Francja, Cholet
... mięsnym Twojego ulubionego sklepu, Charal oferuje swoje specjalności mięsne oraz pomysły na smakołyki gotowe do degustacji. Produkty mięsne Charal spełniają te same wymagania: oferują Ci mięso wysokiej jakości, dla Twojej przyjemności i codziennego dobrostanu.
Francja, Nantes
Firma BERJAC specjalizuje się w hurtowej sprzedaży mięsa i ryb dla profesjonalistów z branży gastronomicznej (restauratorzy, wędliniarze, catering, sklepy spożywcze, małe jednostki samorządowe) oraz zapewnia obsługę sklepu i realizuje dostawy w departamentach Loire-Atlantique, Vendée, Maine i Loara: mięsa (wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina), podroby, wędliny, drób, produkty świeże (owoce i warzywa, żywność), ryby. Firma BERJAC należy do rodziny CADEGAU: działalność B2B w zakresie produktów świeżych (mięso i ryby) w Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes i Marée) oraz Saumur (Savia).
Francja, Luc La Primaube
...Firma BOUSQUET specjalizuje się w cięciu, przetwarzaniu i sprzedaży wysokiej jakości mięsa dla sektora RHF/BCT. Oferuje mięso wołowe, wieprzowe, jagnięce, baranie i cielęce. Jako gwarancja jakości, od 2010 roku firma posiada certyfikaty do dystrybucji mięsa BIO i Label Rouge.
Francja, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin produkuje i dystrybuuje produkty regionalne z Sabaudii od ponad 30 lat w Amancy w Górnej Sabaudii. Sprzedaż online: wędliny rzemieślnicze wędzone w tradycyjny sposób, suszone kiełbasy, kiełbaski, dioty, suszone szynki i mięso wieprzowe najwyższej jakości online. W Maison Alpin chcemy, aby w jednym kęsie prawdziwy smak sabaudzkiej duszy został...
Francja, Rungis
GRG SA - Hurtownik mięsa rzeźniczego na MIN w Rungis od 1984 roku. GRG SA jest największą strukturą rzeźniczą na rynku. Wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina, podroby, w tuszy lub pakowane w mięso bez kości i próżniowo, znajdziesz wszystkie główne kategorie mięs. Niezależnie od tego, czy Twoi klienci szukają produktu wyjątkowego, czy też dużych ilości w niskiej cenie, dostosowujemy się do...
Francja, Rungis
POMMIER TREPIN COUSIN: Podroby i mięso w hurcie na międzynarodowym rynku w Rungis.
Francja, Chemy
... we Francji i Europie. Pod przewodnictwem czwartej generacji oraz z nową strategią ukierunkowaną na segment premium, grupa od 10 lat korzysta z dynamicznego wzrostu. To umożliwiło inwestycję w nowoczesne narzędzie produkcyjne oraz nowe biura na historycznym terenie w Chemy. Lesage Prestige, lokomotywa grupy, skoncentrowana na sprzedaży mięsa premium oraz selekcji produktów w modelu B2B. Nasze flagowe produkty to: mięso dojrzewające, Wołowina z Galicji, Angus, Wołowina z Kobe i inne. Nasi główni klienci to steakhousy, restauracje pragnące oferować mięsa „premium” oraz tradycyjne rzeźnie.
Francja, Brive Cedex
Krill to francuska firma, która sprzedaje wysokiej jakości mrożone mięso wołowe dla profesjonalnych kateringów, restauratorów i dystrybutorów. W naszych warsztatach rzeźniczych nasze zespoły składają się wyłącznie z doświadczonych rzeźników. Ta niezrównana wiedza zapewnia nam: jakość mięsa, ścisłą kontrolę pochodzenia, bezpieczeństwo oraz zamówienia na miarę. Dokładamy wszelkich starań, aby dostarczyć Państwu mięso najwyższej jakości, pokrojone z dokładnością do najbliższego grama.
Francja, Bazas
AQUITAINE SELECTION to francuska firma produkcyjna i handlowa zajmująca się produktami drobiowymi. Dostarczamy świeże i mrożone mięso drobiowe oraz jego części do przemysłu i hurtowni w całej Europie. AQUITAINE SELECTION to firma rodzinna specjalizująca się w tłustych ptakach wodnych, takich jak kaczki i gęsi. Firma produkuje i sprzedaje foie gras, filety z kaczki, piersi z kaczki, udka z kaczki...
