Belgia, Mouscron
... Nasza firma istnieje od 1997 roku, ale dopiero w 2005 roku, po przeniesieniu się do M.I.M., mogliśmy rozwijać się w kierunku produkcji i dystrybucji hurtowej oraz półhurtowej w Belgii. Jesteśmy bardzo wymagający, jeśli chodzi o smak i jakość naszych mięs przeznaczonych do produkcji szaszłyków. Oferujemy szeroką gamę mięs, w tym czerwone mięsa wołowe, jagnięce, cielęce i wieprzowe. Sprzedajemy również foie gras. Nasze mięsa są certyfikowane jako bio i eksportowane świeże. Nasza strefa działalności obejmuje całą Belgię i Francję.
Belgia, Fleurus
Eksport i import żywego bydła, mięsa cieląt i indyków z Europy do Turcji. Od 2015 roku zróżnicowaliśmy naszą działalność na sprzedaż i handel zwierzętami na nogach. Importujemy głównie z Francji cielęta, bydło rasy Salers, Limousine, a także rasy mieszane (około 30000 sztuk w 2015 roku), aby eksportować je do Turcji. Zwierzęta muszą spełniać szczegółowe wymagania tureckie. Klient ma możliwość...
Belgia, Liège
...Aby lepiej Państwu służyć, od około dwudziestu lat specjalizujemy się wyłącznie w mięsie jagnięcym. A. Lonhienne to mięso "naturalne" w najlepszym wydaniu, o smaku i delikatności, które nigdy nie miały sobie równych! Mieszkając w pobliżu rzeźni w Liège, dysponujemy bardzo korzystną infrastrukturą, zarówno pod względem komunikacji (autostrady-rzeka-lotnisko), jak i profesjonalnych instalacji. Z naszych chłodni przechodzimy przez nasze warsztaty rzeźnicze, aż do wysyłki, gdzie co tydzień, w codziennych dostawach, przewija się ponad 55000 kilogramów mięsa z różnych źródeł.
Belgia, Liege
Piron & Gotta oferuje rozszerzoną ofertę świeżych i mrożonych mięs (mięso byków, cieląt, cielęcinę z lub bez etykiety, mięso wieprzowe i prosięta z lub bez etykiety, mięso jagnięce, mięso drobiowe, mięso królika, mięso dziczyzny, przygotowania mięsne, wędliny rzemieślnicze: szynka, bekon, słonina itp.) w różnych formach (karcze, ćwiartki, gotowe do krojenia, porcje konsumenckie) oraz opakowaniach ...
Belgia, Torhout
Wild Vermeersch BVBA specjalizuje się w oferowaniu dziczyzny. Dzieje się to w różnych rodzajach cięcia, opakowaniach oraz cenach. Staramy się przynieść kawałek natury na Twój stół. Przy tym uwzględniamy następujące aspekty: - Jakość: Dla nas to nie jest tanie słowo marketingowe, ale termin z rzeczywistym znaczeniem. Nasza firma posiada certyfikat IFS na wysokim poziomie i codziennie zatrudniamy os...
Belgia, Sautin
Meat Assistance jest hurtownią sprzętu dla rzeźni, warsztatów rzeźniczych, logistyki i pakowania. Firma ta oferuje usługi instalacji warsztatów, fabryk oraz chłodni dla przemysłu spożywczego. Oferują również sprzęt do higieny personelu, narzędzia oraz sprzęt do obsługi, przetwarzania, pakowania i wysyłki produktów spożywczych.
Belgia, Gistel
W Laeremans działalność początkowo ograniczała się do zakupu żywych świń, ich uboju, a następnie samodzielnego porcjowania. Teraz oferują różne produkty: Szynka, Gotowane Kiełbasy, Bekon, Smalec, Pasztet.
Belgia, Bruxelles
Good Meat to firma zajmująca się przetwórstwem mięsa, która ma wielowiekową tradycję w dziedzinie bydła i mięsa, specjalizująca się w produkcji porcji oraz pakowaniu mięsa wysokiej jakości importowanego. Oprócz tego posiadamy również szeroki asortyment produktów na bazie mielonego mięsa oraz produktów gotowych do gotowania, które są codziennie wytwarzane z zachowaniem wszelkiej świeżości.
Belgia, Ciney
Niezbędna firma w handlu mięsem hurtowym. Wydajne narzędzie: Ubojnia i zakład przetwórczy zgodne z normami CEE. Dostawy na cały rynek belgijski. Specjalizujemy się w hodowli, ubojowi i przetwórstwie mięsa wołowego rasy Białe Niebieskie Belgijskie. Nasza działalność obejmuje również przetwarzanie i sprzedaż mięsa cielęcego, wieprzowego i jagnięcego...
