Belgia, Anderlecht
... niezbędne w opakowaniach konsumenckich i produktach formułowanych. • Jest idealnym źródłem mleka w każdej sytuacji, gdy regularne dostawy mleka płynnego lub chłodzenie nie są dostępne. Pełnotłuste mleko w proszku Natychmiastowy pełnotłusty proszek mleczny: Wilgotność: maks. 2,5% Laktoza: min. 36,0% Tłuszcz: min. 28,0% Białko: min. 24,0% Popiół: maks. 7,0% Wskaźnik rozpuszczalności: maks. 1,0 Kwasowość tytrowalna: maks. 0,15 Kolor: Kremowy/Biały Smak: Przyjemny Liczba standardowa: maks. 50000 cfu/g Koliformy: maks. 10 cfu/g Staphylococcus: maks. 10 cfu/g Salmonella: Negatywne E. Coli: maks. 10 cfu/g S.
Belgia, Bruxelles
...Nasz proszek mleczny jest produkowany w higienicznych, nowoczesnych zakładach suszenia przez rozpylanie. Jest dostępny w poziomach tłuszczu 26% i 28%, zarówno w formie zwykłej, jak i instant.
Belgia, Plombières
...Mleko w proszku pełnotłuste pochodzi z pasteryzowanego i homogenizowanego mleka krowiego, które poddawane jest procesowi odparowywania w próżni, co pozwala na usunięcie całej wody. Otrzymany produkt to skoncentrowane mleko pełne, które następnie jest suszone na sprayu. Zawartość wilgoci wynosi maksymalnie 5% lub mniej, a zawartość tłuszczu wynosi maksymalnie 26% lub 28%. * dostępne są bardziej ustandaryzowane produkty.
Belgia, Namur
...Składniki: Cukier, kakao w proszku, naturalny skrobia ziemniaczana, dekstroza, mleko w proszku pełnotłuste, aromat orzechowy 0,5%, sól, guma guar [E412], guma ksantanowa [E415]. Alergeny: Może zawierać śladowe ilości mleka, glutenu, orzechów i naturalnych siarczynów z powodu obecności w strefie. Wybór: Torebka - 500 g Energia: 402 Kcal / 1702 Kj Elementy odżywcze: Na 100g Tłuszcz: 5,9g W tym nasycone: 3,6g Węglowodany: 81,1g W tym cukry: 57,6g Białko: 6,2g Sól: 0,50g...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania