Belgia, Liège
...Aby lepiej Państwu służyć, od około dwudziestu lat specjalizujemy się wyłącznie w mięsie jagnięcym. A. Lonhienne to mięso "naturalne" w najlepszym wydaniu, o smaku i delikatności, które nigdy nie miały sobie równych! Mieszkając w pobliżu rzeźni w Liège, dysponujemy bardzo korzystną infrastrukturą, zarówno pod względem komunikacji (autostrady-rzeka-lotnisko), jak i profesjonalnych instalacji. Z naszych chłodni przechodzimy przez nasze warsztaty rzeźnicze, aż do wysyłki, gdzie co tydzień, w codziennych dostawach, przewija się ponad 55000 kilogramów mięsa z różnych źródeł.
Belgia, Mouscron
Agro Viandes to firma świadcząca usługi dla przemysłu przetwórstwa mięsa od 1992 roku. Specjalizujemy się w kompleksowych usługach przetwarzania mięsa dla przemysłu spożywczego, takich jak: rzeźnie, zakłady rozbioru CE oraz produkcja wędlin. Zróżnicowaliśmy naszą ofertę w sektorze przemysłu czyszczącego w branży spożywczej. Nasza firma nieprzerwanie składa się z wykwalifikowanego personelu na następujących stanowiskach: rzeźnicy, rozbieracze, odkostniacze oraz wszechstronni rzeźnicy, przygotowani do pracy na różnych stanowiskach.
Belgia, Mouscron
Euro Meat Group (EMG) to firma skoncentrowana na innowacjach. Dysponujemy ultra-nowoczesnym rzeźnią, która między innymi posiada rewolucyjny koncept błyskawicznego mrożenia oraz najnowsze techniki uboju. Oczywiście, nasza firma jest zatwierdzona przez AFSCA, posiadamy kilka certyfikatów jakości oraz certyfikaty SAC i Comeos Food High Level. Firma, z zespołem 40 pracowników i 10 pracowników biurowy...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play