Francja, Lyon
MVO Distribution, negocjant we wszelkiego rodzaju mięsie od 2002 roku, oferuje w bardzo konkurencyjnych cenach mięso wieprzowe / wołowe / drobiowe / cielęce / dziczyznę / jagnięcinę / baraninę / kaczkę / gęś / dzika / jelenia / mięso osła ... Negocjujemy bezpośrednio z naszymi partnerami rzeźniami i zakładami przetwórczymi obecnymi na rynku Francji i UE, oferując szczególnie konkurencyjne stawki,...
Francja, Le Plessis Robinson
... Rzeźnicy z Grand Caractère przygotowują, usuwają nerwy i kroją kawałki zgodnie z zasadami francuskiej rzeźni. Ich subtelne i precyzyjne działania doskonalą długą pracę argentyńskich hodowców i zwiększają jakość mięsa. Rzeźnicy zwracają uwagę na każdy kawałek, aby wydobyć z niego całą soczystość i aromaty, zwłaszcza poprzez wybór kierunku krojenia, grubości oraz selekcję kawałków.
Francja, Luitré-Dompierre
... Państwu produktów najwyższej jakości, przy jednoczesnym przestrzeganiu rygorystycznych norm bezpieczeństwa żywności. Nasze zaangażowanie w jakość skłania nas do wyboru mięs pochodzących wyłącznie z Francji i Unii Europejskiej, dostępnych w opcjach świeżych i mrożonych. Dążymy do budowania trwałych relacji z naszymi partnerami, oferując rozwiązania dostosowane do ich specyficznych potrzeb...
Francja, Saint-Fraimbault
Witamy w DEGUSTONFOIN, Twoim zaufanym partnerze w zakresie profesjonalnych potrzeb dotyczących mięsa wołowego. Nasza firma poświęca się selekcji i dystrybucji mięsa najwyższej jakości dla profesjonalistów w branży gastronomicznej. Ściśle współpracujemy z starannie wybranymi lokalnymi hodowcami, aby zapewnić wyjątkowe mięso, hodowane z poszanowaniem dla zwierząt i środowiska. Oferujemy szeroki...
Francja, Rungis Cedex
Grupa Ovimpex jest wiodącym graczem w handlu, cięciu i pakowaniu mięsa wołowego i owczego od 1964 roku. Specjalizujemy się w imporcie mięsa głównie z Europy. Nasza siedziba znajduje się w Rungis, ale mamy zasięg krajowy. Grupa OVIMPEX: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Viande Service - OVIMPEX DISTRIBUTION - APA Alpes Provence Agneau. Nasze produkty: jagnięcina w tuszy, cięcie jagnięciny, cięcie baraniny, wołowina w tuszy, cięcie wołowiny, kawałki jagnięciny, cielęcina w tuszy, cięcie cielęciny, baranina w tuszy.
Francja, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS to firma z siedzibą w Bourg-en-Bresse, w departamencie Ain. Firma świadczy usługi uboju zwierząt, cięcia, odkostniania, czyszczenia i pakowania wszystkich rodzajów mięsa: mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego,... Nasz zakład cięcia i pakowania zapewnia precyzyjną pracę, aby zagwarantować mięso wysokiej jakości. Nasze mięso jest wysyłane na cały teren Francji, a także...
Francja, Vatteville-La-Rue
... wołowiny z Doliny Sekwany jest certyfikowana jako Rolnictwo Ekologiczne przez ECOCERT. Zwierzęta pasą się maksymalnie na łąkach Natura 2000 gospodarstwa. Trawa tam jest niezrównana dzięki wilgotnemu charakterowi bagien. Zwierzęta są krzyżowane z bydłem blond aquitańskim, normandzkim i montbéliard, aby uzyskać drobne włókno, marmurkowe mięso oraz zwierzęta rustykalne, zdolne do przetrwania w...
Francja, Rungis
GRG SA - Hurtownik mięsa rzeźniczego na MIN w Rungis od 1984 roku. GRG SA jest największą strukturą rzeźniczą na rynku. Wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina, podroby, w tuszy lub pakowane w mięso bez kości i próżniowo, znajdziesz wszystkie główne kategorie mięs. Niezależnie od tego, czy Twoi klienci szukają produktu wyjątkowego, czy też dużych ilości w niskiej cenie, dostosowujemy się do...
