Francja, Saint Martin Belle Roche
...300g przyjemności. A co w środku? Mleko w proszku pełne, emulgator: lecytyna sojowa, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy. Alergeny pod lupą Mleko, soja. Jak dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane Mleko w proszku przechowuje się przez 1 rok przed otwarciem i 4 tygodnie po otwarciu… w Twojej szafce, obok cukru i mąki, nie potrzebujesz lodówki, praktyczne, prawda? Opakowanie: opakowanie nadające się do recyklingu, wrzucić do żółtego kosza Folia plastikowa: wrzucić do odpadów komunalnych...
Francja, Saint-Etienne
Francja, Objat
...Składniki: cukier, śmietana, czekolada biała pochodzenia spoza UE (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku pełnotłuste, kakao, emulgator: lecytyna rzepakowa), glukoza, trimolina, czekolada gorzka 66% pochodzenia spoza UE (kakao, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna rzepakowa), masło, pasta migdałowa, praliné, kawałki malin, kandyzowane skórki pomarańczowe, orzechy nerkowca, nugat (cukier, migdały, miód, woda, glukoza, pistacje, orzechy laskowe, białko jajka, cukier puder), pasta owocowa truskawkowa (cukier, puree truskawkowe, glukoza, trimolina, pektyna żółta, kwas cytrynowy, woda), kawa.
Francja, Arles
...Maison Lesage Kremowe i smakowite, te pasty do smarowania nie zawierają oleju palmowego, są oparte na oleju chia, bezglutenowe i bogate w omega 3. Składniki ORZECHY LASKOWE z Piemontu (18,5%), wiórki kokosowe, cukier, mleko w proszku pełnotłuste, masło kakaowe, olej kokosowy nierafinowany, emulgator lecytyna SOJOWA.
Francja, Furiani
...Składniki: Czekolada blond (masło kakaowe, cukier, mleko w proszku pełnotłuste, serwatka, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny ekstrakt waniliowy, białko jajka, masło), speculoos (mąka pszenna, cukier, olej roślinny, cynamon, mąka sojowa, sól). Referencja: CASDULCPRAL...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania