Francja, Gennevilliers
...Ta oryginalna kompozycja kwiatowa wokół subtelnej nuty bissapu to specjalność SENEAFOOD. Prawdziwa rozkosz. Ta czerwona konfitura zachwyci Cię swoją autentyczną teksturą oraz owocowymi i roślinnymi aromatami. Jest to tradycyjnie wytwarzany produkt rzemieślniczy stworzony wyłącznie dla Seneafood. Konfitury Seneafood są w 100% naturalne, bez dodatku barwników czy konserwantów, zgodnie z...
Francja, Paris
...Indywidualny słoik rzemieślniczej konfitury o unikalnych perskich smakach. Nasze konfitury mają wysoką zawartość owoców wynoszącą od 70g do 80g na 100g konfitury i są wykonane z najwyższej jakości surowców.
... konfitury figowej. Ta wykwintna konfitura harmonijnie łączy słodycz dojrzałych fig z nutą naturalnej kwasowości, tworząc harmonijną symfonię smaków. Soczyste figi, starannie wybrane w pełnej dojrzałości, nadają tej pysznej konfiturze unikalny i pełny profil. Waga: 335g UGS: 3 455 149 000 255...
Francja, Puyricard
... klementynek korsykańskich jest gwarantowana bez konserwantów i barwników, zgodnie z obowiązującymi przepisami oraz tradycją mistrzów konfitur, przekazywaną przez pokolenia, z poszanowaniem aromatów, zapachów i tekstury owoców. Certyfikat AB Kanał dystrybucji: Sklepy specjalistyczne (bio) DLUO: 3 lata Waga netto: 370g oraz format rodzinny 650g dla niektórych przepisów Zawartość cukru: 60%...
Nasza delikatesy pozwoli Ci odkryć nowe smaki. Chutneye do towarzyszenia przepisom tak różnorodnym jak innowacyjnym. Dżemy warzywne na śniadanie lub brunch. To lato, skorzystaj z naszych pomysłów na aperitify: Tartinades, Houmous lub różnorodne ciasta do odważnych połączeń. Dodaj energii swoim deską. Nowe produkty, nowe doświadczenia Co miesiąc nowy przepis zawsze w sezonie. Masz ochotę na o...
Francja, Biguglia
...Przepis stworzony przez Emilie z Le Meilleur Pâtissier M6 sezon 3, która użyła tutaj naszej konfitury z Brocciu. Do przygotowania i delektowania się bez żadnej umiaru..
Francja, Faverolles-Sur-Cher
...Konfitura ananasowa z przyprawami do piernika 240g Nasze konfitury są wytwarzane w sposób rzemieślniczy w naszym warsztacie znajdującym się w Faverolles-sur-Cher w Loiret-Cher. A nasze owoce są kupowane lokalnie za każdym razem, gdy to możliwe. Truskawki pochodzą z Sologny. Jagody zbieramy w Soing w Solognie. Następnie pod koniec sierpnia i na początku września przychodzą jabłka i gruszki z...
Francja, Mainneville
...bardziej podekscytowana i figlarna, będzie związana z tradycyjną metodą o zawartości 11% alkoholu. Proces ten, identyczny do produkcji szampana, realizowany jest przez przyjaciela winiarza. Victor, nasz najmłodszy, dość nieustraszony, ale bardzo przytulaśny, będzie związany z rabarbarowym różowym winem produkowanym na farmie. Musy i dżemy są przygotowywane przez małe stowarzyszenie z departamentu.
Francja, Lorp Sentaraille
To w sercu Ariège, w Lorp Sentaraille, od ponad 25 lat opracowujemy dżemy i przygotowania owocowe o unikalnym smaku (galaretki, musy, sosy…). Ostatnio do naszej oferty dołączyły konfitury i przyprawy, dlatego zmieniamy nazwę… „Dżemy z Pirenejów” stają się… „Kompania Pirenejska”! Nasz zespół, obecny od początku przygody, nasze metody produkcji i jakość usług udowodniły swoją wartość, ponieważ aby...