Francja, Bressuire Cedex
...Firma BRESSUIRE EXPORT jest rzeźnią bydła z siedzibą w Bressuire we Francji. Jesteśmy dostawcą mięsa wołowego, a szczególnie świeżego mięsa młodych bydła. Oferujemy również tusze i podroby wołowe. Nasza produkcja świeżego mięsa, zarówno bez kości, jak i z kością, jest przeznaczona dla wszystkich krajów Europy i Afryki Północnej. Sprzedajemy rasy mięsne: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise....
Francja, Rungis Cedex
Specjalista w handlu świeżym mięsem i podrobami wołowymi, cielęcymi, jagnięcymi i wieprzowymi, a także w mięsie wołowym z całego świata oraz mięsie wyjątkowym.\nOferujemy ofertę dostosowaną do naszych klientów, aby jak najlepiej zaspokoić potrzeby rzeźników, wędliniarzy, catererów, dużych sieci handlowych i gastronomii.\nDzięki ścisłej współpracy z naszymi dostawcami, nasi klienci korzystają z gwarantowanej świeżości i wyjątkowej jakości produktów.\nStrategiczna lokalizacja na rynku krajowym (MIN) w Rungis pozwala nam na codzienne dostarczanie do całej Francji.
Francja, Cholet
... mięsnym Twojego ulubionego sklepu, Charal oferuje swoje specjalności mięsne oraz pomysły na smakołyki gotowe do degustacji. Produkty mięsne Charal spełniają te same wymagania: oferują Ci mięso wysokiej jakości, dla Twojej przyjemności i codziennego dobrostanu.
Francja, Rungis
...starannie wybiera najlepszych hodowców, aby zapewnić doskonałość mięsa pochodzącego z kraju pochodzenia. EURODIS VIANDES: mięso z Japonii z autentycznym japońskim Wagyu (WAGYU JAPOŃSKIE BEEF), Kagoshima Japon, prawdziwa wołowina Wagyu z Kagoshimy: kawior mięsa, ekskluzywnie w Eurodis! Angus Irlandia: mięso irlandzkie, Black Angus Stany Zjednoczone, Aberdeen Angus Australia-Szkocja, inny rodzaj...
Francja, L'étrat
...Firma CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE jest jednym z największych "producentów naturalnych jelit" we Francji. CHARLES FRERES produkuje i dystrybuuje jelita naturalne (owcze, wieprzowe, wołowe i końskie) oraz jelita sztuczne (kolagenowe, celulozowe, wzmocnione celulozowe i plastikowe). CHARLES FRÈRES jest wyłącznym dystrybutorem we Francji marek DEVRO (Czechy) dla jelit i folii kolagenowych, KALLE (Niemcy) dla jelit celulozowych, Faser, plastiku oraz osłon transferowych. Wszystkie te produkty są prezentowane i pakowane dla rzemieślników oraz przemysłu w sektorze produkcji wędlin.
Francja, Rungis
MARTIN SAS jest generalistą w produktach mięsnych na MIN w Rungis. Specjalizuje się w wołowinie, cielęcinie i mięsie owczym. Aby się z nami skontaktować, prosimy dzwonić pod numer 0146868201 lub wysłać faks na numer 0146868200.
Francja, Quimperle
Odkryj produkty, przepisy i porady żywieniowe Bigard, numer 1 w branży mięsnej we Francji. Odkryj produkty Bigard: mielone mięso, kiełbaski, carpaccio, faszerowane warzywa, merguez... Rzeźnie BIGARD oferują golonkę i mięsa pakowane próżniowo pochodzące z starannie wyselekcjonowanych zwierząt. Nasz dział handlowy zapewnia indywidualne podejście i usługi wysokiej jakości, niezależnie od Twoich...
