...Mieszanka do produkcji chleba ciabatta o doskonałej objętości, miękkiej i porowatej crumb, cienkiej i chrupiącej skórce.
Format: 25 kg
Dawkowanie: 100%...
Firma Solazzo Calzature s.r.l. zajmuje się produkcją, realizacją i sprzedażą obuwia od ponad dwudziestu lat, przestrzegając procesów i cech charakterystycznych dla rzemieślniczego zakładu obuwniczego, oferując produkty gwarantowane i o doskonałym standardzie jakości. Zarządzanie firmą prowadzone jest od dwóch pokoleń przez tę samą rodzinę, aby zapewnić ciągłość i jakość w obróbce; specjalizuje się...
... żywnością, oferują optymalną ochronę dla Waszych przygotowań, zapewniając ich świeżość. Nasze torby kraftowe do bagietek posiadają różne certyfikaty zgodności, co zapewnia wysokie standardy jakości.
Idealne do bezpiecznego transportu Waszych pysznych kanapek, nasze torby są doskonałe do:
- Focaccia
- Ciabatta
- Panini all'olio
- Filone di pane...
Założona w 1994 roku, OKIN, co w języku baskijskim oznacza "piekarz", to rodzinna firma z siedzibą na wybrzeżu baskijskim. Jesteśmy wyłącznie piekarzami. Od momentu naszego powstania, 25 lat temu, a także dzisiaj, pozostajemy wierni chlebowi. Chleb to produkt, w który wierzymy i który stanowi podstawę naszej diety. Nadal się rozwijamy, dbając o każdy szczegół naszych najbardziej klasycznych chlebó...
COMFORT-RELAX, JEST LIDEREM W PRODUKCJI OBUWIA SANITARNEGO I ORTOPEDYCZNEGO, PRODUKUJEMY OBUWIE Z EKSKLUZYWNYCH I TECHNICZNYCH MATERIAŁÓW, DLA STÓP Z PROBLEMAMI PATOLOGICZNYMI, TAKIMI JAK HALUKSY, BORSZTYNY, KALCE I ZGRUBIENIA, ALE TAKŻE OBUWIE REHABILITACYJNE I POOPERACYJNE. NASZE OBUWIE MOŻE NOSIĆ TAKŻE OSOBY Z NORMALNYMI STOPAMI, KTÓRE PRAGNĄ CHODZIĆ W CAŁKOWITYM RELAKSIE. MOŻEMY RÓWNIEŻ PRODUK...
...ciabatta CE unisex z cholewką ze skóry, wkładką ze skóry i podeszwą poliuretanową
ANATOMICZNOŚĆ: wygodne podparcie stopy
AUTOMODELOWANIE: pozwala to na dopasowanie się buta do kształtu stopy
FLEXYBILNOŚĆ: naturalna wentylacja i maksymalne dopasowanie buta do kształtu stopy
LEKKOŚĆ: wykorzystanie szczególnie elastycznych materiałów, które zapewniają maksymalną swobodę ruchów
ANTYSTATYCZNOŚĆ...
Maé Innovation specjalizuje się od 1994 roku w inżynierii i produkcji precyzyjnych form silikonowych, akcesoriów do pieczenia oraz powłok nieprzywierających, szczególnie dla profesjonalistów z branży spożywczej, ale także kosmetycznej i przemysłowej. Nasza filozofia stawia Innowację, Jakość i Reaktywność w centrum naszej działalności.
Zespół Maé oferuje dziś uznaną na całym świecie ekspertyzę w z...
...Zaprojektowany do produkcji chleba o wysokiej zawartości wody (70-90%).
Dzięki specjalnemu procesowi: twarda mąka, ważny czas odpoczynku, mniejsze uszkodzenia podczas krojenia itp., pozwala na produkcję chleba wysokiej jakości w różnych kształtach.
TXA-MAN-ROLL posiada „multirolkę”, która laminuje i rozkłada kawałek ciasta, nadając mu dodatkową siłę 40-50%. Zbiór produktu już pokrojonego i uformowanego jest manualny.
Rodzaje chleba: klasyczna „ciabatta” we wszystkich jej kształtach: baston, bagietka, rustykalny z ostrymi końcami, mini, itp.
...Zatrzymuje tłuszcz i wilgoć, w pełni laminowane od wewnątrz
Bezpieczne w mikrofalówce
Nie wymaga montażu
Karton Kraft
Idealne do burgerów, frytek, ciabatta
Wymiary, mm: 115x220x42
ID produktu: OSQ TRAY 800 PK
Ilość w opakowaniu, szt.: 300
Objętość, ml: 800
Waga, kg / Objętość, m3: 5 / 0,05
Kolor: Brązowy / Kraft
Typ opakowania: Bez okna
Tekstura żywności: Sucha / Tłusta...
...Niezapomniany, śródziemnomorski aromat bazylii zachwyca kwiatowymi nutami. Słodkie akcenty pojawiają się w świeżo-pikantnym smaku, który jest zaokrąglony łagodną ostrością.
O sole mio! Klasyk włoskiej kuchni nie może zabraknąć w Twojej spiżarni. Doskonałą bazą dla tego zioła są pomidory, ale także opiekane ciabatta z oliwą z oliwek, czosnkiem, skórką cytrynową i oczywiście bazylią przeniesie Cię w mgnieniu oka do Bella Italia. Idealnie pasuje do sałatek, ryb, owoców morza i makaronu. Basta!
...Firma Hiestand & Suhr Handels- und Logistik GmbH jest specjalistą w dziedzinie mrożonych wyrobów piekarniczych. Do produkcji wyrobów piekarniczych Hiestand wykorzystywane są starannie dobrane surowce z ekologicznie uprawianych zbóż i mąk, a także czyste masło i jaja z hodowli zgodnej z zasadami dobrostanu zwierząt.
Przegląd produktów Hiestand & Suhr:
-Niezapełnione croissanty
-Croissanty nadziewane
-Wyroby słodkie
-Amerykańska piekarnia
-Przekąski
-Bułki
-Bagietki
-Ciabatta
-Chleby
-Wyroby z ciasta parzonego
-Ciasta i torty...
35 lat działalności opartych na ważnych wartościach: uczciwości i profesjonalizmie.
Pierwsza lakiernia została otwarta w 1972 roku, w lokalu o powierzchni 80 m² z jednym praktykantem, który do dziś pracuje u boku Enzo Ciabatta.
W 1976 roku działalność została przeniesiona do większego lokalu, o powierzchni 1000 m², będącego własnością firmy, a liczba pracowników wzrosła już do 10. W 2002 roku...
... BackNatur można wykorzystać do różnych produktów:
-Chleb: dla wszystkich rodzajów zbóż, chlebów mącznych i z otrębów
-Baguette, Ciabatta: Optymalny dla mąk pszenicznych i orkiszowych, ale także pełnoziarnistych
-Bułki: dla wszystkich rodzajów zbóż, optymalne dla pełnoziarnistych, ale także dla mąk typowych
-Wyroby cukiernicze: dla wszystkich lekkich wyrobów pszenicznych i orkiszowych
-Bułki krojone...
... jakość z lepszą trwałością. Piekarnia Den Troon czerpie również inspirację z kuchni międzynarodowej, oferując różne rodzaje włoskiej ciabatta oraz meksykańskich słonecznych placków, a także inne egzotyczne chleby, które różnią się od zwykłego codziennego chleba. Od niedawna Piekarnia oferuje nie tylko słodkie, ale także wytrawne dodatki.