Włochy, Verona
...Rozpoczynając od briefu projektowego, HENRY & CO. opracowało nowy skoordynowany wizerunek dla cukierni Aroma, przekładając elementy stylistyczne i zrównoważonego rozwoju na markę, opakowanie i projekt sprzedaży lokalu, podkreślając wyrafinowanie i autentyczność jednej z najbardziej cenionych cukierni w prowincji Werona. Aroma to znana cukiernia w prowincji Werona, która ma ponad 20 000...
Włochy, Lauro
...Wykonana z pysznych migdałów zmielonych na granulkę i pokryta cienką warstwą złotego, chrupiącego cukru, ta karmelizowana granula migdałowa ma wyjątkową duszę. Jest idealna do dekoracji i ozdabiania ciast oraz do posypywania jogurtów, owsianki i lodów. To produkt flagowy dla przemysłu cukierniczego i warsztatów rzemieślniczych, który podkreśla smak każdej potrawy. Wysoka zawartość wapnia, magnezu i fosforu typowa dla migdałów sprawia, że ta granula jest również doskonałym wyborem żywieniowym (oczywiście, ze względu na ich pokrycie cukrem, należy spożywać je z umiarem).
Włochy, Barletta
Zawsze w poszukiwaniu Dobra, Czekolada Ekologiczna Orsini wyraża naszą chęć bycia szczerym i przejrzystym wobec świata. Dragee czekoladowe ekologiczne, tabliczki czekolady ekologicznej, trufle czekoladowe Bio, Cremino z gianduia ekologicznego, wszystko wykonane z ekologicznych składników pochodzenia włoskiego, Orzechy laskowe i Migdały wyselekcjonowane we Włoszech. Czekolada i wyroby cukiernicze...
W cukierni można zamówić wszystkie rodzaje wypieków na śniadanie, ciasteczka, torty, ciastka, mignon słone. Skupiamy się na realizacji wszystkich rodzajów tortów urodzinowych, od klasycznych tortów po bardziej wyszukane słodkości z lukru, aż po delikatniejsze desery. Jeśli chcesz przygotować naprawdę wyjątkowy tort urodzinowy dla równie ważnej osoby, wystarczy, że odwiedzisz nas w cukierni z...
... wypieki w swoim warsztacie, specjalnie dla Was, zaraz po otrzymaniu zamówienia przez internet lub telefon. Dlatego też nie zaopatrujemy innych cukierni, lecz wyłącznie pojedynczych klientów, dla których przygotowujemy Wasze typowe sycylijskie słodycze jeden po drugim.
... doskonałych składników, przetwarzanych zgodnie z tradycją. Od niepamiętnych czasów scorzetta jest jednym z tradycyjnych słodkości typowych dla Bernaldy, miasta w prowincji Matera, bogatego w historię, tradycje i będącego turystycznym celem Lucanii. Przepis na scorzetta bernaldese należy do jednych z najsmaczniejszych i najstarszych, a składa się z kilku prostych składników, takich jak białko jajka, cukier i migdały. Odwiedź nas lub odwiedź naszą stronę internetową www.la-scorzetta.it, aby kupić scorzette, odkryć przepis Vincenzo Zito lub zapoznać się z całą wysoką cukiernią cukierni L'Orchidea.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play