Maïski należy do Plukon Food Group, jednego z głównych graczy na europejskim rynku mięsa drobiowego. Oferujemy różnorodną gamę produktów z kurczaka, surowych przygotowań, produktów wstępnie ugotowanych, dań gotowych do spożycia, zbóż wstępnie ugotowanych oraz sosów kulinarnych. Nasza produkcja spełnia normy HACCP, a my posiadamy certyfikat IFS Higher level! Ponadto, wspieramy belgijskie i lokalne ...
Belgia, Geel-Zammel
...... . Wskazówki: Co zrobić, gdy chce się przygotować martwe zwierzę? Należy je jak najszybciej przynieść do taksydermisty lub jak najszybciej zamrozić. Należy odciąć skórę (futro) do TYŁU przednich nóg w celu przygotowania montażu głowy i ramion dzikich zwierząt, takich jak dzik, jeleń, sarna,...
Belgia, Vlierzele
... wprowadzamy dziczyznę na szczyt! Oto kilka przykładów naszego asortymentu dziczyzny, ale oczywiście jest ich więcej. Poniższe produkty mogą być krojone i pakowane według życzenia: dzika kaczka, bażant, gołąb leśny, przepiórka, sarnina, zając, królik, jeleń, dzik.
Belgijska konserwownia i musztardownia CMB specjalizuje się w produkcji sosów zimnych, sosów gorących oraz dań gotowych, pod naszymi własnymi markami lub w systemie Private Label. Produkujemy dania gotowe takie jak vol-au-vent, wołowina po burgundzku, waterzooï, kogut w winie, klopsiki, carbonnade flamande, gulasz, kaczka w pomarańczach, kurczak po baskijsku, przepiórka z winogronami, dzik z...
Belgia, Ciney
Condroz Gibier specjalizuje się w obróbce, krojeniu i pakowaniu dzikiego mięsa. Oferuje różne dzikie mięsa z regionu Walonii, takie jak sarnina, dzik, jeleń, cielę... Condroz Gibier to przede wszystkim twórca i ambasador Pierwszej Europejskiej Etykiety dla Belgijskiego Dzikiego Mięsa o Certyfikowanym Pochodzeniu. Cały rok badań i studiów w ścisłej współpracy z Uniwersytetem w Gembloux oraz z usługą certyfikacyjną Promag był konieczny do opracowania tej nowej normy jakości.
Belgia, Houffalize
... (menu 3 daniowe): Organizujemy weekendy gastronomiczne przez cały rok, zaczynając od 165 €. Nie wahaj się zapytać o więcej informacji. Prawdziwa uczta godna dworu Ludwika XIV, gdzie mieszają się potrawy takie jak bażant, dzik, sarnina, gołąb, dziki kaczor i inne cuda, które czekają na Ciebie podczas tych weekendów lub w trakcie kulinarnych pobytów w tygodniu. Ceny dostosowane do każdego budżetu.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play