Francja, Montfort En Chalosse
Założona w 1982 roku, spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE zrzesza obecnie 80 producentów. Pragnąc zachować swoje umiejętności, lokalne tradycje oraz podkreślić jakość swoich produktów, hodowcy zaangażowali się już w 1999 roku w proces Label Rouge. Wszystkie zwierzęta są hodowane na wolnym powietrzu, tuczone kukurydzą w zbiorowych wybiegach. Mają co najmniej 104 dni, gdy trafiają do spółdzielni. Spó...
Francja, Sainte Luce Sur Loire
Nasza siła: znajomość wymagań naszej społeczności. Wszystkie produkty mięsne są wytwarzane z mięsa, którego uboju dokonano zgodnie z zasadami religijnymi, a mianowicie: ubój przeprowadza muzułmański rzeźnik. Ofiara spełnia specyficzne zasady dotyczące uboju halal. To właśnie na podstawie tych zasad wybraliśmy dla Państwa produkty, których śledzenie jest przejrzyste, jasne i zgodne z zasadami relig...
Francja, Cahors
SUDREAU to firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży foie gras, piersi kaczki, podrobów, rillettes z kaczki, confit z kaczki oraz typowych potraw z Południowego Zachodu, takich jak Coq au Vin z Cahors lub cassoulet.
Francja, Sceaux Sur Huisne
Od 1966 roku firma Bahier jest uznawanym graczem na rynku wędlin. Numer 1 we Francji na rynku białej i czarnej kaszanki oraz numer 2 na rynku rillettes. W ciągłej innowacji, Bahier oferuje dziś 5 rodzin produktów: Kaszanki, Rillettes, Wyroby wieprzowe, Wyroby podrobowe i Wyroby drobiowe. Francuski producent rillettes.
Francja, Ste Eulalie
Jesteśmy Jambons Oliveras, rodzinną firmą, która oferuje internetową sprzedaż szynki iberyjskiej pata negra cebo i bellota. W naszym sklepie internetowym znajdziesz szynkę serrano (górską) oraz klasyki hiszpańskiej wędliny (lomo iberyjskie, chorizo z Salamanki, morcilla, fuet iberyjski, kiełbasa wiejska). Jesteśmy importerami szynki iberyjskiej od ponad 18 lat (od 1998 roku). Co roku bierzemy udzi...
Francja, Vannes
Od 1996 roku ALIZE INTERNATIONAL SAS specjalizuje się w handlu międzynarodowym oraz imporcie produktów mrożonych przeznaczonych dla przemysłu spożywczego i dystrybucji. Zapewniamy pozyskiwanie produktów mięsnych, drobiowych oraz rybnych.
Francja, Figeac
Firma Jean LARNAUDIE specjalizuje się w produkcji regionalnych specjałów na bazie mięsa kaczki. W związku z tym, firma produkuje foie gras, konfitury, pasztety oraz dania gotowe. W Jean Larnaudie, całe foie gras jest nadal przygotowywane ręcznie i w tradycyjny sposób. Zakorzeniona od ponad 60 lat w Lot w Quercy, Jean Larnaudie to przede wszystkim mężczyźni i kobiety związani z regionalnym rzemios...
Francja, Pont-Aven
Terre & Paille prezentuje swoją farmę w Bossulan w Pont Aven w Bretanii. Jest to gospodarstwo rodzinne od wielu pokoleń. Obecnie Terre & Paille oferuje sprzedaż bezpośrednią z farmy mięsa wieprzowego i wędlin. Wybór ten został podjęty w celu zbliżenia się do konsumentów, nawiązania z nimi bezpośredniego kontaktu i lepszego zaspokojenia ich potrzeb. Świnie hodowane na słomie i karmione paszą bez GM...
Od 1874 roku nasza rodzinna firma nieustannie podąża za trendami INNOWACJI, co pozwoliło nam przekształcić tradycyjne produkty wędlin regionalnych w nowoczesne wyroby uznawane i cenione w wielu krajach europejskich. Nasze dwa zakłady produkcyjne w Burgundii pozwalają nam na rozdzielenie naszych produkcji: z jednej strony specjalności suche wytwarzane w górach Morvan, a z drugiej strony specjalnośc...