Francja, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Firma handlowa zajmująca się mięsem, z siedzibą w Rungis, specjalizująca się w imporcie/eksporcie mięsa wieprzowego. Możemy kupić lub zaoferować wszelkiego rodzaju cięcia: tusza, łopatka, kark, schab, pierś, szynka, odpady, tłuszcz, podroby. Z tą samą jakością obsługi, jak w przypadku wieprzowiny, naszej specjalności, zajmujemy się również wołowiną, jagnięciną i drobiem.
Francja, Saint Brieuc
Boucherie Saint Brieuc 48 Avenue Loucheur 22000 Saint Brieuc Catering i Rzeźnia Świeżego Mięsa! Nieintensywne i Odpowiedzialne Hodowle! Karmione i Wychowywane na Świeżym Powietrzu! Nienaganna Higiena! Halal i Koszer!
Francja, Paris
FRJ NEGOCE: Handel mięsem, świeże mięso hurtowe (Francja) Od momentu założenia w 2015 roku, firma FRJ NEGOCE specjalizuje się w handlu świeżym mięsem, w szczególności wołowiną, cielęciną i jagnięciną. Kontakt do firmy: FERROUDJI Kamel...
Francja, Ploeren
Niezależne rzemieślnicze MŚP, specjalizujące się w sprzedaży świeżych mięs i ich porcjowaniu dla instytucji. Mięsa pochodzenia FRANCJA wyłącznie (z wyjątkiem jagnięciny). Krótkie łańcuchy dostaw w przypadku wołowiny, cielęciny i wieprzowiny. Mięsa bezpośrednio z francuskich rzeźni. Handel drobiem i wędlinami (pochodzenie Francja). Dostawa realizowana przez nas na terenie całej BRETAGNI. Udział w przetargach publicznych. Referencje w grupach gastronomii zbiorowej i grupach zakupowych.
Francja, Poitiers
... mieszanki, po śmierci, efekty przedrzeźnicze, zarządzanie rzeczami, przygotowanie i ograniczenia, liczby mikrobiologiczne i masy, itd. W szczególności jakość świeżego mięsa jest wyraźnie związana z cechami włókien mięśniowych, ponieważ mięśnie szkieletowe zawierają zasadniczo włókna mięśniowe.
Francja, Saint-Viance
... markami, siła Viandes de Corrèze wynika z regularnego partnerstwa między różnymi uczestnikami branży mięsnej. Bliskość do hodowców oraz bezpośredni kontakt z terenami wiejskimi pozwala na rozwijanie produktów wysokiej jakości, które odpowiadają potrzebom klientów. Viandes de Corrèze zdecydowało się na zaopatrzenie w 100% z Francji, głównie z Limousin. Viande de Corrèze cieszy się posiadaniem zespołu składającego się z pasjonatów mięsa i jakości. Cięcie i przygotowanie mięs odpowiada na specyficzne potrzeby tradycyjnych rzeźni, hurtowników, GMS oraz gastronomii zbiorowej.
Francja, Montauban
Nasza rzemieślnicza firma z siedzibą w MONTAUBAN w regionie 82 oferuje mięsa wołowe, jagnięce, cielęce i wieprzowe pochodzące z Oksytanii. Samodzielnie wybieramy i kupujemy zwierzęta u naszych dostawców hodowlanych. Dostawa może odbywać się w postaci tuszy lub pakowanej próżniowo. Nie sprzedajemy do klientów indywidualnych. VIANDES OCCITANES składa się z zespołu profesjonalistów, którzy są do Państwa dyspozycji.
Francja, Mauleon
Agent handlowy w zakresie mięs, wędlin, jajek, produktów bio i niebio. Nasza dystrybucja odbywa się do hurtowników, przetwórców, dużych powierzchni handlowych, sklepów bio, rzeźników, wędliniarzy, serowarów oraz gastronomii. Dostosowujemy nasze opakowania do potrzeb klientów. Rozprowadzam mięsa, wędliny i jajka od następujących firm: SICABA dla mięs czerwonych. (bio i z certyfikatem) BIO VALEUR dla mięs i wędlin BIO. Firma Phelippeau dla jajek BIO lub z wolnego wybiegu.
Francja, Marquette-Lez-Lille
Francja, Sully Sur Loire
Francja, Bordeaux
Francja, Paris
Cześć, aktywnie szukam dostawców ściśle halal mięsa.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play