Francja, Layrac
SARL Marassé zapewnia usługi cięcia i pakowania mięsa w południowo-zachodniej Francji. Nasz warsztat precyzyjnie i efektywnie kroi oraz pakuje mięso, aby zapewnić, że jest gotowe do sprzedaży i konsumpcji. Przetwarzamy również mięso wołowe i owcze zgodnie z Państwa życzeniem (stek, kiełbasy itp.) Jesteśmy w stanie zaoferować naszym klientom z branży gastronomicznej, domów opieki czy instytucji...
Polska, Lędziny
Francja, Fruges
Firma Macquet to francuska firma rodzinna specjalizująca się w mięsie owczym. Nasze mięso jagnięce jest znane w całej Francji i Europie. Dysponujemy najszerszą gamą mięs na rynku, aby jak najlepiej zaspokoić Twoje potrzeby, od tradycyjnego cięcia po najbardziej wyszukane produkty. Nieustannie innowujemy nasze techniki i środki, aby zapewnić najwyższą jakość naszych produktów.
Belgia, Mouscron
... Nasza firma istnieje od 1997 roku, ale dopiero w 2005 roku, po przeniesieniu się do M.I.M., mogliśmy rozwijać się w kierunku produkcji i dystrybucji hurtowej oraz półhurtowej w Belgii. Jesteśmy bardzo wymagający, jeśli chodzi o smak i jakość naszych mięs przeznaczonych do produkcji szaszłyków. Oferujemy szeroką gamę mięs, w tym czerwone mięsa wołowe, jagnięce, cielęce i wieprzowe. Sprzedajemy również foie gras. Nasze mięsa są certyfikowane jako bio i eksportowane świeże. Nasza strefa działalności obejmuje całą Belgię i Francję.
Rumunia, Bucharest
... swoją ofertę produktów, a wraz z obiektami logistycznymi, Optimeat obejmuje bardziej zróżnicowany rynek, a dzisiaj jego portfolio klientów obejmuje wszystkie sektory rynku w tej dziedzinie: przetwórców mięsa ze wszystkich kategorii, hurtowników, sieci supermarketów i hipermarketów (METRO CASH & CARRY, REAL, AUCHAN, CORA…). Polityka handlowa Optimeat kontynuuje podstawową działalność firmy: dostawca...
Francja, Caluire Et Cuire
Enco France jest specjalistą w krajowym i międzynarodowym handlu mięsem. Enco France kupuje i sprzedaje w najsprawiedliwszej cenie kawałki mięsa pochodzące z audytowanych rzeźni. Dokładna znajomość rynków eksportowych, produktów, rzeźni oraz łańcucha produkcji wzbogaca ich wiedzę.
Francja, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS to firma z siedzibą w Bourg-en-Bresse, w departamencie Ain. Firma świadczy usługi uboju zwierząt, cięcia, odkostniania, czyszczenia i pakowania wszystkich rodzajów mięsa: mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego,... Nasz zakład cięcia i pakowania zapewnia precyzyjną pracę, aby zagwarantować mięso wysokiej jakości. Nasze mięso jest wysyłane na cały teren Francji, a także...
Belgia, Fleurus
Eksport i import żywego bydła, mięsa cieląt i indyków z Europy do Turcji. Od 2015 roku zróżnicowaliśmy naszą działalność na sprzedaż i handel zwierzętami na nogach. Importujemy głównie z Francji cielęta, bydło rasy Salers, Limousine, a także rasy mieszane (około 30000 sztuk w 2015 roku), aby eksportować je do Turcji. Zwierzęta muszą spełniać szczegółowe wymagania tureckie. Klient ma możliwość...
Belgia, Liège
...Aby lepiej Państwu służyć, od około dwudziestu lat specjalizujemy się wyłącznie w mięsie jagnięcym. A. Lonhienne to mięso "naturalne" w najlepszym wydaniu, o smaku i delikatności, które nigdy nie miały sobie równych! Mieszkając w pobliżu rzeźni w Liège, dysponujemy bardzo korzystną infrastrukturą, zarówno pod względem komunikacji (autostrady-rzeka-lotnisko), jak i profesjonalnych instalacji. Z naszych chłodni przechodzimy przez nasze warsztaty rzeźnicze, aż do wysyłki, gdzie co tydzień, w codziennych dostawach, przewija się ponad 55000 kilogramów mięsa z różnych źródeł.
