Hiszpania, Montcada i Reixac-Barcelona
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. to firma z ponad 58-letnim doświadczeniem w branży handlu i dystrybucji świeżych mięs, specjalizująca się w produktach z wieprzowiny iberyjskiej. Od momentu założenia w 1952 roku, firma ta nieprzerwanie angażuje się w innowacje i jakość, dostosowując się do potrzeb rynku i swoich klientów. Nasza ewolucja pozwoliła nam zoptymalizować nasze obiekty i procedur...
Belgia, Beringen
Francja, Lyon
MVO Distribution, negocjant we wszelkiego rodzaju mięsie od 2002 roku, oferuje w bardzo konkurencyjnych cenach mięso wieprzowe / wołowe / drobiowe / cielęce / dziczyznę / jagnięcinę / baraninę / kaczkę / gęś / dzika / jelenia / mięso osła ... Negocjujemy bezpośrednio z naszymi partnerami rzeźniami i zakładami przetwórczymi obecnymi na rynku Francji i UE, oferując szczególnie konkurencyjne stawki,...
Włochy, Mesoraca
...Guanciale wieprzowy to kawałek mięsa wieprzowego, który ma chude żyłki mięśniowe z komponentem cennego tłuszczu, różniącym się od słoniny (tłuszcz z grzbietu) i boczku (tłuszcz z brzucha). Konsystencja jest twardsza w porównaniu do boczku, a smak bardziej charakterystyczny. Mięso jest starannie masowane ręcznie i przyprawiane naszymi charakterystycznymi przyprawami. Pozostawia się je do...
Francja, Sendets
...Produkt aperitif wysokiej jakości, wytwarzany z papryki Espelette i innych przypraw. W temacie wysokiej jakości aperitifów oferujemy pasztet wieprzowy z czosnkiem czarnym. Przepis odzwierciedla wielką sztukę kulinarną i subtelnie łączy aromaty czosnku czarnego, papryki Espelette i pieprzu. Zamów online, dostawa w ciągu 48 godzin. Składniki: chude mięso wieprzowe*, wątróbka wieprzowa, tłuszcz...
Finlandia, Turku
...To cięcie jest chude, delikatne i bez kości. Pyszne pieczone, grillowane, smażone na patelni lub opiekane, spróbuj w połączeniu ze świeżymi, sezonowymi warzywami, grillowanymi brzoskwiniami lub świeżymi pomidorami wymieszanymi z bazylią latem, lub karmelizowanymi gruszkami czy jabłkami gotowanymi w syropie klonowym zimą i jesienią.
Belgia, Jabbeke
Czy chcesz pełne tusze, karkówkę, miniony, czy może wolisz odkostnione i odtłuszczone kawałki? Łopatki, brzuch, żeberka, ogony, policzki, chude mięso, biodra czy zajączki? Żaden problem dla naszych wykwalifikowanych rzeźników. Dzięki naszemu zwalidowanemu systemowi autocontroli, zrealizujemy Twoje zamówienie w mgnieniu oka. Bo mięso to nasza specjalność!

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play