...Nowość 2020! Odkryj nasz miękki nugat z praliną. To smakowite połączenie nugatu z Montélimar i tej specjalności z Lyonu. Słodycz nugatu i chrupkość pralin harmonijnie się łączą. Prawdziwa uczta! Nowa torebka z zamknięciem na nitowaną tekturkę dodaje elegancji tej słodkości.
Referencja: 373231
WAGA (w KG): 0.15
Opakowanie: 18
VAT: 20.0%...
Witamy w świecie czekoladziarni Bataille, Twojego partnera czekoladowego w zakresie potrzeb zawodowych. Nasza rodzinna firma specjalizuje się w produkcji czekolad wysokiej jakości, opracowanych z najlepszych składników, dla wymagających klientów.
Nasze rzemiosło i pasja do czekolady odzwierciedlają się w każdym z naszych dzieł. Oferujemy szeroką gamę czekolad, aby zaspokoić Twoje potrzeby: czekol...
...-Nugat, Edel-Marcepan, Gorzka Śmietana, Ciemna Mousse, Mleczna Pralina. Z personalizowaną okładką wsuwaną do oryginalnego opakowania.
Produkt ID: 110104530
Jednostka: sztuka
Min. ilość zamówienia: 70
Ekspres: Nie
Format: ok. 196 x 158 x 10 mm
Waga: ok. 250 g
Termin przydatności: ok. 3 miesiące przy odpowiednim przechowywaniu
Czas dostawy: ok. 20 dni roboczych po zatwierdzeniu druku
VE-Karton: 35 sztuk...
...Na naszą ofertę wielkanocną przygotowaliśmy małe jajka Maison nadziewane karmelem (słony karmel, banan i marakuja) oraz praliną (orzech laskowy, orzeszek ziemny, kokos, prażona kukurydza, sezam), a także małe słodkie zwierzątka z czekolady (czekolada gorzka, mleczna i biała z ziarnem Tonka oraz wanilią z Madagaskaru).
TEN ARTYKUŁ MOŻE BYĆ WYSYŁANY PRZEZ COLISSIMO LUB CHRONOPOST
Waga netto (g w przybliżeniu): Od 125 do 700 g w zależności od wyboru
Warunki przechowywania: W miejscu chronionym przed światłem i w suchym miejscu
Optymalny czas spożycia: 3 miesiące
Referencja: ZESTAW CZEKOLAD WIELKANOCNYCH...
Mistrz rzemiosła czekoladowego z Val de Marne od 1960 roku. Od trzech pokoleń rodzina Janin wytwarza czekolady w sposób tradycyjny. Jedna z ostatnich rzemieślniczych czekoladziarni w Île-de-France. Czekolady pochodzą z najlepszych ziaren kakao i są przygotowywane z wielką starannością, z poszanowaniem tradycji sprzed lat. Czekolady Janin to warsztat produkcji czekolady w 94, gdzie Stéphane Janin, ...
Swaff Company to hurtownia kawy i herbaty wysokiej jakości, z siedzibą w Belgii. Oferujemy naszym klientom najlepsze doświadczenia związane z kawą i herbatą, dostarczając aromatyzowane i luksusowe kawy w postaci ziaren i kapsułek BIO. Nasi klienci to zarówno firmy, jak i osoby prywatne. Z Swaff masz kompleksowe rozwiązanie na swój ulubiony moment: moment kawy; wynajem profesjonalnych maszyn + akce...
Witamy w świecie czekoladziarni Chocolatstehle, Twojego smakowitego partnera w zakresie wysokiej jakości czekolady. Specjalizujemy się w rzemieślniczej produkcji czekolad premium dla profesjonalistów.
Pracujemy z starannie wyselekcjonowanymi surowcami, pochodzącymi z zrównoważonych upraw, aby zapewnić Ci produkty wyjątkowej jakości. Zależy nam na przestrzeganiu tradycji czekoladowych, jednocześni...
...Nasza Pasta do smarowania powstaje z połączenia Czekolady gorzkiej Excellence 55 % oraz pysznego praliné Migdały Orzechy laskowe.
Odkryj ten oryginalny i smakowity przepis, do którego dodano pyszne kawałki chrupiących naleśników.
Jeszcze więcej smaków z tą chrupiącą wersją!
Składniki: migdały, orzechy laskowe, cukier, Czekolada gorzka 55 %, kawałki naleśników
Czas przechowywania: 6 miesięcy...
Cudié to rodzinna firma zajmująca się delikatesami czekoladowymi, której przepisy na orzechy z wyśmienitymi pralinami rzemieślniczymi przekazywane są przez trzy pokolenia, od momentu, gdy w 1946 roku Josep Cudié stworzył emblematyczne catànies, uznawane za gastronomiczny symbol Morza Śródziemnego na całym świecie.
Oryginalne Catànies® to najbardziej charakterystyczny produkt Cudié: nieodparta kom...
Sperandri jest z pewnością jedną z najbardziej cenionych rzemieślniczych czekoladziarni w mieście Turyn. Specjalizuje się w produkcji gianduiotto ekstrudowanego, klasycznego cremino krojonego ręcznie oraz miękkiego torrone, wytwarzanych wyłącznie z orzechów laskowych z Piemontu IGP. Oprócz klasyków tradycji czekoladowej z Turynu, wśród wielu propozycji dla publiczności znajdują się ręcznie dekorow...
...wartości odżywcze na 100 g
energia(kcal)= 557.1
energia(Kj)=2317.6
tłuszcze(g)=38.3 w tym kwasy tłuszczowe nasycone(g)=8.3
węglowodany(g)=43.5 w tym cukry(g)=32.8
białko(g)=7.2 sól(g)=0.1
Stan: Nowy
SKŁADNIKI: Pralina 30.5% Orzechy z Cervioni 21.8%, czekolada gorzka 70% (kakao, masło kakaowe)
Waga netto: 40 g
Pochodzenie: Korsyka...
