Francja, Montelimar
...Nowość 2020! Odkryj nasz miękki nugat z praliną. To smakowite połączenie nugatu z Montélimar i tej specjalności z Lyonu. Słodycz nugatu i chrupkość pralin harmonijnie się łączą. Prawdziwa uczta! Nowa torebka z zamknięciem na nitowaną tekturkę dodaje elegancji tej słodkości. Referencja: 373231 WAGA (w KG): 0.15 Opakowanie: 18 VAT: 20.0%...
Francja, Bellême
Witamy w świecie czekoladziarni Bataille, Twojego partnera czekoladowego w zakresie potrzeb zawodowych. Nasza rodzinna firma specjalizuje się w produkcji czekolad wysokiej jakości, opracowanych z najlepszych składników, dla wymagających klientów. Nasze rzemiosło i pasja do czekolady odzwierciedlają się w każdym z naszych dzieł. Oferujemy szeroką gamę czekolad, aby zaspokoić Twoje potrzeby: czekol...
Francja, Saint Orens De Gameville
...Na naszą ofertę wielkanocną przygotowaliśmy małe jajka Maison nadziewane karmelem (słony karmel, banan i marakuja) oraz praliną (orzech laskowy, orzeszek ziemny, kokos, prażona kukurydza, sezam), a także małe słodkie zwierzątka z czekolady (czekolada gorzka, mleczna i biała z ziarnem Tonka oraz wanilią z Madagaskaru). TEN ARTYKUŁ MOŻE BYĆ WYSYŁANY PRZEZ COLISSIMO LUB CHRONOPOST Waga netto (g w przybliżeniu): Od 125 do 700 g w zależności od wyboru Warunki przechowywania: W miejscu chronionym przed światłem i w suchym miejscu Optymalny czas spożycia: 3 miesiące Referencja: ZESTAW CZEKOLAD WIELKANOCNYCH...
Francja, Épaignes
...Pralina mleczna z orzechów laskowych z chrupiącą feuilletine 120g - HEU001...
Francja, Etaples
...Nasza Pasta do smarowania powstaje z połączenia Czekolady gorzkiej Excellence 55 % oraz pysznego praliné Migdały Orzechy laskowe. Odkryj ten oryginalny i smakowity przepis, do którego dodano pyszne kawałki chrupiących naleśników. Jeszcze więcej smaków z tą chrupiącą wersją! Składniki: migdały, orzechy laskowe, cukier, Czekolada gorzka 55 %, kawałki naleśników Czas przechowywania: 6 miesięcy...
Francja, Boissy Saint Leger
Mistrz rzemiosła czekoladowego z Val de Marne od 1960 roku. Od trzech pokoleń rodzina Janin wytwarza czekolady w sposób tradycyjny. Jedna z ostatnich rzemieślniczych czekoladziarni w Île-de-France. Czekolady pochodzą z najlepszych ziaren kakao i są przygotowywane z wielką starannością, z poszanowaniem tradycji sprzed lat. Czekolady Janin to warsztat produkcji czekolady w 94, gdzie Stéphane Janin, ...
Francja, Biguglia
...wartości odżywcze na 100 g energia(kcal)= 557.1 energia(Kj)=2317.6 tłuszcze(g)=38.3 w tym kwasy tłuszczowe nasycone(g)=8.3 węglowodany(g)=43.5 w tym cukry(g)=32.8 białko(g)=7.2 sól(g)=0.1 Stan: Nowy SKŁADNIKI: Pralina 30.5% Orzechy z Cervioni 21.8%, czekolada gorzka 70% (kakao, masło kakaowe) Waga netto: 40 g Pochodzenie: Korsyka...
Francja, Objat
...Składniki: Czekolada mleczna 38% pochodzenie spoza UE (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, kakao, emulgator: lecytyna rzepakowa), praliné z migdałów i orzechów laskowych (cukier, orzechy laskowe, migdały, masło, emulgator: lecytyna rzepakowa). Wartości odżywcze na 100g: Energia 2372Kj, 569Kcal, tłuszcze 38g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 22g, węglowodany 51g, w tym cukry 50g, białko 5.8g, sól 0.07g.
Francja, Thiaucourt-Regnieville
...Odkryj naszą nową świecę o smaku gorącej czekolady :D Waga: 70g Czas palenia: +- 15h Zapach: pralina skała Wosk roślinny sojowy, bawełniany knot...
Francja, Wingles
Witamy w świecie czekoladziarni Chocolatstehle, Twojego smakowitego partnera w zakresie wysokiej jakości czekolady. Specjalizujemy się w rzemieślniczej produkcji czekolad premium dla profesjonalistów. Pracujemy z starannie wyselekcjonowanymi surowcami, pochodzącymi z zrównoważonych upraw, aby zapewnić Ci produkty wyjątkowej jakości. Zależy nam na przestrzeganiu tradycji czekoladowych, jednocześni...
Francja, Talant
... przez cały rok. Aby dodać jeszcze więcej smaku, możesz nadziać swoje czekoladowe cukierki domowym praliną lub karmelem. Ta forma do czekoladowych cukierków wykonana z tworzywa sztucznego bez bisfenolu A składa się z 2 części o wymiarach 275 x 135 x 25 mm: jedna płyta z tworzywa sztucznego z magnesami i jedna płyta ze stali nierdzewnej. Te formy do czekolady są idealne do przygotowywania czekoladowych cukierków z użyciem folii transferowej. Aby spersonalizować swoje cukierki Referencja: PDR9040 W magazynie: 111 produktów Wymiary: 10szt - 9gr - 3x3cm...
Francja, Arles
...Maison Lesage Orzechy laskowe z Piemontu, prażone, karmelizowane i pokryte praliną Gianduja, do degustacji bez umiaru. Składniki: ORZECHY laskowe z Piemontu, cukier, masło kakaowe, MLEKO w proszku, pasta kakaowa, naturalny aromat wanilii Bourbon, emulgator lecytyna SOJOWA.
Francja, Saint-Georges-Sur-Eure
Francja, Saint-Didier-En-Bresse
...Świeca klasyki Ferrero Rocher Nutki zapachowe: Gourmand Nutki głowy: Czekolada, migdały, ziarna kakao Nutki serca: Pralina, orzech laskowy Nutki bazy: Wanilia, piżmo Kolor: Złoty, Czerwony Waga: 180 gramów, 70 gramów...
...Przepis tradycyjny - Unikalna sztuka Masz ochotę na czekoladę? Czekolada gorzka z figami i orzechami, czekolada gorzka z wiśniami Amarena, czekolada mleczna z pianką, czekolada biała marmurkowa z malinami, a może nasza specjalność - Baton Marsylski... Baton Marsylski ® to specjalność Czekoladni z Marsylii. Pralina "bez masła i śmietany" to czysta przyjemność, naturalna, chrupiąca, w stylu retro...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play