...","Œil":"Oko\nJasnożółte, uszlachetnione latami starzenia w piwnicy\n","Taux d'alcoolémie":"Zawartość alkoholu: 12%\n","Vinification":"Winiarstwo: Drożdże dzikie. Fermentacja i dojrzewanie: fermentacja w kontrolowanej temperaturze i dojrzewanie przez 8 miesięcy w zbiorniku. Cukierresztkowy 16g/l\n","Millésime":"Rocznik: 2005\n","Domaine":"Domaine Vincent Denis\n","Culture":"Uprawa: Tradycyjna\n"}...
...Polietylen klasyczny jest produkowany w wyniku rafinacji ropy naftowej, która jest nieodnawialnym surowcem kopalnym.
Polietylen roślinny jest produkowany z odpadów trzciny cukrowej, która jest odnawialnym surowcem roślinnym.
Trzcina cukrowa jest miażdżona, aby uzyskać zarówno cukier, jak i syropowy resztkowy produkt: melasę.
Fermentacja tej melasy pozwala na produkcję etanolu, który po...
... wina, zanim nawiążemy różne umowy współpracy z lokalnymi włoskimi winiarzami. Wszystkie nasze wyborne włoskie wina są odpowiednio wysyłane do Danii. Współpracujemy z profesjonalnymi firmami transportowymi, aby zapewnić, że wino nie ulegnie zamarznięciu ani ochłodzeniu podczas transportu. Jeśli wino się schłodzi, resztkowycukier może się osadzić. Nasi partnerzy dysponują chłodniami, które utrzymują stałą temperaturę, a tym samym zachowują dobrą jakość win.