...Opis: Podwójne pudełko kartonowe z pokrywką.
Zawartość: 2 czekolady tessay, czekolady i cukierki personalizowane w 2D, kulki czekoladowe z płatkami, itp. Możliwość innych nadzień.
Smak: Czekolada mleczna wypełniona praliną.
Wymiary: 47x47x40 mm
Personalizacja: Pudełko personalizowane w 1 do 4 kolorów. Możliwość wykonania pudełka z acetatu.
Inne: Minimalne zamówienie 250 sztuk.
... przez cały rok.
Aby dodać jeszcze więcej smaku, możesz nadziać swoje czekoladowe cukierki domowym praliną lub karmelem.
Ta forma do czekoladowych cukierków wykonana z tworzywa sztucznego bez bisfenolu A składa się z 2 części o wymiarach 275 x 135 x 25 mm: jedna płyta z tworzywa sztucznego z magnesami i jedna płyta ze stali nierdzewnej.
Te formy do czekolady są idealne do przygotowywania czekoladowych cukierków z użyciem folii transferowej.
Aby spersonalizować swoje cukierki
Referencja: PDR9040
W magazynie: 111 produktów
Wymiary: 10szt - 9gr - 3x3cm...
...Odkryj te pyszne czekoladowe perły! Składają się z kremowego wnętrza i cienkiej warstwy czekolady otaczającej serce. Spróbować ich, to je pokochać. W Belgii Gorman znajdziesz wszystkie odmiany pereł, od najbardziej czekoladowych po najbardziej owocowe! Daj się skusić różnymi smakami, takimi jak perły z praliną, kokosem, maliną, tiramisu, bananem, pomarańczą...
...taucherli „mleko"
Wenezuela 32
Czekolada do picia na patyku
Taucherli to duża pralina, starannie wykonana ręcznie.
„Mleko” to klasyk wśród taucherli. Solidny w smaku z delikatną karmelową nutą, półsłodka pokusa. Pokrycie Claire z 35% kakao z Wenezueli sprawia, że „mleko” to wyjątkowe doświadczenie.
Za pomocą patyka taucherli można zamieszać w gorącym mleku, co oferuje nowy sposób na delektowanie się gorącą czekoladą.
Wystarczy podgrzać 2-3 dl mleka do 80°C i powoli wmieszać taucherli. Potem można rozpocząć przyjemność!
... z kwiatem pomarańczy i pistacjowym praliną sprawią, że rozkosznie się rozpłyniesz.","L'oriental - X1":"orientalny - X1","Vanille virtuose - X1":"wirtuoz wanilii - X1","L'extase - X2":"ekstaza - X2","Sa guimauve au café et son croustillant noix de pécan sont sans équivalent":"Jego pianka kawowa i chrupiące orzechy pekan są bezkonkurencyjne.","Le noir-noisette - X2":"czekolada orzechowa - X2...
... na jakość premium i wysokiej jakości przyjemność!
W naszym asortymencie znajdują się następujące produkty:
Kieszonki (Kumkwat, Amarena itp. otoczone delikatną czekoladą)
Ciastka (Jagoda, Gruszka & Imbir, Pralina, Jabłko & Cynamon itp.)
Grissini (Trufla, Oliwka & Marchew, Ser & Rozmaryn itp.)
Herbata, Miód, Balsamico di Modena, produkty truflowe (Trufla zimowa / Włochy, Olej truflowy, Fleur de Sel)
Oliwa z oliwek extra virgin, kuskus, szafran, oliwki dla smakoszy - wędzone.
Dirk Naert, mistrz czekolady, opracował unikalny i ręcznie robiony produkt; ChocOBeer: pralina piwna z płynnym wypełnieniem piwnym. Produkt opatentowany. Belgijskie piwo i belgijska czekolada. NAJLEPSZE Z OBU ŚWIATÓW. Idealny prezent i produkt eksportowy. Browar Bockor jako pierwszy dołączył do tej historii, wkrótce dołączą piwa z Browaru Palm i Brugse Zot.
... najdelikatniejszych trufli i pralinek jako indywidualnych prezentów firmowych. Żaden standard. Nic z półki. Żadne towary magazynowe. Codzienna produkcja just-in-time na zamówienie. W starannej ręcznej pracy. Każda relacja biznesowa jest wyjątkowa. To samo dotyczy naszych trufli. Każda pralina to unikat – tak samo indywidualna jak Ty.
vinchoc od lat niezmiennie reprezentuje najwyższą jakość, elegancki...
...Przepis tradycyjny - Unikalna sztuka
Masz ochotę na czekoladę? Czekolada gorzka z figami i orzechami, czekolada gorzka z wiśniami Amarena, czekolada mleczna z pianką, czekolada biała marmurkowa z malinami, a może nasza specjalność - Baton Marsylski... Baton Marsylski ® to specjalność Czekoladni z Marsylii. Pralina "bez masła i śmietany" to czysta przyjemność, naturalna, chrupiąca, w stylu retro...
Po kilku latach eksperymentowania i śledzenia trendów możemy śmiało powiedzieć, że sami staliśmy się trendsetterem w belgijskim świecie czekolady. Dzięki naszej unikalnej kombinacji wiedzy, oryginalności i pielęgnowania czarnego złota, oferujemy naszym klientom coś więcej niż tylko czekoladkę. To ma również głębię! Nasza pralina speculaas zdobyła złoty medal w Anglii w konkursie „the great taste...