Belgia, Anderlecht
... regulowana). Maszyna spełnia obowiązujące normy „CE” w zakresie bezpieczeństwa i higieny. Kilka praktycznych wskazówek: * przygotowanie ciasta francuskiego do ravioli: 70% mąki typu 00, 30% semoliny pszennej, 5 jajek na kg + woda, wyrabiać przez około 10 minut, ciasto powinno mieć procent wilgotności między jajkami a wodą wynoszący około 32%. * przygotowanie ciasta do tagiatelli: 50% mąki typu 00, 50...
Francja, Grigny
PATRIGEL od 1989 roku jest specjalistycznym agentem w handlu i sprzedaży mrożonych warzyw, ziół i owoców. Nasza agencja handlowa dystrybuuje i reprezentuje we Francji kilku europejskich producentów owoców i warzyw wysokiej jakości. Nasza silna międzynarodowa sieć zaopatruje się u producentów certyfikowanych. Nasze produkty są kontrolowane i certyfikowane, ponieważ podlegają systematycznej kontrol...