Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
...Wykonany z najbardziej wyselekcjonowanego chudego mięsa naszych iberyjskich okazów, nasz "Naturalny" Chorizo iberyjskie karmione żołędziami prezentuje intensywny pomarańczowo-czerwony kolor, jest miękkie w dotyku i ma średnią twardość, z intensywnym aromatem, w którym delikatnie wyróżnia się papryka użyta w jego przygotowaniu. Z intensywnym i przenikliwym smakiem, który pochodzi z iberyjskiej wieprzowiny użytej do jego produkcji, nasze Chorizo podbija najbardziej wymagające podniebienia. Teraz, pokrojone w formacie blistra, idealne na prezent. SKU:245003 Waga przesyłki:0.2 kg...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
... jelito wołowe. 100% składników naturalnych. Bez sztucznych E’s. Waga: 0,280 kg Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia to 15º-18ºC. Proces produkcji: Wybór, mielenie, wyrabianie, pakowanie i dojrzewanie. Składniki: Mięso wieprzowe iberyjskie z żołędzi, sól, cukry, naturalne przyprawy, białko roślinne. Waga: 0,280 kg...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
... pochodzenie sięga podgatunku Sus Scrofa Mediterraneus, rodzimych dla słynnych hiszpańskich dehes, głównie zlokalizowanych w Salamance. Zastosowane zabiegi W Ibéricos Brisa wszystkie kawałki wędlin przechodzą przez następujące zabiegi: mielenie, dodanie składników i wyrabianie, schłodzenie, nadziewanie, suszenie i dojrzewanie. Korzyści z wędlin Wędliny są bogate w magnez, fosfor, cynk i potas...