Francja, Coudray Au Perche
Wieprzowina to nasza specjalność. Jesteśmy nawet specjalistami. Jednak 30 lat temu postanowiliśmy robić wieprzowinę inaczej. Wieprzowina wysokiej jakości, z ras mięsnych, pochodząca z lokalnego łańcucha dostaw i produkowana zgodnie z precyzyjnymi normami (wieprzowina Label Rouge na słomie, wieprzowina Bleu-Blanc-Cœur i certyfikowana, a wkrótce wieprzowina BIO). Tworzymy z niej smaczne produkty, kt...
STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE to firma założona w 1963 roku, z siedzibą w Castres w departamencie Tarn (81). Dzięki swojemu doświadczeniu i wiedzy, CHARCUTERIE ANTOINE zawsze miała na celu produkcję tradycyjnych wyrobów wędliniarskich. CHARCUTERIE ANTOINE może produkować wszystkie rodzaje wyrobów wędliniarskich; od kiełbas po produkty solone, przez produkty krojone, produkty gotowane, a nawet ni...
La boyauderie sisteronaise, założona w 1985 roku, jest firmą zajmującą się produkcją żywności. Jej specjalnością jest tradycyjna obróbka najwyższej jakości jelit, takich jak produkcja stóp pakowanych, jelit owczych, jelit wieprzowych i jelit wołowych, … Dzięki swojemu rzemiosłu, jej tradycyjne produkty są znane z wyjątkowych smaków.
Francja, Le Rouget
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Francja, Rungis Cedex
ALGO FOODS: Firma handlowa zajmująca się mięsem, z siedzibą w Rungis, specjalizująca się w imporcie/eksporcie mięsa wieprzowego. Możemy kupić lub zaoferować wszelkiego rodzaju cięcia: tusza, łopatka, kark, schab, pierś, szynka, odpady, tłuszcz, podroby. Z tą samą jakością obsługi, jak w przypadku wieprzowiny, naszej specjalności, zajmujemy się również wołowiną, jagnięciną i drobiem.
Francja, Queven Cedex
Główną działalnością firmy VALIA jest przemysłowe przygotowanie mrożonych produktów spożywczych na bazie drobiu, ryb, serów i mięs. Jako niezależne i innowacyjne MŚP w branży spożywczej, projektujemy, produkujemy i oferujemy produkty gotowe, pokrojone, mrożone IQF, wysokiej jakości i "szyte na miarę" dla profesjonalistów (przemysłowych i CHD). Od 1986 roku nieustannie dostosowujemy się do zmian w ...
Francja, Laguiole
La Maison CONQUET specjalizuje się w tradycjach gastronomicznych Aubrac. La Maison produkuje wędliny, konserwy oraz wiele mięs i specjałów na bazie czystej rasy bydła Aubrac, wieprzowiny, jagnięciny z Aveyron oraz cielęciny. Firma produkuje również dania gotowe, podroby, aligot oraz lokalne sery, takie jak tome. Oferowane przez Maison dania gotowe to głównie tripoux, kapusta faszerowana oraz farç...
Francja, Boulazac
SOBEVAL, członek grupy VanDrie, jest światowym liderem w sektorze mięsa cielęcego. Od hodowli po przetwórstwo, SOBEVAL opanował cały łańcuch produkcji cielęciny, z celem zapewnienia jakości, ścisłej identyfikowalności oraz innowacji produktowych, które spełniają rygorystyczne wymagania swoich klientów (dystrybutorów i konsumentów).
Francja, Parlan
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
Francja, Niort
Od momentu założenia w 1974 roku, Baty viandes jest firmą zajmującą się ubojem i rozbiórką, specjalizującą się w mięsie wieprzowym, które pozyskuje od lokalnych hodowców. Firma Baty-Viandes oferuje obecnie szeroką gamę produktów mięsnych, od surowego mięsa po pakowanie w UVCI. Produkty są pakowane w folię i w atmosferze ochronnej, z gamą półsoloną oraz przyprawioną w zależności od sezonu. Firma za...
Francja, Saint-Viance
Viandes de Corrèze od wielu lat utrzymuje wymagające i trwałe partnerstwo z hodowcami z regionu kraju Brive oraz z kooperatywą CAPEL, tworząc systemy jakości. Nasze wymagania dotyczące jakości w 4 gatunkach (cielęcina, wołowina, jagnięcina i wieprzowina) opierają się na synergii umiejętności między rolnikami, hodowcami a naszym rzemiosłem rzeźniczym. Poza oficjalnymi gwarancjami, certyfikatami i m...