Irlandia, Dunshaughlin
Największy wschodnioeuropejski przetwórca mięsa w Irlandii. Eksportujemy wieprzowinę, wołowinę i drób. Mówimy po angielsku, polsku, rosyjsku i ukraińsku.
Hiszpania, Lugo
Rzeźnia bydła i trzody chlewnej. Rozbiór bydła dużego, bydła i trzody chlewnej. Sprzedaż mięsa hurtowo. Sprzedaż detaliczna w naszej rzeźni. Z ponad 30-letnim doświadczeniem w branży mięsnej, każdego dnia z entuzjazmem podchodzimy do nowych projektów, pasjonuje nas ciągłe uczenie się, uwielbiamy odkrywać nowe kawałki... OBCHODZIMY SIĘ Z MIĘSEM Z DUŻĄ STARANNOŚCIĄ.
Od ponad 20 lat synowie Mehmeta Efeoglu prowadzą rodzinny interes. Humanitarne hodowle zwierząt oraz krótkie trasy transportowe mają ogromne znaczenie dla rodziny Efeoglu. To jeden z parametrów, dzięki którym można poczuć świeżość i jakość. Od trzech pokoleń przetwarzane i sprzedawane jest mięso halal.
Hiszpania, St. Vicenc de Torello, Barcelona
Rzeźnia i sala przetwórstwa wieprzowego. Sprzedaje mięso wieprzowe zarówno na rynku krajowym, jak i międzynarodowym. Dostawca: mięso, wieprzowina, przetwarzanie, świnie, rzeźnia.
Belgia, Liege
Piron & Gotta oferuje rozszerzoną ofertę świeżych i mrożonych mięs (mięso byków, cieląt, cielęcinę z lub bez etykiety, mięso wieprzowe i prosięta z lub bez etykiety, mięso jagnięce, mięso drobiowe, mięso królika, mięso dziczyzny, przygotowania mięsne, wędliny rzemieślnicze: szynka, bekon, słonina itp.) w różnych formach (karcze, ćwiartki, gotowe do krojenia, porcje konsumenckie) oraz opakowaniach ...
Hacilar Hurtownia Mięsna Jakościowe mięso z jagnięciny, wołowiny, cielęciny i drobiu więcej na naszej stronie internetowej. Cielęcina i wołowina * tusza * kiełbasa * udziec * pierś z łopatką * łopatka * kark z polędwicą + kawałki jagnięcina * tusza * kiełbasa z karkiem * udziec z biodrem * przednia ćwiartka z łopatką * kark * łopatka + kawałki drób * kurczak w całości * pierś * udziec * skrzydła +...
Belgia, Torhout
Wild Vermeersch BVBA specjalizuje się w oferowaniu dziczyzny. Dzieje się to w różnych rodzajach cięcia, opakowaniach oraz cenach. Staramy się przynieść kawałek natury na Twój stół. Przy tym uwzględniamy następujące aspekty: - Jakość: Dla nas to nie jest tanie słowo marketingowe, ale termin z rzeczywistym znaczeniem. Nasza firma posiada certyfikat IFS na wysokim poziomie i codziennie zatrudniamy os...
Hiszpania, El Viso Del Alcor
Dystrybuujemy wysokiej jakości mięso wołowe, wieprzowe i jagnięce, w różnych formatach: tusze, porcjowanie, kawałki bez kości pakowane próżniowo, filety oraz specjalne cięcia itd. Nasz zasięg dystrybucji jest regionalny, realizowany za pomocą własnej logistyki. Od 1980 roku prowadzimy tę działalność z doskonałymi wynikami zarówno w jakości produktów, jak i w obsłudze naszych klientów.
Belgia, Sautin
Meat Assistance jest hurtownią sprzętu dla rzeźni, warsztatów rzeźniczych, logistyki i pakowania. Firma ta oferuje usługi instalacji warsztatów, fabryk oraz chłodni dla przemysłu spożywczego. Oferują również sprzęt do higieny personelu, narzędzia oraz sprzęt do obsługi, przetwarzania, pakowania i wysyłki produktów spożywczych.
Belgia, Gistel
W Laeremans działalność początkowo ograniczała się do zakupu żywych świń, ich uboju, a następnie samodzielnego porcjowania. Teraz oferują różne produkty: Szynka, Gotowane Kiełbasy, Bekon, Smalec, Pasztet.
