Francja, La Cadière-D'azur
...W konwersji na rolnictwo ekologiczne. Zbiory ręczne w skrzynkach. Całkowite odszypułkowanie, fermentacja w zbiornikach ze stali nierdzewnej z regulacją temperatury, bezpośrednie prasowanie, odszypułkowanie. Dojrzewanie w zbiornikach ze stali nierdzewnej z regulacją temperatury, mieszanie, korek techniczny. Gleby gliniasto-wapienne. Szczepy: Carignan (70%) / Cinsault (10%) / Grenache (10%) / Mourvèdre (10%) Alkohol: 13% Objętość: 75 cl...
Francja, Roubia
... Aromatyczny, delikatny, lekkie aromaty cytryny, obfite aromaty grejpfruta. Usta Złożony, obfity, aksamitny, nuty cytryny, nuty grejpfruta, nuty brzoskwini, delikatne taniny, zmiękczone taniny, elastyczny, mineralny, dobrze zbudowane ciało, dobra intensywność, dobra trwałość. Dopasowanie potraw i wina Przystawki zimne, kuchnia śródziemnomorska, dania pikantne, sushi, desery owocowe. Kolor: Różowy Szczep: Cinsault, Grenache Alkohol: 12,5% Objętość: 75 cl (Butelka)...
Francja, Cournon D'auvergne
...Szpinak* (58%), ziemniak*, olej słonecznikowy*, woda do gotowania, prażony sezam pełnoziarnisty, sos sojowy* (woda, ziarna soi*, sól, alkohol*, Koji (Aspergillus oryzae)), ocet balsamiczny* (ocet winny*, gotowany moszcz winogronowy*), sok z cytryny*, sól, mąka ryżowa*, czosnek*, kolendra*, imbir*. * Składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego - Alergeny Odpowiedni dla wegan Zalecenia dotyczące...
Francja, Paris
SAS LB PRAGEN, jedna z niezależnych firm sieci i koncepcji PRAGEN INTERNATIONAL BUSINESS (w skrócie PRAGEN). Założona 1 maja 2023 roku, nasza firma korzysta z ponad 15-letniego doświadczenia i ekspertyzy innych firm PRAGEN Partners, które wspierają nas na co dzień. Specjalizująca się w handlu hurtowym i detalicznym PRODUKTAMI PRESTIGE marki PRAGEN, jest zorganizowana w zakresie produkcji i dystry...
Hiszpania, Canet De Mar
...To jest suchy gin wytwarzany z wyselekcjonowanych destylatów winnych macerowanych z jagodami jałowca, kolendrą i skórką cytrusową, wśród innych ziół. Alkohol winny dodaje gładkości, okrągłości i elegancji. To klasyczny gin, w którym dominują aromaty jałowca, z subtelnymi nutami cytryny i gorzkiej pomarańczy. W ustach jest szczery, świeży, długi i zrównoważony. 42,5% obj. Brązowy medal na IWSC 2019...
Hiszpania, Santiago De Compostela
...Jest starannie przygotowane, aby alkohol został usunięty tuż przed butelkowaniem, zachowując jego cechy organoleptyczne, usuwając jedynie zawartość alkoholową i kaloryczną tego czerwonego wina o obfitym owocowym wyrazie, bogatym w niuanse czerwonych owoców. Czerwony kolor Marron, średnia głębokość. Bezpośredni aromat, winny, przypominający skórkę winogron, czerwone owoce i lekkie mleczne nuty...
Włochy, Maruggio
...Winogrono: Negroamaro – czarna Malvasia – Primitivo Obszar produkcji: Wschodnia część Taranto Typ gleby: Czerwona ziemia zmieszana z tufem i/lub wapieniem Typ uprawy winorośli: Wspierany alberello Średni wiek winnicy: 15 lat Średnia produkcja / hektar: 90/120 quintali winogron Rocznik: Wrzesień Metoda zbioru winogron: Ręczna Alkohol: 11% -12% obj. Kolor: Żywy róż Bukiet: Charakterystyczny winny Smak: Wytrawny, bardzo harmonijny Temperatura podawania (Celsjusz): 8° 10° C Zalecane: Aperitif, ryby i włoskie przystawki, owoce morza, delikatne zupy, a także warzywa, mozzarella i świeży ser.
Niemcy, Straubing
... żywności, jak i dla konsumentów. Ocet fermentacyjny w porównaniu do octu syntetycznego Ocet można produkować na różne sposoby. Naturalny ocet fermentacyjny powstaje w wyniku biologicznej fermentacji płynów zawierających alkohol i ma pochodzenie rolnicze. Z kolei ocet syntetyczny jest zazwyczaj wytwarzany z paliw kopalnych.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play