Francja, Auxerre
Mając ponad 30-letnie doświadczenie w branży spożywczej, dysponujemy reaktywnym działem sprzedaży oraz operacyjnym działem jakości. Nasza sieć rzeźni i producentów jest bardzo rozległa: sprzedajemy zarówno produkty pochodzenia francuskiego, jak i z UE.
Francja, Sainte-Luce-Sur-Loire
Orient’hal Market to francuska firma specjalizująca się w handlu i dostawie produktów certyfikowanych jako Halal. Pod naszą marką „Authentic & Halal” oferujemy szeroki asortyment produktów świeżych najwyższej jakości, takich jak drób certyfikowany Label Rouge, kaczka, foie gras, królik, produkty panierowane, wędliny itp. Nasza marka jest sprzedawana we Francji, w Europie, a także na rynkach międz...
Francja, Aix En Provence
Pochodząca z branży handlowej produktów spożywczych i doświadczona w produkcji wyrobów wędliniarskich, CAS’AIACCINA od 2015 roku jest uznawana za referencję wśród profesjonalistów w tej dziedzinie. Nasza firma znajduje się w Aix en Provence, w strategicznym punkcie tranzytowym między Korsyką a kontynentem. Zawsze bardziej reaktywni i otwarci na potrzeby naszych klientów, aby zaproponować dostoso...
Alandaluzza.fr to hurtownia halal, która oferuje gamę premium rzemieślniczej wędliny halal, opracowanej w Andaluzji dla profesjonalistów gastronomicznych: hotele, restauracje, pizzerie, catering, halal wędliniarstwo, halal delikatesy... Nasza oferta wędlin halal w hurcie składa się między innymi z: - halal kiełbasa wołowa i jagnięca - halal chorizo wołowe i jagnięce - halal fuet wołowy - halal b...
Francja, Suresnes
Phoenix Emballages to firma specjalizująca się w produkcji i dystrybucji opakowań przeznaczonych głównie dla przemysłu spożywczego. Z siedzibą w Suresnes we Francji, firma wyróżnia się szeroką gamą produktów dostosowanych do potrzeb profesjonalistów z sektora spożywczego. Wśród flagowych produktów Phoenix Emballages znajdują się torby kraftowe, opakowania żywnościowe, woreczki tłuszczoodporne, a t...
Francja, Paris
Prodway International to firma założona w 2005 roku w Paryżu, Francja. Jesteśmy dostawcą żywności mrożonej z siedzibą główną w Paryżu i oddziałem w Argentynie. Zajmujemy się importem i eksportem, handlem hurtowym. Eksportujemy mrożone ryby głównie z Ameryki Południowej i Azji. Żółty krab (Micropogonias Furnieri) Biały krab (Umbrina Canosai) Czarny krab (Pogonias Cromis) Czerwony snapper (Pag...
Francja, Pomarez
Od trzech pokoleń rodzina DUMECQ, znajdująca się w sercu Chalosse, produkuje foie gras. Oprócz foie gras, firma DUMECQ produkuje konserwy i świeże produkty z farmy. Oferuje szeroką gamę produktów: świeże produkty (filety z kaczki, cała kaczka, foie gras z kaczki, piersi z kaczki), foie gras z kaczki w puszkach lub słoikach, piersi, żołądki, konfitury, udka i skrzydełka kaczki w puszkach, produkt...
Francja, Rungis Cedex
Grupa Ovimpex jest wiodącym graczem w handlu, cięciu i pakowaniu mięsa wołowego i owczego od 1964 roku. Specjalizujemy się w imporcie mięsa głównie z Europy. Nasza siedziba znajduje się w Rungis, ale mamy zasięg krajowy. Grupa OVIMPEX: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Viande Service - OVIMPEX DISTRIBUTION - APA Alpes Provence Agneau. Nasze produkty: jagnięcina w tuszy, cięcie...
Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
Założona w 1993 roku, Maison Mayté to rzemieślnicza wędlina baskijska. Maison produkuje szeroką gamę suchych wędlin z Kraju Basków: szynki, kiełbasy, suszone kiełbasy, płaskie lub zwinięte brzuchy (ventrêches), chorizo, suszone lomo... Maison oferuje również swoje specjały na bazie kaczki (foie gras, piersi, konfitury, rillettes, pasztet z foie gras), wieprzowiny (pasztet baskijski, pasztet baskij...
Francja, Revel
Zaledwie kilka kroków od Castelnaudary, stolicy Cassoulet, Revelois od ponad pół wieku przygotowuje przepisy dziedziczone z tradycji i umiejętności chaurians w regionie Lauragais. Revelois to przede wszystkim historia André MOREL, ucznia rzeźnika z Castelnaudary, który na początku lat 80-tych, z pasją do swojej pracy i chęcią zaspokojenia gustów i podniebień, szybko zapragnął dzielić się autentyc...
Francja, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES to firma z regionu Landes, specjalizująca się w produkcji i sprzedaży mięsa kaczki. Nowoczesny zakład produkcyjny posiada europejskie zezwolenie oraz certyfikat kaczki do foie gras z Południowego Zachodu. W ten sposób LE GRENIER DES GASTRONOMES produkuje surowe foie gras z kaczki, piersi kaczki, suszoną i wędzoną pierś kaczki, confit z kaczki, skwarki z kaczki, półgotowa...
