Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) ma swoją siedzibę w Guijuelo (Salamanka) i zajmuje się niemal wyłącznie ubojem świń iberyjskich. Jej celem było zbudowanie rzeźni z sekcją rozbioru i wytapiania tłuszczu, która zapewniłaby ubój i rozbiór świń potrzebnych jej przemysłom, a także przetwarzanie słoniny na tłuszcz poprzez proces wytapiania, rozpoczynając działalność przemysłową w 1982 roku. Obecnie M...
Hiszpania, Guijuelo
...Szynka z ramienia FISAN, karmiona żołędziami, jest stosunkowo chuda i intensywnie smakowita. Jej idealny stopień dojrzewania, osiągnięty po ponad trzydziestu czterech miesiącach w naturalnych piwnicach, przyczynia się do równomiernej infiltracji gazu oraz unikalnej głębi smaku.
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
OD 1983 ROKU Produkty Mięsne BRISA, S.L. to firma rodzinna z siedzibą w Guijuelo, z ponad 35-letnim doświadczeniem w produkcji najwyższej jakości produktów iberyjskich. Jej początki sięgają marca 1983 roku, w małej fabryce o powierzchni około tysiąca metrów kwadratowych w centrum miejscowości Guijuelo. Miejsce, w którym zbudowano pierwsze obiekty, było dawną fabryką foie gras, która nosiła nazwę ...
Francja, Auros
...FABRYKACJE DOMOWE Maison voisine to firma powstała z rodzinnej współpracy, zlokalizowana w dwóch miejscach. Jedno z nich to zakład produkcyjny w Pau w Pirenejach, a drugie to punkt dystrybucji w Auros, na południe od Bordeaux. Produkujemy w sposób rzemieślniczy i tradycyjny: suchą kiełbasę bez laktozy i glutenu w naturalnych osłonkach, Rosette z Pirenejów, ekstra chudą rosettę, rosettę z szynką...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play