Polska, Wrocław
... białek? Istnieje kilka rodzajów białka, z których każde jest dostosowane do różnych potrzeb. Dzielą się one według formy – koncentraty, izolaty, hydroizolaty i multifrakcyjne – oraz pochodzenia – jajka, roślinne, wołowe, kazeina i serwatka. Który suplement jest najlepszy? Białko serwatkowe jest najlepszym wyborem dla osób, które stosują produkty pochodzenia zwierzęcego w swojej diecie. Białka...
Od ponad 20 lat śledzę rynek produktów jajecznych z bliska. Wychowany wśród optymalizacji procesów, strategii marketingowych i nieustannej walki cenowej, dziś posiadam solidne doświadczenie w obszarze produktów jajecznych. Jedno jest pewne: O jakości nie można już dziś dyskutować. To jest konieczność! Dlatego dla mnie indywidualne doradztwo dla klientów jest na pierwszym miejscu. Razem z moimi ...
Francja, Ploërmel Cedex
...Odpowiednik 33 białek jajek na kg. Białko jajka cukierniczego jest używane do przygotowywania bezy, makaronów, musów, ciast... Produkt pochodzący z jajek zniesionych we Francji. Butelka 1 kg, 2 kg lub 5 kg.
... dla szefów kuchni i kucharzy, którzy szukają zdrowych i odpowiedzialnych opcji do swoich menu. Dostępny w opakowaniach dostosowanych do potrzeb każdego zakładu, pasteryzowane płynne ekologiczne białko jaja jest łatwe do przechowywania i używania. Jego wszechstronność i jakość sprawiają, że jest idealne dla każdego biznesu, który pragnie oferować swoim klientom pyszne i pożywne dania, jednocześnie wspierając zrównoważone praktyki.
Francja, Montelimar
... karmelem i solą z Guérande, zapakowany w woreczek 200g z tekturowym dnem, który zawiera nugatowe papiloty. Składniki: cukier, syrop glukozowy, miód, migdały, karmel z solonym masłem (8,7%), cukier puder, skrobia ziemniaczana, chleb niesfermentowany (woda, oliwa z oliwek, mąka), białko jajka, naturalny ekstrakt waniliowy. Sposób produkcji: Miód i syrop glukozowy są gotowane w kotle, białko jajka jest uzupełniane przez gotowany cukier, wanilię, migdały i karmel. Alergeny: migdały, jajka, możliwe śladowe ilości orzechów.
Hiszpania, Orkoien-Navarra
... Ean:8413115003729 Żyto Referencja:Rqaeep2 Żyto Ean:8413115005310 Żyto Referencja:Rqaeeg Żyto Ean:8413115005327 Wartość energetyczna pszenicy: 2474 Kj/594 Kcal Tłuszcz pszenicy: 43,20 G, w tym nasycone 3,80 G Węglowodany pszenicy: 44,81 G, w tym cukry 14,97 G Białko pszenicy: 6,71 G Sól pszenicy: 0,1 G Wartość energetyczna żyta: 2474 Kj/594 Kcal Tłuszcz żyta: 43,20 G, w tym nasycone 3,80 G...
Francja, Saint Orens De Gameville
...Pod ich chrupiącą, ciemną czekoladową powłoką, te małe jajka wielkanocne są wypełnione pysznym i chrupiącym praliną z prażonej kukurydzy. TEN ARTYKUŁ MOŻE BYĆ WYSYŁANY PRZEZ COLISSIMO LUB CHRONOPOST Warunki przechowywania: W miejscu chronionym przed światłem i w suchym miejscu Optymalny czas spożycia: 3 miesiące Waga netto (G): 130 Energia: 2208 kJ / 529 kcal Tłuszcze: 31 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g Węglowodany: 49 g W tym cukry: 37 g Białko: 9,5 g Sól: 0,38 g...
Hiszpania, Lugo
...To gama składników białka z hydrolizowanej białka jajka, pochodzącego z najlepszych jaj, która oferuje znaczną poprawę wartości odżywczej dzięki dostarczaniu aminokwasów o wysokiej wartości biologicznej, z cechami, które pozwalają na redukcję ilości dodanych składników (tłuszczów lub dodatków) lub nawet na wprowadzenie całkowicie nowatorskich propozycji, które są poprawione pod względem wartości...
Niemcy, Rheda-Wiedenbrück
...płynne białko jajka, pasteryzowane, wszystkie metody hodowli, luzem w cysternie, składany pojemnik z wkładką, worek 10 kg w pudełku...
Niemcy, Hamburg
... gofry łatwiej odchodzą od gofrownicy, cienkie płaty gofrów są bardziej odporne na łamanie, a rożki lodowe są chrupiące. LECIFINE 50 oszczędza tłuszcz i jajka, zwiększa objętość pieczenia ciast drożdżowych oraz poprawia wydajność produktów ekstruzyjnych.