Francja, Geispolsheim
... pakowany i opakowany drób, w tym w kartonach, aby zapewnić jego świeżość. Oferta obejmuje całe ptaki, mięso z kurczaka oraz drób specjalnie dostosowany do supermarketów i profesjonalistów. Nie wahaj się skontaktować z Global Product, aby odkryć jej ofertę świeżego halal drobiu w hurcie i omówić swoje specyficzne potrzeby. Firma jest wiarygodnym partnerem w dziedzinie wysokiej jakości halal drobiu. Kontakt e-mail: contact@globalproduct.eu...
Francja, Lanzac
La Ferme de Grezelade znajduje się w jednym z regionów gwarantujących doskonałą kuchnię, Quercy-Périgord. Firma rodzinna specjalizuje się w produkcji konserw z foie gras. Produkuje świeże produkty oraz domowe konserwy. Oferuje foie gras (blok foie gras, całe foie gras z kaczki oraz foie gras półgotowane), piersi z kaczki, konfitury oraz dania gotowe. Sprzedaje również przystawki, takie jak rillett...
Francja, Aulnay Sous Bois
Francja, Drancy
Francja, Fonsorbes
Założona w 1970 roku przez Louisa Seigneurie, firma SA SEIGNEURIE & FILS początkowo miała siedzibę w Tuluzie. Ten fundusz handlowy przekształcił się w warsztat produkcji wędlin w wyniku sukcesywnego przybycia czterech synów. Działalność obejmuje sprzedaż hurtową i półhurtową wędlin, produktów gotowych, produktów suchych... W 1995 roku firma przeniosła się do Fonsorbes do nowych pomieszczeń o powi...
Francja, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa...
Francja, SABLE SUR SARTHE
LDC: działalność DROBIARSKA. Historia działu drobiarskiego zaczyna się wraz z utworzeniem grupy w 1968 roku. Jej pierwotną działalnością było ubojstwo drobiu. Od momentu powstania, działalność ta bardzo mocno ewoluowała w kierunku obróbki i produkcji wyrobów przetworzonych. Podobnie jak w przypadku większości firm drobiarskich, LDC zaczęło od sprzedaży drobiu w całości, a następnie drobiu gotowego...
Francja, Wissous Cedex
Firma VARACHAUX została założona w 1968 roku. Jest to małe i średnie przedsiębiorstwo specjalizujące się w produktach pośrednich spożywczych (PAI) na bazie mięsa. Zaopatrujemy się w rzeźniach i zakładach uboju we Francji i Europie, a nasze produkty sprzedajemy przemysłowi potraw gotowych oraz gastronomii zbiorowej. Nasza działalność polega na przemysłowym przygotowywaniu produktów na bazie mięsa s...
Francja, Pamiers
Firma powstała w 1984 roku, kiedy to dokonano zakupu małej lokalnej firmy wędliniarskiej w Ariège. Przez wiele lat rodzina Commenges zajmowała się sprzedażą wysokiej jakości produktów wędliniarskich. I to w 2000 roku, na początku nowego wieku, korzystając z naszego długiego doświadczenia w przetwórstwie mięsa wieprzowego, postanowiliśmy sami zostać producentami. Tak powstała wędlina Commenges. Dzi...
Francja, Vezac
Założona ponad 80 lat temu, firma DELMOND FOIE GRAS jest rodzinnym przedsiębiorstwem specjalizującym się w produkcji foie gras. Firma dysponuje zakładem uboju i rozbioru w Dordogne. Jej działalność w zakresie handlu hurtowego i półhurtowego rozwija się z każdym rokiem. W ten sposób firma produkuje i sprzedaje foie gras, piersi, filety, udka, skrzydełka, żołądki itp. Łącząc rzemiosło z tradycją, DE...
Francja, Nogent Sur Eure
Supergel jest Twoim sojusznikiem w zakresie bezpieczeństwa żywności. Działa w 4 głównych obszarach: magazynowanie, pakowanie, przetwarzanie i eksport. Dysponuje 2 dużymi chłodniami w Nogent-sur-Eure i Ballancourt-sur-Essonne. Supergel to także obiekt wyposażony w bardzo przestronny tunel mrożący, który ma na celu zwiększenie produkcji i odciążenie magazynu. Co roku Supergel dąży do poprawy jakości...
