Portugalia, Vila Nova Do Campo
...Praktyczne i efektywne rozwiązanie, które odmieni produkcję Twoich klientów: Formy do Bolo de Arroz Niezależnie od tego, czy chodzi o produkcję na dużą skalę, czy o wprowadzenie prostoty do codziennej produkcji, nasze formy do bolo de arroz są idealnym wyborem dla tych, którzy szukają innowacji i jakości. Dzięki temu produktowi nie musisz już używać metalowych obręczy, pasków i podstaw do bolo de arroz, wszystko to jest zawarte w jednym produkcie.
Francja, Collégien
SPSI jest francuskim projektantem i producentem sprzętu dla piekarni i cukierni, znanym z innowacyjnych maszyn, w tym dresseuses/pocheuses, fonceuses à tartes oraz stołów wibracyjnych. Zaprojektowane i zmontowane we Francji, korzystają z etykiety Origine France Garantie, co jest gwarancją jakości i rzemieślniczego savoir-faire. Firma ma na celu odciążenie rzemieślników od powtarzalnych zadań, jedn...
...Torby papierowe do piekarni od AstellPapel to idealne rozwiązanie dla każdego biznesu w branży piekarskiej. Wykonane z wysokiej jakości papieru, te torby są zaprojektowane tak, aby zachować świeżość i smak chleba. Dostępne w różnych rozmiarach i gramaturach, te torby pasują do każdego rodzaju chleba, od bagietek po bochenki i wypieki. Dodatkowo, używane są tusze na bazie wody, bez rozpuszczalników i zapachów, co zapewnia, że produkt jest bezpieczny w kontakcie z żywnością. Personalizacja jest opcją, co pozwala torbom odzwierciedlać tożsamość Twojego biznesu.
Turcja, Istanbul
...Szukasz idealnych torebek papierowych dla swojej piekarni lub cukierni? Nie szukaj dalej! Nasze torebki papierowe na rogaliki to doskonałe rozwiązanie, które pozwoli Twoim klientom zabrać do domu Twoje smakołyki w sposób ekologiczny i zrównoważony, nie rezygnując z komfortu. Odkryj nasze torebki papierowe do cukierni: są odpowiednie do wszystkich rodzajów produktów, od croissantów po ciasta...
Włochy, Verona
...Rozpoczynając od briefu projektowego, HENRY & CO. opracowało nowy skoordynowany wizerunek dla cukierni Aroma, przekładając elementy stylistyczne i zrównoważonego rozwoju na markę, opakowanie i projekt sprzedaży lokalu, podkreślając wyrafinowanie i autentyczność jednej z najbardziej cenionych cukierni w prowincji Werona. Aroma to znana cukiernia w prowincji Werona, która ma ponad 20 000...
Francja, Montauroux
...Piec B68 dla wózków 60x80 cm nie stawia żadnych ograniczeń dla Twojej kreatywności i pomysłów, nawet tam, gdzie brakuje miejsca. B68 to piec rotacyjny do piekarni i cukierni, niezwykle kompaktowy, który można bardzo szybko i łatwo zainstalować dzięki swojej modułowej konstrukcji. Może przechodzić przez wszystkie drzwi bez trudności i może być montowany w bardzo niskich pomieszczeniach. W...
Włochy, Lauro
...Wykonana z pysznych migdałów zmielonych na granulkę i pokryta cienką warstwą złotego, chrupiącego cukru, ta karmelizowana granula migdałowa ma wyjątkową duszę. Jest idealna do dekoracji i ozdabiania ciast oraz do posypywania jogurtów, owsianki i lodów. To produkt flagowy dla przemysłu cukierniczego i warsztatów rzemieślniczych, który podkreśla smak każdej potrawy. Wysoka zawartość wapnia, magnezu i fosforu typowa dla migdałów sprawia, że ta granula jest również doskonałym wyborem żywieniowym (oczywiście, ze względu na ich pokrycie cukrem, należy spożywać je z umiarem).
Francja, La Ville Aux Dames
Maé Innovation specjalizuje się od 1994 roku w inżynierii i produkcji precyzyjnych form silikonowych, akcesoriów do pieczenia oraz powłok nieprzywierających, szczególnie dla profesjonalistów z branży spożywczej, ale także kosmetycznej i przemysłowej. Nasza filozofia stawia Innowację, Jakość i Reaktywność w centrum naszej działalności. Zespół Maé oferuje dziś uznaną na całym świecie ekspertyzę w z...
Włochy, Barletta
Zawsze w poszukiwaniu Dobra, Czekolada Ekologiczna Orsini wyraża naszą chęć bycia szczerym i przejrzystym wobec świata. Dragee czekoladowe ekologiczne, tabliczki czekolady ekologicznej, trufle czekoladowe Bio, Cremino z gianduia ekologicznego, wszystko wykonane z ekologicznych składników pochodzenia włoskiego, Orzechy laskowe i Migdały wyselekcjonowane we Włoszech. Czekolada i wyroby cukiernicze...
Francja, Moustoir-Ac
Z siedzibą w Bretanii, AXION BAKERY CORPORATION specjalizuje się w sprzedaży sprzętu i materiałów profesjonalnych przeznaczonych dla piekarni, cukierni, cateringów, restauracji i przemysłu. Od 30 lat AXION BAKERY CORPORATION sprzedaje sprzęt do piekarni i cukierni, a także wyposażenie kuchni profesjonalnych dla restauracji. Oferujemy również koncepcje dotyczące zakupu piekarni. Sprzęt i materiały,...
