Od ponad czterdziestu lat, Di Rosa jest punktem odniesienia w branży cukierniczej, oferując szeroką gamę produktów, które łączą włoską sztukę rzemieślniczą z pasją do jakości. Z ponad 200 artykułami gotowymi do eksportu na całym świecie, Di Rosa to nie tylko marka, ale gwarancja doskonałości i autentyczności.
Nasza firma nie tylko dystrybuuje produkty wysokiej jakości, ale specjalizuje się również...
...Ciasto z orzechami laskowymi i klementynką.
To pyszne małe ciasto korsykańskie jest przygotowywane na podstawie smakowitego przepisu
Waga: 190 g
Składniki: Migdały 65%, Cukier, Miód AOP z Korsyki, Syrop glukozowy. Może zawierać śladowe ilości innych
Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła
Deklaracja żywieniowa na: 100 g
Energia: 1805 kJ (432 kcal)
Tłuszcze: 27 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 38 g
w tym Cukry: 19 g
Białko: 7,3 g
Sól: 0,41 g...
...Orzechy włoskie klasyfikowane są jako jeden z najbardziej szlachetnych gatunków orzechów. Były ważnym elementem diety rdzennych mieszkańców Ameryki Północnej. Orzechy mają lekko słodki i maślany smak, dzięki czemu doskonale pasują do wszelkich ciast, deserów i czekolad. Są składnikiem słynnej tarty orzechowej (ciastoorzechowe), przygotowywanej na Święto Dziękczynienia. Aż 90% tłuszczów zawartych...
...Makaroniki zostały stworzone w krajach arabskich, gdy Europejczycy zaczęli nawigować daleko od swoich ziem.
W średniowieczu "makaronik" oznaczał dwa różne produkty: ciasto, ale także zupę z elementami mąki, którą jedzono z tartym serem, cynamonem i szafranem, a od XVII wieku nazywano ją "makaronem".
Makaronik pojawił się w Europie w średniowieczu, najpierw we Włoszech, pod nazwą maccherone...
W 2018 roku rozpoczęliśmy produkcję w dziedzinie mrożonego cukiernictwa. Dzięki naszemu wysiłkowi w łączeniu wysokiej jakości produktów z przystępną ceną, w krótkim czasie staliśmy się jednym z wiodących producentów ciast w naszym kraju. W odpowiedzi na doświadczenie korporacyjne i oczekiwania klientów, dodaliśmy do naszej oferty Lemonadę i Kawę, prezentując tę samą pracę i zaangażowanie również w...
...IntelleStamp to nowoczesny kompleks do formowania i wytłaczania dwuskładnikowego typu śrubowego, przeznaczony do formowania produktów z gęstych mas (toffi, nugat, hematogen, ciasto parzone do pierników, miękkie orzechowe krówki, schłodzona gęsta masa twarogowa) z płynnymi nadzieniami. Umożliwia wytłaczanie mas z dodatkiem cząstek o wielkości 3-5 mm (orzechy, rodzynki, owoce kandyzowane itp.).
...Mochi Czekoladowo-Orzechowe to cała przyjemność z zamrożonego serca kakaowego z delikatnie zmielonymi kawałkami orzechów laskowych, owinięte w delikatne ciasto ryżowe z kakao. Pokochasz to…...
...Jakość: Bio
Pochodzenie: Kenia, Południowa Afryka, Australia
Zastosowanie: Mieszanki do pieczenia, suplementy diety, płatki, koktajle, zarządzanie wagą
Cechy:
Szczególności:
Nasza mąka z orzechów makadamia, jak wszystkie mąki orzechowe, jest produktem ubocznym powstającym podczas tłoczenia surowych orzechów. Po procesie tłoczenia, pozostały ciasto ma zawartość oleju wynoszącą około 12%. Dzięki...
... różnych smakach (alkoholowe i bezalkoholowe... rum, limoncello, gianduja, nugat itd.) pokryte czekoladą o zawartości kakao min. 62% - 12 miesięcy
- TARTUFI: trufle z ciemnej czekolady i orzechów, posypane kakao - 12 miesięcy
- CROSTATA DI MELIGA (kukurydziana): pyszne ciasto z mąki kukurydzianej, które jest kruche i miękkie, nadziewane dżemem - 5 miesięcy
- PASTE DI MELIGA (kukurydziane): wyśmienite...