Francja, Aicirits Camou Suhast
Grupa Kooperatywna LUR BERRI oferuje szeroki asortyment produktów roślinnych i zwierzęcych swoich członków. Grupa proponuje produkty wysokiej jakości, wytwarzane w Kraju Basków. Grupa tworzy więź między rolnikami a konsumentami i umożliwia wzmocnienie oferty regionalnej, dzieląc się nią z innymi podmiotami.
Francja, Villefranche De Rouergue
Od momentu swojego powstania w 1962 roku, firma SACOR specjalizuje się w suchych wędlinach z południowo-zachodniej Francji. SACOR oferuje produkty spożywcze oparte na tradycyjnych i regionalnych przepisach. W ofercie znajdują się więc kiełbasa suszona, suchy salami, talerze wędlin, chorizo, szynka suszona, coppa, pancetta, salami, wędzony boczek itd. Firma zobowiązuje się do przejrzystości i dosk...
Francja, L'étrat
Firma CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE jest jednym z największych "producentów naturalnych jelit" we Francji. CHARLES FRERES produkuje i dystrybuuje jelita naturalne (owcze, wieprzowe, wołowe i końskie) oraz jelita sztuczne (kolagenowe, celulozowe, wzmocnione celulozowe i plastikowe). CHARLES FRÈRES jest wyłącznym dystrybutorem we Francji marek DEVRO (Czechy) dla jelit i folii kolagenowych, KALLE (Niemcy...
Francja, Flamanville
Odkryj na nowo smak produktów rolnych z "domu producentów" w Flamanville w departamencie Manche. Sprzedaż bezpośrednia w gospodarstwie pozwala na zakup lokalnych produktów bezpośrednio w miejscu ich wytwarzania. Oferujemy wołowinę, wieprzowinę, cielęcinę, drób, warzywa, produkty mleczne oraz cydr. Odkryj i zarezerwuj nasze produkty rolne na naszej stronie internetowej, a następnie odwiedź sklep w ...
Francja, Limoges
GIE Ovins du Limousin to grupa 1200 hodowców jagniąt z Limousin, certyfikowanych przez Qualicert i korzystających z oznaczenia Chroniona Nazwa Pochodzenia. Ovins du Limousin to pierwsza francuska branża owiec z oficjalnym znakiem jakości.
Francja, Nogent Sur Oise
Dans leur usine de Nogent-sur-Oise, les SALAISONS JOUVIN fabriquent chaque année 2 700 tonnes de produits à base de porc dans le respect des traditions pour offrir un goût unique et répondre au cahier des charges des plus grands distributeurs. Spécialiste du chorizo à la française, cette production « Made in France » de charcuterie de porc fait l’objet d’un contrôle qualité permanent. Fabriqué da...
Francja, Carpentras
Konserwarnia DAVIN zaprasza do odkrywania smaków regionu o charakterze, oferując autentyczną gamę produktów, która szanuje tradycje prowansalskie. Dzięki ponad 30-letniemu doświadczeniu w opracowywaniu dań gotowych, przepisów na bazie pomidorów, produkcji sosów i pasztetów.
Francja, Les Mées
Firma Midi Charcuterie, sprzedawana pod marką Gil Traiteur, jest przedsiębiorstwem specjalizującym się w branży spożywczej, a dokładniej w kuchni śródziemnomorskiej. Odrzucając tradycyjną wędlinę, firma specjalizuje się w produkcji „Smaków Prowansji”, takich jak marynowane warzywa i grzyby, marynowane specjały „Gil Traiteur”, marynowane produkty rybne w oleju, pasty do smarowania (nasze „Taillas”)...
Francja, Saint-Lizier
ANDRE CAZAUX CHARCUTIER w Lorp sentaraille czerpie bogactwo ze swojego rzemiosła i od wielu lat z wymagającą starannością opracowuje produkty wędliniarskie wysokiej jakości, w najczystszej tradycji "Terroir". Firma rozwija się w zakresie produktów premium, takich jak: Szynki Suszone, Kiełbasy, Świeża Wędlina itd....
Francja, Lacaune
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play