Francja, Barcus
FARMA UHARTIA jest specjalistą w dziedzinie kaczki wiejskiej. Wprowadziliśmy tradycyjną hodowlę kaczek oraz warsztat do tuczu na ziarno kukurydzy, zanim przystąpiliśmy do rzemieślniczej produkcji produktów z farmy w naszych obiektach spełniających normy CEE. W ten sposób oferujemy szeroką gamę produktów na bazie kaczki, takich jak foie gras z kaczki wiejskiej, konfitury z kaczki, rillettes z kaczk...
Francja, Bressuire Cedex
Firma BRESSUIRE EXPORT jest rzeźnią bydła z siedzibą w Bressuire we Francji. Jesteśmy dostawcą mięsa wołowego, a szczególnie świeżego mięsa młodych bydła. Oferujemy również tusze i podroby wołowe. Nasza produkcja świeżego mięsa, zarówno bez kości, jak i z kością, jest przeznaczona dla wszystkich krajów Europy i Afryki Północnej. Sprzedajemy rasy mięsne: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, p...
Francja, Le Creusot
BACCHUS ROSSA IMPORT to firma handlowa z siedzibą we Francji, specjalizująca się w sprzedaży produktów spożywczych i niespożywczych FMCG, w szczególności warzyw, napojów, słodyczy i czekolady, mięs, napojów, kosmetyków oraz innych produktów. Nasze flagowe produkty to olej słonecznikowy i musztarda. W naszym portfolio posiadamy wiele artykułów: - Produkty spożywcze: Warzywa, olej słonecznikowy, ...
Francja, Etaules
... mogły uzyskać gęste i jędrne mięso oraz wyraźny smak w ustach. Nasze ostrygi specjalne królewskie: produkt najwyższej jakości, który otrzymuje naszą pełną uwagę: bardzo niska gęstość w stawie, specyficzna hydraulika, środowisko z obfitością pożywienia, co pozwala na uzyskanie wyjątkowego, bardzo gęstego mięsa, które daje długi, słony, a następnie słodki smak w ustach. Niezwykła równowaga między słodyczą a słonością.
Francja, Rugles
... produkuje artykuły z chromowanej i/lub nierdzewnej stali głównie dla branży spożywczej i przemysłu spożywczego: mięso, ryby, ser, piekarnictwo. Aplifil produkuje w szczególności grille, regały, półki piekarnicze, maty do dojrzewania serów, sprzęt do solenia, wózki i kosze. Caliste Marquis produkuje wiele wyrobów dla dużych zleceniodawców, z dużą zdolnością produkcyjną wynoszącą kilka setek tysięcy sztuk...
Francja, Rungis
Z siedzibą w Rungis, jesteśmy importerem i dystrybutorem świeżych produktów koszernych. Współpracujemy z zaufanymi fabrykami, które zapewniają najlepszą jakość naszych produktów. Możemy dostarczać produkty świeże i suche, mięso, przyprawy, owoce morza, produkty orientalne… Specjalizujemy się w dostarczaniu produktów wysokiej jakości, zdrowych i świeżych. Współpracujemy z lokalnymi producentami...
Francja, Bassussarry
Firma Sofrana specjalizuje się w handlu żywymi zwierzętami hodowlanymi, rasami mlecznymi i mięsnych, zwierzętami do tuczu i uboju, a także w genetyce i nasionach. Sofrana to także całkowita kontrola nad mięsem i produktami mięsnymi na całym świecie. Dzięki swojemu doświadczeniu i umiejętnościom zdobytym przez 50 lat, Sofrana bierze udział w licznych wydarzeniach związanych z genetyką i hodowlą we ...
Francja, Mandelieu La Napoule
Francuska firma specjalizująca się w imporcie mrożonych produktów spożywczych. W sercu rynku agrospożywczego i detalicznego. Nasze produkty są przeznaczone dla hurtowników i dystrybutorów żywności. Mrożone dania do szybkiej obsługi. Dystrybutor belgijskich i holenderskich produktów agrospożywczych. Reprezentujemy we Francji marki: MORA, AD VAN GELOVEN, VAN REUSEL, DE VRIES, TOPKING, TOP VIANDE … i...
Francja, Beaumont De Lomagne
To miłość do rzemiosła i powaga, które doprowadziły małą wędzarnię z Beaumont, założoną w 1888 roku przez Antoine'a Micouleau, do przekształcenia się w La Maison Micouleau, rzemieślniczą konserwownię. Od tego czasu przekazujemy nasze przepisy z pokolenia na pokolenie. W sercu naszego kraju, Lomagne, nadajemy pełnię smaku słowu terroir. Nasze foie gras, konfitury, cassoulet i inne typowe dania są...
Francja, Brugheas
INNOVIAA, agencja doradcza w zakresie innowacji w branży spożywczej, oferuje wsparcie w zakresie: - produktu (rozwój innowacji) - procesu (wdrożenie linii produkcyjnej) - zmiany (strukturyzacja, szkolenie...) naszą głęboką dziedziną ekspertyzy jest mięso oraz alternatywy roślinne.
