No results

Brak wyników dla
"mięso z jałówki"

Produkty dla "mięso z"
Mięso Iberyjskie (Świeże i Mrożone)
Iberyjskie Mięso Najwyższej Jakości. Różnimy się tym, że dbamy o wszystkie etapy w łańcuchu produkcyjnym. Od rasy i karmienia zwierząt w naszych pastw...
Ekstra Iberyjski Salchichón - Wędliny
Produkt wykonany z mieszanki mielonego lub pokrojonego mięsa, doprawionego solą, papryką i przyprawami, wyrabianego i pakowanego w naturalną jelitę wi...
Presa wieprzowa iberyjska
Wieprz iberyjski powyżej 10 miesięcy. Owalna część centralna wydobyta z karkówki. Kawałek ważący od 500 do 700 g. Presa wieprzowa iberyjska to owalny ...
Mięso jagnięce
Jagnięcina - mięso rzeźnicze...
Mięso flap
Krewetka Vacuum Duża Bavette Krewetka Vacuum Bavette D'Aloyau Bavetta Grande Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska ...
Faux filet wołowiny
Faux filet wołowy to popularny wybór wśród miłośników mięsa, oferujący delikatną teksturę i bogaty smak, który podkreśla Twoje ulubione dania. Ten fau...
mięso - wołowina
wołowina...
Mięsa, Wędliny i Sery
W przypadku produkcji elastycznych opakowań do pakowania mięs, wędlin i serów kluczowe są właściwości barierowe, które zapewniają długotrwałe utrzyman...
Krojone wędliny w tackach
Krojone wędliny w tackach Waga pojedynczej tacki: 100 g Produkcja: Ciągła Produkty: Szynka gotowana, szynka surowa, salami milano, salami węgierskie, ...
Świeże Mięso!
Najlepsze kawałki świeżego mięsa z całego świata!
FAUX FILET VBF i UE
Sous vide w 1 kartonie 20 kg typu mleczno-mięsnego Charolais-Limousin itd., waga kawałka 4 kg-5 kg-6 kg-7 kg-8 kg-10 kg...
Mięso młodego byka
Mięso młodych byków to mięso samców, które nie zostały wykastrowane, a które zostały ubite w wieku od 14 do 22 miesięcy. Części przedniej ćwiartki mł...
Produkty dla "mięso jałówki"
Faux filet wołowiny
Faux filet wołowy to popularny wybór wśród miłośników mięsa, oferujący delikatną teksturę i bogaty smak, który podkreśla Twoje ulubione dania. Ten fau...
Cielęcina
Cielęcina - mięso rzeźnicze...
Pieczona wołowina
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska Temperatura przec...
Cała tusza wołowa
Odkryj naszą ofertę całych tusz wołowych, idealnych dla profesjonalnych rzeźników i miłośników mięsa wysokiej jakości. Każda tusza pochodzi z bydła ho...
Mielone Wołowe
Mielone wołowe - 1 kg...
Stek z łopatki
Stek z łopatki...
Przemysł mięsny
1. Połączony środek czyszczący i dezynfekujący Z/4Alkaliczny środek czyszczący i dezynfekujący, który szybko dezynfekuje sprzęt, narzędzia i obiekty d...
Mrożony kark wieprzowy
Czy interesują Cię tylne nogi wieprza? Specjalizujemy się w handlu nogami wieprza i innymi wysokiej jakości kawałkami wieprzowiny.
Filet w plasterkach
Filet w plasterkach...
Gotowa Wstążka
Fiocchetto uzyskuje się z cięcia udźca wieprzowego. Różni się od bardziej znanego culatello, ponieważ jest to wędliny o niższej zawartości tłuszczu i ...
Mięso owcze
Mięso jagnięce to mięso zwierząt, które w momencie uboju miały więcej niż 12 miesięcy. Szczególnie charakterystyczna dla mięsa jagnięcego jest ciemna ...
Mięso z przodu
La Viande avant to popularny wybór dla miłośników mięsa, oferujący delikatną teksturę i bogaty smak, które podnoszą walory Twoich ulubionych potraw. T...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play