Francja, Yssingeaux
...Agenty teksturujące mające na celu zapewnienie trwałości oraz odporności na upływ czasu i warunki użytkowania, przechowywania, przetwarzania i transportu żywności. SEVAGEL 64G: stabilizator do lodów SEVAGEL 64S, 65S: stabilizator do lodów i sorbetów SEVAGEL: stabilizator emulsyjny do lodów (zawiera emulgator) Stabilizator do kremu cukierniczego: pozwala uzyskać krem bez synerzy po cyklu mrożenia/odmrażania Stabilizator do kremu Chantilly...
Sudem Pastacılık to firma z siedzibą w Antalyi w Turcji, która od 2006 roku produkuje najwyższej jakości produkty i eksportuje je do Europy i innych krajów. Od wczoraj do dziś produkujemy ręcznie robione wyroby piekarnicze i specjalności ciastkarskie, korzystając z tradycyjnych przepisów pieczenia oraz wysokiej jakości składników. Wśród naszych specjalności znajdują się mieszanki do chleba, miesza...
Niemcy, Osnabrück
...aż będzie bez grudek. - Gotową mieszankę wlać do maszyny do mrożonego jogurtu. Składniki: Cukier, dekstroza, proszek jogurtowy, maltodekstryna, fruktoza, kwas cytrynowy, emulgator E 471, karboksymetyloceluloza, naturalny aromat Alergeny: Mleko i produkty mleczne Do przygotowania w produkcji lodów i do użycia w cukiernictwie. Tylko do dalszego przetwarzania w celach komercyjnych. Nie dopuszczone do sprzedaży detalicznej. Jako hurtownik od 36 kartonów oferujemy specjalne ceny hurtowe.
Francja, Olivet
...Referencja 9990000014767 Idealne do przygotowania ciasteczek, muffinów, babeczek itp. lub do wzbogacenia lodów! Odrobina solidarności w Twoich wypiekach! Dodaj chrupkości do swoich muffinów, ciasteczek, babeczek, lodów, wypieków z tymi ekologicznymi, sprawiedliwymi kawałkami ciemnej czekolady... SKŁADNIKI: cukier trzcinowy blond*, pasta kakaowa*, masło kakaowe*, emulgator: lecytyna słonecznikowa...
Turcja, Istanbul
... krakersach - Może być używane jako polewa do lodów, jogurtu lub naleśników - Pyszne w przepisach piekarniczych - Dostępne w wygodnym słoiku o pojemności 1,6 kg Składniki: Cukier, Mąka pszenna, Oleje roślinne, Syrop glukozowy, Skondensowane mleko odtłuszczone, Cukier kandyzowany, Masło kakaowe, Niskotłuszczowy proszek kakaowy, Emulgator, Sól, Aromaty. Informacje żywieniowe (na 100 g): Energia: 2269...
Austria, Wien
...Składniki: Mąka pszenna, skrobia kukurydziana, olej słonecznikowy, lecytyna sojowa jako emulgator, sól, środek spulchniający (wodorowęglan sodu), wanilina Wartość odżywcza na 100g: Energia: 1618kJ / 387kcal Tłuszcz: 6,9g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,52g Węglowodany: 78,9g Białko: 10,9g Sól: 0,04g Ktn/Pal.: 28 Wielkość porcji Wys./Ø: – / 7,0 Zawartość: 405...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play