Francja, Auros
...To dla nas jeden z najlepszych producentów z Pirenejów. Znajdujemy tu złożoność aromatyczną, której nie można znaleźć nigdzie indziej. Gama serów twardych z Pirenejów jest szeroka, a te produkty mogą być wysyłane bez chłodzenia (-26°). Dzięki temu oferujemy darmową dostawę w Europie od 30 kg. Gama: SER OWCZY, SER KROWI, MIESZANKA Ser Krowi i Owczy, SER KOZI, Ser Niebieski z OWIEC, Mieszanka...
Francja, Esquiule
...Serowarnia Balaka jest specjalistą w produkcji sera Ossau Iraty fermier. Kupujemy świeże sery, a następnie dojrzewamy je przez 4 do 8 miesięcy w naszej piwnicy w Kraju Basków. Te sery są produkowane wyłącznie przez pasterzy z Kraju Basków i gór Béarn. Dojrzewanie ręczne i rzemieślnicze. Ten ser posiada AOP. Oznaczenie pochodzenia kontrolowanego.
Francja, Malataverne
...Suszone pomidory, oliwa z oliwek extra virgin, migdały, ser owczy, czarny pieprz, bazylia, czosnek, sól, kwas cytrynowy...
Francja, Aix En Provence
...SARRIETTE - Satureja Smak lekko pieprzny, przypominający zarówno miętę, jak i tymianek. Nazywana również pieprzem osła. Roślina Sarriette - Satureja. Kuchnia Sosy, dziczyzna, świeży ser kozi i owczy, warzywa strączkowe, fasola, dynie i kabaczek, groszek. Forma / Ilość Zioła BIO SUSZONE / 40g - 220g. Pochodzenie Francja - Roślina 100% ekologiczna. Właściwości Działanie wspomagające trawienie...
Francja, Furiani
...Składniki: pomidory, korsykański ser owczy, cebula, sól, pieprz, cukier, zioła. Waga: 150g. Referencja: SAUCETOMTOM...
Francja, Rungis Cedex
...Ser kozi Specjały z Poitou-Charentes, Quercy, Sancerrois lub Touraine, Buisson oferuje szeroki wybór serów kozi. Ser kozi z Poitou-Charentes Ser kozi z Quercy Ser kozi z Sancerrois Ser kozi z Touraine ser owczy ser owczy twardy ser owczy półtwardy...
Francja, Hélette
... są naturalne: owczy AOP Ossau-Iraty 12 miesięcy dojrzewania, owczy AOP Ossau-Iraty 12 miesięcy dojrzewania na desce drewnianej, owczy AOP Ossau-Iraty z surowego mleka 5-6 miesięcy dojrzewania, owczy AOP Ossau-Iraty 4 miesiące dojrzewania, tomette Petit Agour z surowego mleka z papryką, tomme z mleka krowiego baskijskiego, tomme z mleka krowiego i owczego, cegła owcza, owczy z papryką z Espelette, tomme z mleka koziego i owczego, owczy AOP Ossau-Iraty z surowego mleka z papryką z Espelette, tomme kozia. Dom Agour oferuje sery całe, pół sery, w porcjach, pokrojone w plastry.
...Producent serów z mleka krowiego. Producent serów z mleka koziego: mini kozi ser regionalny, crottin z koziego mleka... Producent serów z mleka owczego: owczy ser formowany... Producent crottinów z Chavignol... Francuski producent deserowych śmietanek. Producent konfitury mlecznej z solą z Guérande;...
Francja, Roquefort
Założona w 1906 roku, rodzinna firma GABRIEL COULET przekazywana jest z pokolenia na pokolenie. Firma produkuje ser owczy, Roquefort, oferując szeroki wybór serów. W trosce o jakość i rzemiosło, sery są wytwarzane zgodnie z precyzyjnym procesem produkcji. Dowodem jakości jest to, że Roquefort GABRIEL COULET regularnie zdobywa medale na francuskich i europejskich konkursach.
Francja, Aurillac
Od ponad 20 lat LE PALAIS DES SAVEURS jest firmą specjalizującą się w krojeniu i sprzedaży serów przeznaczonych dla gastronomii i przemysłu: sery w plastrach, minidés, wióry, julienne, crumble, chiffonnade. Firma oferuje szeroką gamę serów na miarę do różnych zastosowań: śniadanie, catering, przekąski, gotowe do podania deski serowe, fast food, przemysł, sałatkarnie, catering, sery mrożone oraz se...
Francja, Les Aldudes
LA FROMAGERIE DES ALDUDES oraz Coopérative Laitière du Pays Basque zrzeszają około stu hodowców owiec i krów, wszyscy pochodzą z Kraju Basków. W ten sposób oferujemy szeroką gamę unikalnych serów składającą się z serów owczych, kozi i krowich. Nasi hodowcy owiec są zaangażowani w proces AOP Ossau-Iraty, a nasi hodowcy krów w proces Bleu-Blanc-Coeur.
Francja, Roquefort Sur Soulzon
Od 1906 roku serowarnia PAPILLON specjalizuje się w produkcji serów. Serowarnia produkuje Roquefort, czyste sery owcze oraz oliwę z oliwek BIO. Gwarancją jakości jest to, że firma PAPILLON posiada liczne certyfikaty, takie jak certyfikat "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Ochroniona Nazwa Pochodzenia" oraz "Rolnictwo Ekologiczne".
Francja, Montréjeau
LES FROMAGERS DU MONT ROYAL to firma specjalizująca się w produkcji i dystrybucji serów. Produkujemy szeroką gamę serów, które sprzedajemy na rynkach regionu Tuluzy, w naszym sklepie w centrum handlowym Leclerc w Saint Gaudens oraz za granicą w ponad 20 krajach.
Francja, Montayral
LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE to serowarnia specjalizująca się w produkcji serów kozi, owczych i krowich oznaczonych certyfikatem "rolnictwa ekologicznego". Oferujemy szeroką gamę produktów: tomy, logi, crottiny, cabécous, camemberty, cegły, sery świeże... Serowarnia wykorzystuje metody dawnych mistrzów serowarstwa, znane z produkcji wyrobów o doskonałej jakości. LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE sprzedaj...
Francja, LANNE EN BARETOUS
...SPRZEDAŻ SERU OWIECZKOWEGO (AOC OSSAU-IRATY), KROWY, MIESZANY (koza/owca), SER Z GOSPODARSTWA KOZIEGO. Producenci z 3 dolin Béarnais: Aspe, Ossau, Barétous...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play