Francja, Appietto
... g pysznych, chrupiących canistrelli w wersji naturalnej, przygotowanych na Korsyce według tradycyjnych przepisów rodzinnych. Waga: 150 g Składniki: Mąka pszenna, Cukier, Olej słonecznikowy, Jaja, Cukier inwertowany, Proszek do pieczenia Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła Deklaracja wartości odżywczych na: 100 g Energia: 2057 kJ (490 kcal) Tłuszcze: 20 g Tłuszcze nasycone: 1,7 g Węglowodany: 71 g dlatego Cukry: 29 g Białko: 5,7 g Sól: 0,37 g...
Niemcy, Oyten
...Bio mąka sojowa z prażonych ziaren soi w jakości premium. Bio mąka sojowa jest pozyskiwana z prażonych ziaren soi bez GMO z ekologicznych upraw. Jasna mąka sojowa jest naturalnie bezlaktozowa i ma bardzo wysoką zawartość błonnika. Wysoka zawartość białka sprawia, że mąka sojowa jest również popularna w kuchni wegańskiej. Jako zamiennik jajka, wymieszaj 2 łyżki wody z 1 łyżką bio mąki sojowej...
Austria, Königsdorf
... przydatności 24 miesiące w cieniu, w suchych, szczelnych warunkach. Szczegóły pakowania 20 kg worki polipropylenowe w kartonach. 2022 Mt na kontener 40″. Składniki Świeże jajka 99,9% Skład analityczny Białko 70,0% Tłuszcz 5,0% Wilgotność 6,0 do 7,0%...
... podwójny smak. Wartość odżywcza/100g : Energia : 140 kj Węglowodany: 0 g Całkowity tłuszcz: 9 g Tłuszcz nasycony : 3 g Węglowodany : 0 mg Białko : 12 g Sól: 0,35 g Cukier: 0 g INFORMACJE O OPAKOWANIU WAGA : Około (53 – 62) g ILOŚĆ W PUDEŁKU : 25 SZT.
Francja, Malataverne
...Ciasto z nugatem o wadze 4 kg, pokrojone na 20 indywidualnie zapakowanych porcji (około 200 g). Do sprzedaży na wagę lub na porcje: migdały, cukier, syrop glukozowy, miód, białko jajka, opłatek (skrobia ziemniaczana, woda, olej roślinny), aromaty naturalne. Składniki: masło solone, karmel, cukier, masło, śmietana, syrop glukozowy, sól.
Francja, Wingles
...Jaja nadziewane i formowane ręcznie z płynnym i chrupiącym nadzieniem z prażonych migdałów i orzechów laskowych. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (18°C) z dala od światła. Średnie wartości odżywcze / 100 g, Wartość energetyczna, 526 kcal, 2200 kJ Tłuszcze, 31,2 w tym kwasy tłuszczowe nasycone, 9,2 Węglowodany, 50,4 w tym cukry, 47,5 Białko, 8,3 Sól, 0,1 Ilość na karton: 4 Minimalna...
Bułgaria, Plovdiv
... pierwsze wrażenie osób, które z różnych powodów powinny ich unikać. Trudno jest zastąpić jajko w daniu, w którym jest ono w centrum talerza (omlet lub jajecznica), ale są nadal potrawy, które z powodzeniem radzą sobie z tym zadaniem w piekarnictwie, sałatkach, naleśnikach, chlebie i nie tylko. Alergia na jajka Jajka składają się z różnych białek. Chociaż większość ludzi jest uczulona na białko, są też...
Francja, Essey-Les-Nancy
...Piernik o miękkiej teksturze z intensywnym smakiem przypraw piernikowych. Składniki: mąka PSZENNA *, Miód, całe JAJKA (z wolnego wybiegu), masło, cukier trzcinowy *, MLEKO *, przyprawy piernikowe (cynamon, anyż, imbir, kardamon, kolendra, goździki, anyż gwiazdkowaty). * Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego Porcja około 140 g. Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła i światła. Średnie wartości odżywcze na 100 g: 1421 KJ / 463,7 Kcal, tłuszcz: 25,4 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,7 g, węglowodany: 52,6 g, w tym cukry: 27,4 g, białko: 5,6 g, sól: 0,7 g 150:g...
Wielka Brytania, Cumbria
... innych produktów białkowych, a jego wartość biologiczna (96) jest najwyższa w porównaniu do innych produktów spożywczych. Jajka są oferowane w papierowych tackach i kartonach z tektury. Każde jajko zawiera 13 niezbędnych witamin i minerałów w różnych ilościach, wysokiej jakości białko, nienasycone tłuszcze oraz przeciwutleniacze, wszystko to w 70 kaloriach. Eksportujemy świeże jajka w białej...
