Francja, Auxerre
...","Œil":"Oko\nJasnożółte, uszlachetnione latami starzenia w piwnicy\n","Taux d'alcoolémie":"Zawartość alkoholu: 12%\n","Vinification":"Winiarstwo: Drożdże dzikie. Fermentacja i dojrzewanie: fermentacja w kontrolowanej temperaturze i dojrzewanie przez 8 miesięcy w zbiorniku. Cukier resztkowy 16g/l\n","Millésime":"Rocznik: 2005\n","Domaine":"Domaine Vincent Denis\n","Culture":"Uprawa: Tradycyjna\n"}...
...Polietylen klasyczny jest produkowany w wyniku rafinacji ropy naftowej, która jest nieodnawialnym surowcem kopalnym. Polietylen roślinny jest produkowany z odpadów trzciny cukrowej, która jest odnawialnym surowcem roślinnym. Trzcina cukrowa jest miażdżona, aby uzyskać zarówno cukier, jak i syropowy resztkowy produkt: melasę. Fermentacja tej melasy pozwala na produkcję etanolu, który po...
... wina, zanim nawiążemy różne umowy współpracy z lokalnymi włoskimi winiarzami. Wszystkie nasze wyborne włoskie wina są odpowiednio wysyłane do Danii. Współpracujemy z profesjonalnymi firmami transportowymi, aby zapewnić, że wino nie ulegnie zamarznięciu ani ochłodzeniu podczas transportu. Jeśli wino się schłodzi, resztkowy cukier może się osadzić. Nasi partnerzy dysponują chłodniami, które utrzymują stałą temperaturę, a tym samym zachowują dobrą jakość win.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play