Belgia, Ciney
Condroz Gibier specjalizuje się w obróbce, krojeniu i pakowaniu dzikiego mięsa. Oferuje różne dzikie mięsa z regionu Walonii, takie jak sarnina, dzik, jeleń, cielę... Condroz Gibier to przede wszystkim twórca i ambasador Pierwszej Europejskiej Etykiety dla Belgijskiego Dzikiego Mięsa o Certyfikowanym Pochodzeniu. Cały rok badań i studiów w ścisłej współpracy z Uniwersytetem w Gembloux oraz z usługą certyfikacyjną Promag był konieczny do opracowania tej nowej normy jakości.
Belgia, Mouscron
Agro Viandes to firma świadcząca usługi dla przemysłu przetwórstwa mięsa od 1992 roku. Specjalizujemy się w kompleksowych usługach przetwarzania mięsa dla przemysłu spożywczego, takich jak: rzeźnie, zakłady rozbioru CE oraz produkcja wędlin. Zróżnicowaliśmy naszą ofertę w sektorze przemysłu czyszczącego w branży spożywczej. Nasza firma nieprzerwanie składa się z wykwalifikowanego personelu na następujących stanowiskach: rzeźnicy, rozbieracze, odkostniacze oraz wszechstronni rzeźnicy, przygotowani do pracy na różnych stanowiskach.
Belgia, Liège
Cobelvian to belgijska spółdzielnia producentów mięsa. Cobelvian rozwija dwie linie wieprzowe: „Wieprzowina Cobelvian”: mięso tradycyjne, śledzone i produkowane z zachowaniem ścisłych przepisów prawnych, które podkreśla troskę hodowców o dostarczenie produktu wysokiej jakości. „Wieprzowina z Kraju Herve”: mięso o zróżnicowanej jakości, produkowane zgodnie z wymaganiami specyfikacji, certyfikowane przez zewnętrzną kontrolę przeprowadzoną aż do rzeźni.
Belgia, Mouscron
Euro Meat Group (EMG) to firma skoncentrowana na innowacjach. Dysponujemy ultra-nowoczesnym rzeźnią, która między innymi posiada rewolucyjny koncept błyskawicznego mrożenia oraz najnowsze techniki uboju. Oczywiście, nasza firma jest zatwierdzona przez AFSCA, posiadamy kilka certyfikatów jakości oraz certyfikaty SAC i Comeos Food High Level. Firma, z zespołem 40 pracowników i 10 pracowników biurowy...
Belgia, Marcinelle
Fresh Concept to niezależna firma zajmująca się krojeniem, pakowaniem i dystrybucją produktów wędliniarskich. Wybieramy dla Państwa najlepsze produkty od belgijskich i zagranicznych producentów. Możemy również pełnić rolę Państwa dostawcy usług krojenia. Reaktywność, elastyczność i efektywność podsumowują nasze zaangażowanie wobec klientów.
Belgia, Saint-Symphorien
RENMANS to twój rzeźnik w pobliżu.
Belgia, Lessines
Beauval specjalizuje się w mięsie wołowym, jagnięcym oraz w przetworzonych i krojonych produktach mięsnych. Firma kieruje swoją ofertę do szerokiego grona klientów, od restauratorów po dystrybutorów. Klient ma zatem do wyboru szeroką gamę produktów (gotowych do krojenia, porcjowanych i przetworzonych), pakowanych na różne sposoby (w folii, w atmosferze, próżniowo lub mirabella).
Belgia, Charleroi
Super Duża Rzeźnia w Charleroi specjalizuje się w pakietach mięsnych na grill (szpikulce, marynowane mięso). Oferuje również zróżnicowany wybór mięs: wołowina, jagnięcina, cielęcina, wieprzowina, koń, drób.
Belgia, Leeuw-Saint-Pierre
W Urbi de Groof wybierają mięso (wołowina, cielęcina, wieprzowina, jagnięcina, drób, dziczyzna, przygotowania). Mięso jest również krojone, przygotowywane, schładzane, mrożone, pakowane i etykietowane przez nich.
Belgia, Sankt Vith
P&M to firma zajmująca się rzeźnictwem wołowym i wieprzowym, działająca poza granicami. Od momentu założenia firma rozwijała się dynamicznie i nieprzerwanie, stając się liderem w tej branży, a także specjalizując się w mięsie wołowym. Dostarczamy produkty niszowe, jednocześnie pozostając wrażliwi na indywidualne potrzeby naszych klientów. Niezależnie od tego, czy szukasz wysokiej jakości ras bydła...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play