Francja, Faverolles-Sur-Cher
... zrealizowania z piernikiem na naszym blogu! Wyprodukowano w zakładzie, który używa orzechów. Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Informacje żywieniowe na 100 g piernika Energia 1319 KJ / 315 Kcal tłuszcze 2.7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1.4 g Węglowodany 66.3 g w tym cukry 40.8 g Białko 4.7 g Sól 0.2 g Data minimalnej trwałości 3 miesiące po wyprodukowaniu. Nasze pierniki są wytwarzane w sposób rzemieślniczy w zakładzie znajdującym się w FaverollessurCher w LoiretCher. Waga netto: 150g Opakowanie: złoty karton i folia Czas produkcji: 15 dni...
Francja, Paris
...Pszenica durum bio, świeże jajka bio, proszek szpinakowy bio, wszystko wyprodukowane we Francji. Wartości odżywcze średnie na 100g: ENERGIA: 1515kj / 362kcal BIAŁKO: 14g WĘGLOWODANY: 69,9g w tym cukry 1,9g TŁUSZCZE: 2,4g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5g BŁONNIK: 4,1g SÓL: 0,02g Alergeny: Zawiera GLUTEN, jajka oraz możliwe śladowe ilości soi. JAK JE GOTOWAĆ: 4 do 6 minut gotowania w wodzie wrzącej. Ean13:3701511707781 Referencja:TagliatelleBioEpinardFrance1...
ufs.country_names.RU, Moscow
... odchudzania. Bogaty w białko, zdrowe węglowodany i błonnik pokarmowy - idealny na śniadanie lub przekąskę. Bez sacharozy, glukozy, fruktozy ani innych dodanych cukrów. Aby upiec muffinkę, potrzebujesz dużego kubka, widelca, mikrofalówki, jajka, kefiru lub jogurtu oraz proszku Mugcake. Instrukcje gotowania: ubij jedno jajko widelcem w dużym kubku, dodaj 60-80 g kefiru lub jogurtu. Wymieszaj, dodaj 2...
Francja, Objat
...Składniki: cukier pochodzenia spoza UE, mąka, 16,84% orzechów, 15,79% kawałków karmelu (cukier, glukoza, śmietana, mleko w proszku, sól, dekstroza, aromat), białko jajka, 2,11% soli morskiej. Wartości odżywcze na 100g: Energia 1634Kj, 388Kcal, tłuszcze 11g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,1g, węglowodany 67g, w tym cukry 56g, białko 5,2g, sól 0,07g.
Francja, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux Ręcznie robione calissony, pysznie miękkie w fondancie. Składniki: Owoce kandyzowane (gruszka, czereśnia i cytryna), migdały, cukier, białko jajka, opłatek (skrobia ziemniaczana, olej słonecznikowy).
Francja, Furiani
...Składniki: Czekolada blond (masło kakaowe, cukier, mleko w proszku pełnotłuste, serwatka, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny ekstrakt waniliowy, białko jajka, masło), speculoos (mąka pszenna, cukier, olej roślinny, cynamon, mąka sojowa, sól). Referencja: CASDULCPRAL...
Grecja, Thessaloniki
...Jajka na wynos: Projekt producenta Egg Bite jest kompaktowy, a jajka są łatwe do spakowania lub zamrożenia na później. Kanapki i inne: Twoi klienci mogą przygotować idealne kanapki z jajkami w dużej silikonowej filiżance lub użyć 4 mniejszych filiżanek do klasycznych jajek. Łatwe do czyszczenia: Silikonowe filiżanki uwalniają jajka czysto za każdym razem, więc nie ma bałaganu. Idealne dla diety bogatej w zdrowe białko: Bezglutenowe Wegetariańskie Keto Paleo 1 duża silikonowa filiżanka 4 małe silikonowe filiżanki Książka z przepisami w zestawie 420W...
Francja, Brive La Gaillarde
...Beza malinowa... wyrafinowany smak i tyle lekkości! Cukier, białko jajka, cukier puder, naturalny aromat malinowy, czerwony barwnik E124. Opakowanie 80 g, termin przydatności 6 miesięcy.
Litwa, Kaunas
... reguluje poziom cholesterolu we krwi, podczas gdy cholina jest ważną substancją czynną niezbędną dla komórek nerwowych. Wartości odżywcze: 100 g Wartość energetyczna: 1523 kJ / 359 kcal Tłuszcz Z czego kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g 0,5 g Węglowodany Z czego cukry: 76,0 g <0,3 g Białko: 12,0 g Sól: 0,5 g*...
Niemcy, Breisach
... temperaturze +170°C przez 13-15 min. Produkt z Francji. Właściwości: Białko pochodzenia zwierzęcego. Producent: Fa. Delifrance Deutschland GmbH, Bülowstr. 104 - 110, 45479 Mülheim a.d. Ruhr, Niemcy. Numer artykułu: 42564...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play