Francja, Compiègne (60200)
...Odkryj Centrum Szkoleń CBC & Business, niezbędny punkt odniesienia dla tych, którzy pragną doskonalić swoje umiejętności w kreatywnym świecie CBC (Cake Design, Biscuits, Cupcakes) oraz w dziedzinie zakupu firmy. Nasza firma zobowiązuje się do oferowania profesjonalnych szkoleń z dyplomem o wysokiej jakości. Wśród naszych flagowych produktów dedykowanych profesjonalistom znajdują się nasze...
W cukierni można zamówić wszystkie rodzaje wypieków na śniadanie, ciasteczka, torty, ciastka, mignon słone. Skupiamy się na realizacji wszystkich rodzajów tortów urodzinowych, od klasycznych tortów po bardziej wyszukane słodkości z lukru, aż po delikatniejsze desery. Jeśli chcesz przygotować naprawdę wyjątkowy tort urodzinowy dla równie ważnej osoby, wystarczy, że odwiedzisz nas w cukierni z...
Francja, Toulouse
... wyposażenia kuchni dla CHR, piekarni, cukierni i instytucji. Dla profesjonalistów w branży gastronomicznej. NAFINOX, naszą wolą jest wspieranie wszystkich profesjonalistów w gastronomii i branży spożywczej, oferując im rozwiązania dostosowane do ich potrzeb. Dlatego równolegle z naszą szeroką ofertą nowego sprzętu, udostępniamy również wybór używanego sprzętu gastronomicznego w atrakcyjnych cenach. Chłodnictwo - Gotowanie - Pranie - Stal nierdzewna - Piekarnia - Cukiernia - Rzeźnictwo - Piec do pizzy. Sprzęt rzeźniczy. Witryna chłodnicza. Sprzęt chłodniczy. Sprzęt gastronomiczny.
Francja, SERRES-CASTET
... produktów. Firma rodzinna przeżyła prawdziwy rozwój dzięki swojemu rzemiosłu, dbałości o kreatywność, doskonałej jakości produkcji oraz stałemu wsłuchiwaniu się w potrzeby konsumentów. Ręczna produkcja pozwala na stałe kontrolowanie jakości i rzetelności wytwarzania, a składniki są wolne od GMO. Liczne specjalności Cukierni Verdier posiadają zastrzeżone znaki towarowe, takie jak flagowy produkt „Złote Winogrona”. Sprzedaż dla profesjonalistów, komitetów firmowych oraz osób prywatnych. Nie wahaj się z nami skontaktować!
... wypieki w swoim warsztacie, specjalnie dla Was, zaraz po otrzymaniu zamówienia przez internet lub telefon. Dlatego też nie zaopatrujemy innych cukierni, lecz wyłącznie pojedynczych klientów, dla których przygotowujemy Wasze typowe sycylijskie słodycze jeden po drugim.
Piekarnia Rzemieślnicza. Oferujemy i dystrybuujemy nasze produkty, zapewniając profesjonalną obsługę oraz konkurencyjne ceny dla piekarni, cukierni, restauracji i branży hotelarskiej. Nasze desery, dzięki jakości i różnorodności, są idealnym uzupełnieniem dla produktów w piekarniach i cukierniach. Stanowią gwarancję sukcesu w karcie deserów w Państwa restauracji oraz doskonałe zakończenie na...
PADAFIDELIS - PĄKOWANIE I CUKIERNIA LDA zajmuje się sprzedażą i dystrybucją produktów piekarniczych i cukierniczych. Wszystkie tradycyjne i wyszukane produkty z gwarancją PADAFIDELIS - Twoja piekarnia i cukiernia. PADAFIDELIS produkcja własna dla Cukierni, Piekarni i Kawiarni. PADAFIDELIS ma na celu: - Poszerzenie portfolio produktów, osiągając maksymalną synergię z aktualnymi produktami...
Belgia, Welkenraedt
Cukiernia RENSONNET specjalizuje się w produkcji wyrobów z marcepanu. Dzięki różnorodności produktów oraz dostosowywaniu się do potrzeb klientów, produkcja cukierni Rensonnet jest obecna u większości czekoladników i cukierników, w handlu detalicznym oraz na rynkach eksportowych. Marcepan jest przetwarzany w różnych formach. Figury są pakowane wstępnie lub sprzedawane luzem, kandyzowane lub...
... doskonałych składników, przetwarzanych zgodnie z tradycją. Od niepamiętnych czasów scorzetta jest jednym z tradycyjnych słodkości typowych dla Bernaldy, miasta w prowincji Matera, bogatego w historię, tradycje i będącego turystycznym celem Lucanii. Przepis na scorzetta bernaldese należy do jednych z najsmaczniejszych i najstarszych, a składa się z kilku prostych składników, takich jak białko jajka, cukier i migdały. Odwiedź nas lub odwiedź naszą stronę internetową www.la-scorzetta.it, aby kupić scorzette, odkryć przepis Vincenzo Zito lub zapoznać się z całą wysoką cukiernią cukierni L'Orchidea.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play