Francja, Gennevilliers
...syropy, dżemy, herbaty ziołowe… Wszystkie wykonane z zachowaniem oryginalnych smaków i korzyści. Surowce są importowane bezpośrednio z malijskich upraw do naszych francuskich partnerów, którzy wnoszą swoje rzemieślnicze umiejętności, aby wydobyć z nich to, co najlepsze. W ten sposób wszystkie nasze gotowe produkty pochodzą z przetworzenia made in France. W razie pytań, nie wahaj się z nami skontaktować!
Francja, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK to firma zajmująca się przetwarzaniem owoców pochodzących z rolnictwa ekologicznego. Preferujemy lokalne źródła naszych owoców, a nasze dżemy gotujemy w kotle. Działamy w branży ekologicznej od 1973 roku, a nasze produkty są wytwarzane w sposób rzemieślniczy, aby osiągnąć jak najwyższą jakość w produkcji: dżemów ekologicznych, musów, puree, galaretek, kremów ze śliwek i kasztanów. Oferujemy również owoce suszone i owoce w syropie.
Francja, Noyers Sur Jabron
Produkcja szafranu w postaci pistilów w Haute Provence, 10 km od Sisteron, w dolinie Jabron. Środowisko rolnictwa ekologicznego, pola są wykorzystywane przez hodowcę ekologicznych jagniąt z Sisteron. Domowe dżemy z owoców leśnych i szafranu. Bezpłatne wizyty i degustacje w gospodarstwie od marca do listopada. Możliwość parkowania dla kamperów.
Francja, Allenjoie
...% dzikie i naturalne, a także 20 rodzajów przypraw, oliwę z oliwek z truflami, owoce mrożone, świeże lub suszone, dżemy, owoce liofilizowane, soki owocowe mrożone (pomarańcza, wiśnia, cytryna, granat), 60 rodzajów i smaków naparów, czosnek suszony, szafran, wanilię z Madagaskaru... Jakość naszych produktów jest weryfikowana przez 3 inżynierów agronomów, z możliwością śledzenia pochodzenia potwierdzoną certyfikatami żywności ISO 22000-FSSC 22000-BRC, a firma jest również certyfikowana ISO 9001. Nasze produkty są świeże, suszone, mrożone lub pakowane i mogą być oznakowane. Opakowanie jest modułowe.
Francja, Nousty
...orzechami i piernikiem” oraz wiele innych oryginalnych smaków, które zachwycą zarówno małych, jak i dużych! Ręczne wytwarzanie w tradycyjny sposób… Nasza koncepcja produkcji dżemów i galaretek jest całkowicie ukierunkowana na optymalne oddanie smaków i aromatów, które znaliśmy w dzieciństwie. U nas, aby zrobić dobry dżem, zaczynamy od wyboru najlepszych owoców dostępnych na rynku, wybierając z bardzo dużej różnorodności, którą selekcjonujemy z różnych regionów Francji, ale także z całego świata.
Francja, Auterive
FINES SAVEURS DES ÎLES to delikatesy, które produkują i sprzedają ekskluzywne, egzotyczne produkty, takie jak BIO herbata egzotyczna, BIO ziołowa herbata, dżem, a wkrótce także kawa, miód itp. Nasze produkty są wytwarzane we Francji (Auterive). Naszą misją jest promowanie gastronomicznego rzemiosła wysp poprzez nasze wyjątkowe, ręcznie robione kreacje. Nasze herbaty, napary i dżemy o rzadkich...
Francja, Biars Sur Cere
ANDROS to przedsiębiorstwo agroprzemysłowe oraz francuska marka specjalizująca się w przetwarzaniu owoców i produktów mlecznych na musy, dżemy, desery owocowe, soki owocowe, jogurty, jogurty pitne, desery mleczne, desery owocowe, twarogi itp. Firma posiada w szczególności marki ANDROS, BONNE MAMAN i MAMIE NOVA. Jest obecna na rynku słodyczy cukrowych poprzez swoją markę PIERROT GOURMAND.
Francja, Colombes
Albert Ménès to firma zajmująca się delikatesami od 1921 roku. W naszej ofercie gourmet zawarliśmy całe know-how i entuzjazm zespołu pasjonatów smaku, jakości i rzemiosła. Oferujemy ponad 350 produktów delikatesowych, w tym przyprawy, dżemy, słone i słodkie ciastka, a także doskonałą gamę ryb i pasztetów w puszkach... Proponujemy zarówno produkty konwencjonalne, jak i ekologiczne.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play