Portugalia, Vila Nova Do Campo
...Podstawy tortów z folią do wsparcia tortów. Cechy: Rozmiary: Dostępne w Różnych Rozmiarach Cięcie: Gładkie lub Faliste Kolory: Złoto na Czarnym | Biały na Srebrnym Możliwość personalizacji z logo cukierni.
Hiszpania, Xativa-Valencia
...Te tektury służą jako podstawy do wędzenia, solenia, krojenia i tart. Nadają się do kontaktu z żywnością, z pełnymi gwarancjami jakości i bezpieczeństwa (ISO/BRC). Szeroka gama kolorów i form do personalizacji. Różne wykończenia dla dodatkowej ochrony przed wilgocią, tłuszczem i ochroną produktu. Możliwe jest również wytwarzanie formatów termokształtnych.
Polska, Brzozów
... w formie solonej, prażonej, jak i w czekoladzie. Charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem. Dlatego z łatwością możemy je wykorzystać zarówno przy przygotowywaniu słodkich deserów (na przykład jako składnik bazy do wegańskich ciast, pysznych ciasteczek zbożowych czy popularnych nerkowców), jak i dań wytrawnych, np. pysznych past kanapkowych czy do produkcji wegańskiego sera. Nerkowce są...
Hiszpania, San Vicente Del Raspeig, Alicante
...Jesteśmy producentami wszelkiego rodzaju podstaw do cukiernictwa i lodziarstwa. Oprócz pracy z biszkoptem, oferujemy szeroką gamę produktów do ciast i ich pochodnych, brownie, spody z ciastek, ciasto francuskie oraz sernik. A jeśli nie znajdziesz tego, czego szukasz, skonsultuj się z nami w sprawie nowych rozwiązań.
Pasujące produkty
Bazy piekarskie
Bazy piekarskie
Inne Produkty
Arkusze biszkoptowe
Arkusze biszkoptowe
...z dala od źródeł ciepła. Ogólnie mają one okres przydatności do spożycia od 3 do 6 miesięcy. Nasze smaczne propozycje: •Klasyczne ciasta francuskie lub wersja pełnoziarnista, orkisz, itd. •Ciasta francuskie z ciastem kukurydzianym •Ciasta francuskie z ciastem ziemniaczanym Wszystkie są ręcznie zwijane, aby były bardziej kruche, smaczne i łatwiejsze do strawienia. Bazy do pizzy pinsate, focaccii...
Włochy, Campodarsego
... operatora. Dbałość o jakość i poszukiwanie surowców prowadzi do tworzenia ciast, które spełniają wszystkie oczekiwania konsumentów. Powody, dla których warto nawiązać współpracę z SERRIS ITALIA, są naprawdę liczne, z których niektóre można podsumować w następujących punktach: doskonała jakość produktów, proste i standaryzowane procedury przygotowania, brak marnotrawstwa czasu i surowców, szybkość realizacji i obsługi, swoboda wzbogacania każdego naszego produktu własną wyobraźnią i „ostatecznym szlifem”. Nasz sekret? Twój ostateczny szlif!
Francja, Condat Sur Trincou
Od ponad 25 lat MARTINE SPECIALITES oferuje sieciom handlowym i gastronomicznym szeroki wybór ciast, dostosowanych do wszelkich potrzeb: od bazy ciastkarskiej, która pozwoli na swobodę twórczą, po upieczoną tartę, polaną i udekorowaną, gotową do sprzedaży. MARTINE SPECIALITES dołącza do DELMOTTE i 3 ABERS pod europejską marką Desserts. Te trzy firmy łączą swoje umiejętności, aby zaoferować szeroki asortyment wysokiej jakości i innowacyjnych mrożonych ciast.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play