLumaca! to hodowla ślimaków w pełnym cyklu naturalnym, produkujemy ślimaki gastronomiczne oraz śluz ślimaka. Nasze zwierzęta są hodowane na otwartym polu, z pełnym poszanowaniem ich potrzeb biologicznych, jedzą wyłącznie świeże rośliny, uprawiane przez nas lub pozyskiwane lokalnie. Ślimaki sprzedawane są świeże, już oczyszczone, półprodukty (czyste mięso) lub konserwowane (gotowe dania). Nasze...
Grecja, Kastoria
Helixland to nowoczesna jednostka wertykalna, która od 2011 roku zajmuje się produkcją i przetwórstwem wysokiej jakości hodowlanych ślimaków. Jej założycielami są Thomas i Nikolaos Giannikotsios, którzy mają wykształcenie w dziedzinie agronomii i weterynarii. Jednostka obejmuje hodowle, w których odbywa się produkcja ślimaków, oraz przestrzeń laboratoryjną, gdzie przetwarzane są ślimaki i...
Hiszpania, Guadalajara
Miejsce, w którym hoduje się ślimaki, znajduje się na gospodarstwie, którego cechy zapewniają optymalne warunki do hodowli tego mięczaka; jest to gleba wapienna i wilgotna, z podziemnymi ciekami wodnymi, które tworzą idealny mikroklimat dla rozwoju ślimaka. Żywienie, które zapewniamy zwierzętom, jest ściśle naturalne, oparte na koniczynie i uzupełnione ekologiczną paszą, wytwarzaną z surowców...
Włochy, Viterbo
Hodowla i sprzedaż ślimaków do gastronomii oraz reprodukcji. Sprzedaż detaliczna i hurtowa, dostawa w całej Polsce w ciągu 24 godzin od zamówienia. Z największą firmą w centralnej Polsce (ponad 2 hektary) hodujemy i sprzedajemy ślimaki od 2000 roku. Świeże ślimaki, oczyszczone i gotowe do gotowania. Nasz produkt posiada wszystkie obowiązkowe certyfikaty: HACCP, śledzenie produktu (od narodzin do...
Świeże ślimaki najwyższej jakości Helix aspersa Müller, Bover. Ślimaki są czyszczone, suszone i dzielone według rozmiaru. Twarde muszle owinięte. Ślimaki są w hibernacji, gotowe do transportu. Pakowane zgodnie z zamówieniem klienta. Wszystkie ślimaki są dostarczane z certyfikatem weterynaryjnym.
Hiszpania, La Coruña
Hélix Santa Ana to firma zajmująca się sprzedażą żywego ślimaka. W ofercie znajdują się odmiany aspersa muller (petit gris) oraz aspersa máxima (gros gris). Obecna na rynkach hiszpańskim i francuskim. Planowana ekspansja na rynek włoski. Oferujemy również ślimaka w konserwie. Ślimak wyselekcjonowany, gotowany i konserwowany w soli, w procesie rzemieślniczym (selekcja, mycie, pakowanie), co pozwal...
Hiszpania, Lorca
W HELIFRUSA handlujemy żywymi ślimakami lądowymi, a także oferujemy je w wersji wstępnie ugotowanej, mrożonej, naturalnej oraz w sosie. W całym procesie produkcyjnym naszym priorytetem jest zapewnienie, że produkt dotrze do naszych klientów z maksymalnymi gwarancjami jakości i smaku.
Grecja, Lakonia
GOTOWE DO JEDZENIA ŚLIMAKI BOURGUIGNON HEL.ASPERSA MAXIMA Z NASZEJ FARMY ORAZ ZAMROŻONE ŚLIMAKI GOTOWE DO GOTOWANIA.
Portugalia, Leiria
BIOCARACOL to firma, której kluczowy proces opiera się na przechowywaniu, pakowaniu i sprzedaży ślimaków lądowych oraz skorupiaków. Chcemy osiągnąć znaczną poprawę naszego produktu poprzez silne postawienie na różnicowanie, jakość i bezpieczeństwo, które może on przekazać konsumentowi. Rozumiemy, że poprawa naszego procesu przekłada się na wzrost pożądanej jakości, co pozytywnie wpłynie na wizerun...
Hiszpania, Santoña
... także przygotowania myślane pod hasłem "podgrzać i gotowe", takie jak Ośmiornica gotowana we własnym soku pakowana próżniowo, kalmary nadziewane w swojej tuszy oraz papryki nadziewane sosem beszamelowym i bonito lub z grzybami i krewetkami, które są prawdziwą rozkoszą. Wszystkie one są wytwarzane w sposób rzemieślniczy.
Rumunia, Bucuresti
... - Mięso (wołowina, wieprzowina, kurczak, indyk, przepiórki, owce, ślimaki i inne), wszystko może być świeże lub mrożone - Konserwy wszelkiego rodzaju. Mogą to być mięso, owoce, warzywa, marynaty, gotowe do spożycia, dżem i inne - Dania wszelkiego rodzaju: salami, parówki, szynka, kiełbasy, pasztet, mortadela i inne rodzaje - Nabiał i jaja, mleko w proszku, mleko, ser, ser żółty, ser kozi, żółty...
Portugalia, Tábua
Produkujemy przekąski, półprodukty i słodycze ultra mrożone. Wśród nich możemy wyróżnić: kotleciki z dorsza, krewetkowe rissois, rissois z wieprzowiny, chamucas, dorsza à braz, pieczonego kurczaka, gotowe do spożycia ślimaki, ciastka de nata oraz azevias. Jesteśmy firmą certyfikowaną zgodnie z normami ISO9001 i ISO 22000. Produkujemy pod naszą marką lub marką naszych klientów. Jesteśmy młodym i dynamicznym zespołem, nie wahaj się z nami skontaktować, mamy najlepsze warunki, które możemy Ci zaoferować!
Francja, LA RIVIERE DRUGEON
Romanzini jest francuskim specjalistą w przygotowywaniu ślimaków w konserwach, muszli i nadziewanych ślimaków… Ślimak to sprawa rodzinna. Romanzini jest wierny gastropodom od 1921 roku: ślimaki w naturalnej postaci, ślimaki w sosie, dania gotowe ze ślimaków, tartaletki ze ślimakami, masło z pietruszką, małże, żaby, ślimaki w naturalnej postaci, przepisy na ślimaki w konserwach, ślimaki mrożone...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play