... także produkty AOP i AOC dla serów i win z Cahors, aby włączyć je do naszych przygotowań. Oferujemy mięso kaczki w postaci konfiturowanych ud, żołądków, suszonych piersi solonych solą z Guérande lub foie gras, konfiturowych i/lub suszonych kiełbas, nadziewanych podrobów i wiele innych potraw do skosztowania... Od pięciu lat zdobywamy medale co roku w ramach ogólnokrajowego konkursu rolniczego w...
Francja, Prades-Le-Lez
... (Mięso i Produkty Przygotowane) oraz Food & Beverage (Żywność i Napoje) znajdują się w naszym zakładzie w Montpellier, odpowiedzialnym za nadzorowanie sprzedaży na tych samych obszarach geograficznych co nasz zakład w Arpajon (Francja, Luksemburg, Belgia, Maroko, Tunezja i Algieria). Na tym terenie znajduje się również Centrum Ekspertów Globalnych, które koncentruje się na badaniach nad...
Francja, Lapalud
... najwyższej jakości zakorzenionego w tradycji francuskiej oraz nasza wdzięczność dla naszych hodowców i współpracowników, bez których nie moglibyśmy zaoferować Wam produktu wyjątkowego. ETS Ribot to francuska firma, która przetwarza mięso królika i kozy (koźlęcia). Pracujemy głównie z produktami świeżymi, ale możemy również dostarczyć produkty mrożone. Nie wahaj się z nami skontaktować, z przyjemnością porozmawiamy z Tobą. Dziękujemy.
Francja, La Crèche
... odpowiadają Państwa potrzebom. Chcemy, aby nasze relacje gospodarcze były znaczące. Obsługujemy wielką dystrybucję, dystrybutorów, hurtowników oraz przemysł. Nasze produkty: Mięsa świeże i mrożone pochodzenia francuskiego i Unii Europejskiej. Oferujemy mięso z Jagnięcia, Wołowiny, Baraniny, Dziczyzny, Wieprzowiny, Cielęciny, Drobiu... Mamy kilka linii produktów, pochodzenia francuskiego lub pochodzenia...
Firma FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, założona w 1992 roku, produkuje i importuje artykuły spożywcze z Europy Wschodniej. Specjalizujemy się w tradycyjnej wędlinie bez chemicznych dodatków oraz w produkcji płatów ciasta (kore-yufka), rodzaju ciasta filo. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES importuje i dystrybuuje również wszelkiego rodzaju artykuły spożywcze pochodzące z krajów Bałkanów: kawa Minas, ajvar, lutenica, kiszona kapusta, grillowane papryki, Vegeta, Argeta… Salami z kurczaka, kiełbasy wołowe, wędzony filet wieprzowy, wędzone mięso wołowe, zupy, sery, feta, różne ciastka…...
Francja, Flagey Les Auxonne
...Farma O'Liomousine to hodowla bydła prowadzona w rolnictwie ekologicznym od 2005 roku w pobliżu Auxonne w Côte d'Or (21). Farma O'Limousine oferuje sprzedaż bezpośrednią paczek mięsa wołowego ekologicznego, które pochodzi bezpośrednio z naszej produkcji, od producenta do konsumenta. Paczki mięsa wołowego są certyfikowane w 100% jako ekologiczne, a mięso jest krojone w naszym laboratorium przez...
Francja, Vatteville-La-Rue
... wołowiny z Doliny Sekwany jest certyfikowana jako Rolnictwo Ekologiczne przez ECOCERT. Zwierzęta pasą się maksymalnie na łąkach Natura 2000 gospodarstwa. Trawa tam jest niezrównana dzięki wilgotnemu charakterowi bagien. Zwierzęta są krzyżowane z bydłem blond aquitańskim, normandzkim i montbéliard, aby uzyskać drobne włókno, marmurkowe mięso oraz zwierzęta rustykalne, zdolne do przetrwania w...
Francja, Lahontan
FIPSO INDUSTRIE to firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży mięsa wieprzowego. FIPSO jest jedynym francuskim rzeźnią, która eksportuje mięso wieprzowe do Stanów Zjednoczonych i Chin. Produkty FIPSO posiadają liczne certyfikaty. Niektóre produkty z produkcji są oznaczone: IGP wieprzowina z Południowo-Zachodniej Francji, IGP Szynka z Bayonne, label rouge wieprzowina z wolnego wybiegu oraz linia bez GMO.
Francja, Olonne Sur Mer
Zlokalizowana w Olonne sur Mer, w Vendée (85), La Boucherie Olonnaise oferuje swoje produkty mięsne, wędliny i catering. Mistrzowie rzemiosła mięsnego od ponad 10 lat, Aline i Sylvain, zapewniają mięso i drób najwyższej jakości, tradycyjne wędliny rzemieślnicze oraz pyszne dania gotowe. La Boucherie Olonnaise gwarantuje mięsa wysokiej jakości, pochodzące od lokalnych producentów: wołowina...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play