...Cépages : Niellucco 40%, Syrah 40%, Sciacarellu 20% - Sol : Arènes granitiques en coteaux Récolte : manuelle 10 000 bouteilles. Vinification : vendange partiellement éraflée, cuve inox thermorégulée Macération à froid avant départ en fermentation 4 à 5 jours. Remontée en température et levurage. Fermentation 24 à 28°C. Pigeage journalier et remontages à l’air. Macération 4 à 8 semaines selon les cépages pour ce millésime. Décuvage et pressurage. Élevage : 30 mois sur lies fines sans sulfite. Mise en bouteille février 2023.
Francja, Le Passage
Założona w 1982 roku, firma specjalizuje się w instalacji, konserwacji i serwisie posprzedażowym przemysłowych systemów chłodniczych i klimatyzacyjnych. Pracujemy we Francji z profesjonalistami.
Francja, Eysines
Francja, Bonneuil Sur Marne
Francja, Marsannay-La-Côte
Francja, Mougins
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play