Francja, Saint-Etienne
WENCO to międzynarodowa firma zajmująca się handlem importowo-eksportowym, specjalizująca się w mrożonych produktach spożywczych (wieprzowina / drób / wołowina / jagnięcina / ryby) na całym świecie. Prosimy o kontakt w celu uzyskania dalszych informacji. Twoje zapytanie jest zawsze mile widziane!
Francja, Saint Brieuc
Boucherie Saint Brieuc 48 Avenue Loucheur 22000 Saint Brieuc Catering i Rzeźnia Świeżego Mięsa! Nieintensywne i Odpowiedzialne Hodowle! Karmione i Wychowywane na Świeżym Powietrzu! Nienaganna Higiena! Halal i Koszer!
Francja, Chaponost
Randy to małe i średnie przedsiębiorstwo założone w 1903 roku, znajdujące się w Chaponost w południowo-zachodniej części regionu Lyon. Zajmując się produktami regionalnymi, Randy wkłada całe swoje umiejętności w produkcję słonych wypieków, wędlin i sałatek regionalnych. Ta wiedza przekazywana jest w ramach Domu Randy od ponad wieku. Nasz zespół składa się z profesjonalistów w dziedzinie wędlin i c...
Francja, Les Aldudes
Firma PIERRE OTEIZA produkuje regionalne produkty spożywcze. Oferujemy szynki, boczki, piersi, kiełbasy, chorizo, garbures, kremy, foie gras, rillettes, pasztety, konfitury, cassoulet, sery i wino. Dystrybuujemy nasze produkty we Francji oraz na rynkach eksportowych.
Francja, Paris
FRJ NEGOCE: Handel mięsem, świeże mięso hurtowe (Francja) Od momentu założenia w 2015 roku, firma FRJ NEGOCE specjalizuje się w handlu świeżym mięsem, w szczególności wołowiną, cielęciną i jagnięciną. Kontakt do firmy: FERROUDJI Kamel...
Francja, Venissieux
Francja, Plaisance
ETABLISSEMENTS G. BORIES to wędliniarnia, której rzemiosło jest tradycyjne i regionalne. Jakość świń przetwarzanych przez zakłady Bories określona jest przez ścisły „program jakości”. Waga, pochodzenie, zawartość mięsa chudego (ZMC), nic nie jest pozostawione przypadkowi. Firma Bories współpracuje z tym samym dostawcą od lat, aby zapewnić stałą jakość swoich dostaw. Po uboju w rzeźni w Lacaune...
Francja, Revel
SAVIDOC ma na celu oferowanie drobiu wysokiej jakości, z zachowaniem niezwykle precyzyjnej kontroli ścisłej, od karmienia pisklęcia przez spółdzielnię, aż po pakowanie produktów. Drobiu oznaczonego etykietą Label Rouge, produkowanego we współpracy z lokalnymi hodowcami (członkami spółdzielni Arterris), wyłącznie z regionów Midi-Pyrénées i Languedoc-Roussillon. Oferujemy szeroką gamę produktów poc...
Francja, MONTREUIL BELLAY
Producent andouillettes dla dużych powierzchni handlowych, RHD, gastronomii, hurtowników, centrali zakupowych. Producent andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel oraz andouillettes Champenoises z czystej wieprzowiny. Andouillettes regionalne 100% mięsa wieprzowego pakowane próżniowo. Andouillettes la Saumuroise 100% mięsa wieprzowego pakowane próżniowo. Producent białej kiełbasy w trad...
Francja, Foix
W naturalnym i autentycznym otoczeniu rodzina ROUCH od 1870 roku kontynuuje produkcję prawdziwych produktów regionalnych, rustykalnych i pełnych smaku. Szynka z Ariège, suszona kiełbasa wątróbkowa, kiełbasa pod popiołem z Ariège, foie gras, konfitury z kaczki, pasztety z dzika, jelenia itd... Wędliny ROUCH produkują swoje wyroby w laboratorium zatwierdzonym zgodnie z normami europejskimi, w Ferriè...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play