Francja, Ploërmel Cedex
...Odpowiednik 33 białek jajek na kg. Białko jajka cukierniczego jest używane do przygotowywania bezy, makaronów, musów, ciast... Produkt pochodzący z jajek zniesionych we Francji. Butelka 1 kg, 2 kg lub 5 kg.
Francja, Montelimar
... karmelem i solą z Guérande, zapakowany w woreczek 200g z tekturowym dnem, który zawiera nugatowe papiloty. Składniki: cukier, syrop glukozowy, miód, migdały, karmel z solonym masłem (8,7%), cukier puder, skrobia ziemniaczana, chleb niesfermentowany (woda, oliwa z oliwek, mąka), białko jajka, naturalny ekstrakt waniliowy. Sposób produkcji: Miód i syrop glukozowy są gotowane w kotle, białko jajka jest uzupełniane przez gotowany cukier, wanilię, migdały i karmel. Alergeny: migdały, jajka, możliwe śladowe ilości orzechów.
Francja, Saint Orens De Gameville
...Pod ich chrupiącą, ciemną czekoladową powłoką, te małe jajka wielkanocne są wypełnione pysznym i chrupiącym praliną z prażonej kukurydzy. TEN ARTYKUŁ MOŻE BYĆ WYSYŁANY PRZEZ COLISSIMO LUB CHRONOPOST Warunki przechowywania: W miejscu chronionym przed światłem i w suchym miejscu Optymalny czas spożycia: 3 miesiące Waga netto (G): 130 Energia: 2208 kJ / 529 kcal Tłuszcze: 31 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g Węglowodany: 49 g W tym cukry: 37 g Białko: 9,5 g Sól: 0,38 g...
Francja, Appietto
... g pysznych, chrupiących canistrelli w wersji naturalnej, przygotowanych na Korsyce według tradycyjnych przepisów rodzinnych. Waga: 150 g Składniki: Mąka pszenna, Cukier, Olej słonecznikowy, Jaja, Cukier inwertowany, Proszek do pieczenia Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła Deklaracja wartości odżywczych na: 100 g Energia: 2057 kJ (490 kcal) Tłuszcze: 20 g Tłuszcze nasycone: 1,7 g Węglowodany: 71 g dlatego Cukry: 29 g Białko: 5,7 g Sól: 0,37 g...
Francja, Malataverne
...Ciasto z nugatem o wadze 4 kg, pokrojone na 20 indywidualnie zapakowanych porcji (około 200 g). Do sprzedaży na wagę lub na porcje: migdały, cukier, syrop glukozowy, miód, białko jajka, opłatek (skrobia ziemniaczana, woda, olej roślinny), aromaty naturalne. Składniki: masło solone, karmel, cukier, masło, śmietana, syrop glukozowy, sól.
Francja, Wingles
...Jaja nadziewane i formowane ręcznie z płynnym i chrupiącym nadzieniem z prażonych migdałów i orzechów laskowych. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (18°C) z dala od światła. Średnie wartości odżywcze / 100 g, Wartość energetyczna, 526 kcal, 2200 kJ Tłuszcze, 31,2 w tym kwasy tłuszczowe nasycone, 9,2 Węglowodany, 50,4 w tym cukry, 47,5 Białko, 8,3 Sól, 0,1 Ilość na karton: 4 Minimalna...
Francja, Essey-Les-Nancy
...Piernik o miękkiej teksturze z intensywnym smakiem przypraw piernikowych. Składniki: mąka PSZENNA *, Miód, całe JAJKA (z wolnego wybiegu), masło, cukier trzcinowy *, MLEKO *, przyprawy piernikowe (cynamon, anyż, imbir, kardamon, kolendra, goździki, anyż gwiazdkowaty). * Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego Porcja około 140 g. Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła i światła. Średnie wartości odżywcze na 100 g: 1421 KJ / 463,7 Kcal, tłuszcz: 25,4 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,7 g, węglowodany: 52,6 g, w tym cukry: 27,4 g, białko: 5,6 g, sól: 0,7 g 150:g...
Francja, Faverolles-Sur-Cher
... zrealizowania z piernikiem na naszym blogu! Wyprodukowano w zakładzie, który używa orzechów. Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Informacje żywieniowe na 100 g piernika Energia 1319 KJ / 315 Kcal tłuszcze 2.7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1.4 g Węglowodany 66.3 g w tym cukry 40.8 g Białko 4.7 g Sól 0.2 g Data minimalnej trwałości 3 miesiące po wyprodukowaniu. Nasze pierniki są wytwarzane w sposób rzemieślniczy w zakładzie znajdującym się w FaverollessurCher w LoiretCher. Waga netto: 150g Opakowanie: złoty karton i folia Czas produkcji: 15 dni...
Francja, Paris
...Pszenica durum bio, świeże jajka bio, proszek szpinakowy bio, wszystko wyprodukowane we Francji. Wartości odżywcze średnie na 100g: ENERGIA: 1515kj / 362kcal BIAŁKO: 14g WĘGLOWODANY: 69,9g w tym cukry 1,9g TŁUSZCZE: 2,4g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5g BŁONNIK: 4,1g SÓL: 0,02g Alergeny: Zawiera GLUTEN, jajka oraz możliwe śladowe ilości soi. JAK JE GOTOWAĆ: 4 do 6 minut gotowania w wodzie wrzącej. Ean13:3701511707781 Referencja:TagliatelleBioEpinardFrance1...
Francja, Objat
...Składniki: cukier pochodzenia spoza UE, mąka, 16,84% orzechów, 15,79% kawałków karmelu (cukier, glukoza, śmietana, mleko w proszku, sól, dekstroza, aromat), białko jajka, 2,11% soli morskiej. Wartości odżywcze na 100g: Energia 1634Kj, 388Kcal, tłuszcze 11g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,1g, węglowodany 67g, w tym cukry 56g, białko 5,2g, sól 0,07g.
Francja, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux Ręcznie robione calissony, pysznie miękkie w fondancie. Składniki: Owoce kandyzowane (gruszka, czereśnia i cytryna), migdały, cukier, białko jajka, opłatek (skrobia ziemniaczana, olej słonecznikowy).
Francja, Furiani
...Składniki: Czekolada blond (masło kakaowe, cukier, mleko w proszku pełnotłuste, serwatka, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny ekstrakt waniliowy, białko jajka, masło), speculoos (mąka pszenna, cukier, olej roślinny, cynamon, mąka sojowa, sól). Referencja: CASDULCPRAL...
Francja, Brive La Gaillarde
...Beza malinowa... wyrafinowany smak i tyle lekkości! Cukier, białko jajka, cukier puder, naturalny aromat malinowy, czerwony barwnik E124. Opakowanie 80 g, termin przydatności 6 miesięcy.
Francja, Roissy En France
Ovanis to niezależna agencja handlowa specjalizująca się w dystrybucji jaj i produktów jajecznych, doradztwie w zakresie zarządzania oraz sprzętu dla producentów i profesjonalistów z branży gastronomicznej.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play