Belgia, Bruxelles
Good Meat to firma zajmująca się przetwórstwem mięsa, która ma wielowiekową tradycję w dziedzinie bydła i mięsa, specjalizująca się w produkcji porcji oraz pakowaniu mięsa wysokiej jakości importowanego. Oprócz tego posiadamy również szeroki asortyment produktów na bazie mielonego mięsa oraz produktów gotowych do gotowania, które są codziennie wytwarzane z zachowaniem wszelkiej świeżości.
Belgia, Ciney
Niezbędna firma w handlu mięsem hurtowym. Wydajne narzędzie: Ubojnia i zakład przetwórczy zgodne z normami CEE. Dostawy na cały rynek belgijski. Specjalizujemy się w hodowli, ubojowi i przetwórstwie mięsa wołowego rasy Białe Niebieskie Belgijskie. Nasza działalność obejmuje również przetwarzanie i sprzedaż mięsa cielęcego, wieprzowego i jagnięcego...
Belgia, Ciney
Condroz Gibier specjalizuje się w obróbce, krojeniu i pakowaniu dzikiego mięsa. Oferuje różne dzikie mięsa z regionu Walonii, takie jak sarnina, dzik, jeleń, cielę... Condroz Gibier to przede wszystkim twórca i ambasador Pierwszej Europejskiej Etykiety dla Belgijskiego Dzikiego Mięsa o Certyfikowanym Pochodzeniu. Cały rok badań i studiów w ścisłej współpracy z Uniwersytetem w Gembloux oraz z usługą certyfikacyjną Promag był konieczny do opracowania tej nowej normy jakości.
Francja, Luc La Primaube
...Firma BOUSQUET specjalizuje się w cięciu, przetwarzaniu i sprzedaży wysokiej jakości mięsa dla sektora RHF/BCT. Oferuje mięso wołowe, wieprzowe, jagnięce, baranie i cielęce. Jako gwarancja jakości, od 2010 roku firma posiada certyfikaty do dystrybucji mięsa BIO i Label Rouge.
Luksemburg, Ehlerange
...Założona w 1985 roku, firma Artisal & Kern, specjalizująca się w krojeniu i dostarczaniu świeżego mięsa oraz mięsa pakowanego próżniowo, wędlin oraz produktów mrożonych, stanowi zaufanego partnera dla wszystkich profesjonalistów w branży gastronomicznej. Również specjalizująca się w handlu drobiem oraz w produkcji i zakupie wędlin, nasza firma zapewnia codzienne dostawy na terenie całego Wielkiego Księstwa Luksemburga oraz w niektórych sąsiednich regionach Francji, Belgii i Saarbrücken.
Belgia, Mouscron
Agro Viandes to firma świadcząca usługi dla przemysłu przetwórstwa mięsa od 1992 roku. Specjalizujemy się w kompleksowych usługach przetwarzania mięsa dla przemysłu spożywczego, takich jak: rzeźnie, zakłady rozbioru CE oraz produkcja wędlin. Zróżnicowaliśmy naszą ofertę w sektorze przemysłu czyszczącego w branży spożywczej. Nasza firma nieprzerwanie składa się z wykwalifikowanego personelu na następujących stanowiskach: rzeźnicy, rozbieracze, odkostniacze oraz wszechstronni rzeźnicy, przygotowani do pracy na różnych stanowiskach.
Francja, Francaltroff
Firma zajmująca się krojeniem i przetwarzaniem mięsa dla profesjonalistów i osób prywatnych: - Bydło - Cielęta - Świnie - Dzikie świnie - Jelenie - Sarny - ŁanieSprzedaż bezpośrednia do konsumentów...
Francja, Luc La Primaube
BOUSQUET A. SARL to firma rodzinna założona w 1992 roku, specjalizująca się w cięciu i przetwarzaniu mięsa wysokiej jakości. BOUSQUET A. SARL nie współpracuje z wielką dystrybucją. Firma posiada również certyfikat na dystrybucję mięsa BIO i Label Rouge od 2010 roku i jest obecna w 5 departamentach: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Belgia, Liège
Cobelvian to belgijska spółdzielnia producentów mięsa. Cobelvian rozwija dwie linie wieprzowe: „Wieprzowina Cobelvian”: mięso tradycyjne, śledzone i produkowane z zachowaniem ścisłych przepisów prawnych, które podkreśla troskę hodowców o dostarczenie produktu wysokiej jakości. „Wieprzowina z Kraju Herve”: mięso o zróżnicowanej jakości, produkowane zgodnie z wymaganiami specyfikacji, certyfikowane przez zewnętrzną kontrolę przeprowadzoną aż do rzeźni.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play