Belgia, Oudenaarde
Aldia to firma zajmująca się przetwarzaniem owoców, specjalizująca się w produkcji dżemów, konfitur i przetworów owocowych do zastosowań w cukiernictwie, rynku instytucjonalnym oraz dużych kuchniach. Produkty: konfitury extra (dosładzane), konfitury dla diabetyków (niedosładzane), owoce w musie dosładzane, owoce w musie dla diabetyków, owoce konserwowane w syropie, owoce konserwowane dla diabetyków, przetwory owocowe, dżemy piekarnicze…...
Belgia, Floreffe
... gronie rodziny lub bliskich. Wszystkie nasze dżemy są gwarantowane bez barwników, konserwantów, dodatków aromatycznych oraz tłuszczów pochodzenia zwierzęcego. Zanurz się tutaj w tysiącach i jednej recepturze z gamy Materne.
Belgia, Seneffe
... (bez jajek i mleka), dżemy, pasteryzowane purée, pasty aromatyzujące, żele do dekoracji, compounds itp. Od stycznia 2022 roku oferujemy również nasz zupełnie nowy koncept elastycznych woreczków. Dostępne luzem lub w ekspozytorze, powiązane z nową marką: Ta-Da! (opracowaną na rynek B2C). Te woreczki mogą pomieścić dużą część asortymentu BAKBEL i są szczególnie odpowiednie do polew i nadzień...
...Produkcja tradycyjnych i ekologicznych dżemów. W 2009 roku zainwestowaliśmy w nowy system gotowania, który pozwala nam gotować owoce w niskiej temperaturze, w próżni. Ta technika daje nam duże kawałki owoców oraz intensywny smak i kolor. Jakość naszych produktów i nasze ekskluzywne opakowania zapewniły nam reputację na całym świecie. Dżemy konwencjonalne, dżemy ekologiczne, dżemy o obniżonej zawartości cukru, dżemy bez dodatku cukru. Marki: Purnatur, Vallee de l'Ourthe, L'Ardennaise.
Belgia, Wielsbeke
...O'Bio Bezegaard uprawia borówki i przetwarza owoce ekologiczne. Produkty: Borówki, znane również jako niebieskie jagody, należą do najsmaczniejszych owoców, jakie można jeść. Oprócz borówek na Bezegaard uprawia się i przetwarza wiele innych owoców. Czerwone porzeczki, białe porzeczki, czarne porzeczki, maliny, jeżyny, śliwki, jabłka, gruszki, wiśnie, czereśnie, orzechy laskowe, pigwy, nieszpuły, morwy. Ekologiczne dżemy bez sztucznych dodatków, bez cukru buraczanego czy trzcinowego, ale z zagęszczonego soku z agawy.
Belgia, Ottignies
Jesteśmy producentem owoców leśnych (truskawek, malin, jeżyn, porzeczek, agrestu), zielonych szparagów oraz cykorii uprawianej w gruncie w Ottignies. Sprzedajemy wyłącznie nasze owoce i warzywa w naszym gospodarstwie. Oferujemy dżemy, galaretki, likiery, syropy i octy przygotowane przez nas. Posiadamy również produkty od innych producentów: foie gras z Ferme de la Tour, Verger de la Chise, Escargots de l’Ourchet, Lisane i Pipi d’abeille.
Belgia, Ellezelles
Cellier Saint Pierre oferuje produkty rzemieślnicze, takie jak aperitify, klasyczne lub bezcukrowe dżemy (truskawki, maliny, morele, jeżyny, owoce leśne, wiśnie, borówki, śliwki, rabarbar, morele, porzeczki, ananasy, brzoskwinie, figi,…), kompot z borówek, dżem cebulowy, herbata, wina, szampany i wina musujące.
Belgia, Wavre
... również produkty od rzemieślniczych belgijskich producentów oraz specjały ze Szwajcarii, Szkocji, Anglii, Niemiec, Włoch, Hiszpanii i Azji. Ets.J.L.Lambert pozostaje wierny wielkim markom z sektora delikatesów. Dodatkowo firma pod własną marką gromadzi to, co najlepsze od około trzydziestu lokalnych dostawców: dżemy, pierniki, ciastka, buliony, konfitury, sosy...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play