Francja, Condé-Sur-Marne
Po 16 latach uprawy ziemi champenoise, od 2015 roku staliśmy się producentami makaronów, z naszą marką Les Nominettes. Nasze makarony są wytwarzane z pszenicy miękkiej i twardej uprawianej na miejscu, pochodzącej z rolnictwa zrównoważonego. Les Nominettes to produkt 100% lokalny, podkreślający doskonałość prostoty. Nasza pracownia produkcyjna znajduje się u stóp góry Reims. Aby zachować jakość nas...
Włochy, Orbassano
PASTA GIRARDI to rzemieślnicza firma zorganizowana w Piemoncie, specjalizująca się od 1997 roku w codziennej produkcji świeżego makaronu, ravioli, lasagne oraz wysokiej jakości dań gourmet gotowych dla profesjonalistów z branży spożywczej (HORECA) oraz do sprzedaży detalicznej, zarówno niezależnej, jak i zorganizowanej. Każdy nasz produkt jest efektem stałej uwagi poświęconej badaniom i selekcji s...
Słowenia, Krmelj
...Makaron zupy to cienkie, długie i płaskie paski makaronu, które zostały specjalnie zaprojektowane, aby uzupełniać smaki zupy. Wykonane są z mąki pszennej durum i kurkumy. Te kluski są stworzone, aby wchłaniać smaki i aromaty zupy, jednocześnie dodając poczucie substancji i komfortu. Po dodaniu do zupy miękną, ale zachowują delikatną sprężystość. Ta klasyczna kombinacja makaronu i zupy jest...
Włochy, Altamura
Na terenie Altamury, na granicy Apuli i Lucanii, w zieleni Murgii barese, odbywa się produkcja PASTA JESCE, w pełni rzemieślnicza. Uwaga i staranność w wyborze surowców, wszystkie certyfikowane przez międzynarodowe instytucje, nadają smak i jakość naszej makaronowi. Stosujemy długie procesy suszenia, które trwają od 12 do 18 godzin, w niskich temperaturach, wahających się od minimum 40 do...
Włochy, Rocca San Felice
... starych przepisów, które uczyniły tradycję wielką." Połączenie historycznej maszyny z nowoczesnym wkładem technologicznym było kluczowym krokiem w kierunku nowych horyzontów, ambicji tych, którzy wierzą w doskonałość i autentyczny smak. Dziś maszyny są dwie: jedna do makaronu długiego, a druga do krótkiego. Mosiężne sitka i długie, delikatne suszenie w niskiej temperaturze opowiadają historię Antica Maccheroneria.
Włochy, Saviano
Nasza firma produkuje makaron z semoliny pszenicy durum w sposób rzemieślniczy, ale z wykorzystaniem najnowocześniejszych maszyn, stosując całkowicie rzemieślniczy proces, taki jak powolne i długie suszenie (około 3-4 dni) w bardzo niskich temperaturach (40°-45°). Formy są wyłącznie mosiężne, co zapewnia unikalną porowatość. Wszystko to, w połączeniu z naszą specjalną selekcją semoliny oraz wiedzą naszego Mistrza Makaronu, tworzy produkt wyjątkowy.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play