Hiszpania, Balaguer-Lleida
... poddano pasteryzacji. - Pasteryzowane żółtko płynne: Produkt uzyskany z jajka bez skorupki, z którego usunięto białko i poddano pasteryzacji. - Całe jajko gotowane (ze skorupką lub bez): Jajko gotowane w wodzie ze skorupką, sprzedawane ze skorupką lub bez. Dzięki naszemu długoletniemu doświadczeniu w branży, dziś posiadamy certyfikat jakości IFS. Pracujemy dla dużych sieci handlowych, przemysłu spożywczego, małych dystrybutorów, detalistów, kanału Horeca i innych.
Producent płynnych, pasteryzowanych produktów jajecznych: HEELEI - ŻÓŁTKO - BIAŁKO Opakowanie: od 2 do 1.000 kg w różnych opakowaniach. Dostępne płynne jaja z wolnego wybiegu, Free Range, Kosher i produkty ekologiczne (Biokontrola BE-BIO-01 Certisys)...
Włochy, Santa Maria In Fabriago
Grupa Eurovo, specjalizująca się w produkcji jaj i produktów jajecznych, zawdzięcza swój sukces całkowitemu zaangażowaniu w jakość, przejrzystości procesu produkcyjnego oraz surowym kontrolom przeprowadzanym przez wyspecjalizowanych techników. Podstawowym obszarem działalności Grupy Eurovo są jaja: firma śledzi produkcję od piskląt aż po pakowanie gotowego produktu. Grupa może poszczycić się szer...
Francja, Roissy En France
Ovanis to niezależna agencja handlowa specjalizująca się w dystrybucji jaj i produktów jajecznych, doradztwie w zakresie zarządzania oraz sprzętu dla producentów i profesjonalistów z branży gastronomicznej.
Ukraina, Kyiv
Niemcy, Neumarkt-Sankt Veit
Firma ovofit Eiprodukte GmbH przetwarza jaja na wysokiej jakości, innowacyjne produkty spożywcze od ponad czterdziestu lat. ovofit Eiprodukte oferuje: -Frische Produkte: Eierstange • Eiweiß-Patty • Pure White • Pure Yellow • Chicken´s Finest • Good Morning Egg • American Egg • Easy Egg • Half Egg • Salty Egg -Tiefkühl Produkte: Sandwich-Rührei • Eierstange • American & Good Morning Egg • Bauern...
Niemcy, Penzberg
Jesteśmy firmą hurtową z południowych Niemiec z ponad 20-letnim doświadczeniem i wiedzą w branży żywności sportowej i suplementów diety. Posiadamy liczne kontakty z producentami kontraktowymi oraz dostawcami prywatnych marek. Jako nasi klienci korzystacie z wielu korzyści związanych z rynkiem i jego produktami. Wykorzystajcie nasze doświadczenie i naszą pasję dla Waszego sukcesu w biznesie. U nas ...
Niemcy, Lichtenau
Aby odnieść sukces jako sportowiec, warto zaufać suplementom diety / żywieniu sportowemu, aby zbudować masę mięśniową, zwiększyć intensywność treningu, przyspieszyć metabolizm tłuszczów, maksymalizować siłę i wydajność lub wspierać zdrowy styl życia. Specjalistyczne suplementy diety / żywienie sportowe mogą optymalizować istotne procesy w organizmie i dają możliwość rozwinięcia swojego potencjału ...
Estonia, Loo Harjumaa
Produkcja i sprzedaż płynnych jajek pasteryzowanych (całe jaja), gotowanych i obranych jajek, pulpy jajeczne. Sprzedaż proszku jajecznego (żółtko, białko jajka HW, całe jajo, mieszanka do ciasta parzonego, proszek żółtka majonezu odpornego na ciepło). Produkcja i pakowanie świeżych jajek. www.eggomuna.ee...
Dysponujemy nowoczesnymi obiektami na każdym etapie procesu produkcji, produkujemy jaja najwyższej jakości. Wytwarzamy produkty jajeczne, przestrzegając najsurowszych norm kontroli i sanitarno-epidemiologicznych, aby oferować naszym klientom produkty o najwyższej jakości i gwarancji. Procasa jest częścią grupy przedsiębiorstw, rozwijając zrównoważony i samowystarczalny krąg we wszystkich obszarach...
... wyniku chemicznego procesu, który następnie jest pasteryzowany, uzyskuje się ultra drobny proszek. Skorupka jajka waży około 5,5 g i ma średnią grubość od 280 do 400 mikrometrów. Znaczną część skorupki jajka stanowią minerały (95,1%), białko (3,3%) oraz woda (1,6%). Wapń, jako główny składnik mineralny, stanowi 37,3% całkowitej wagi (głównie w postaci krystalicznej, węglan wapnia (CaCO3) stanowi 93,6%, a także fosforan wapnia (0,8%) i węglan magnezu). Z drugiej strony, skorupka jajka ma tę zaletę, że nie zawiera toksycznych pierwiastków.
Produkcja i sprzedaż płynnych jajek pasteryzowanych (całe jaja), gotowanych i obranych jajek, pulpy jajeczne. Sprzedaż proszku jajecznego (żółtko, białko jajka HW, całe jajo, mieszanka do ciasta parzonego, proszek żółtka do majonezu odpornego na ciepło). Produkcja i pakowanie świeżych jajek. Logistyka GSM +372 53437145...
... doskonałych składników, przetwarzanych zgodnie z tradycją. Od niepamiętnych czasów scorzetta jest jednym z tradycyjnych słodkości typowych dla Bernaldy, miasta w prowincji Matera, bogatego w historię, tradycje i będącego turystycznym celem Lucanii. Przepis na scorzetta bernaldese należy do jednych z najsmaczniejszych i najstarszych, a składa się z kilku prostych składników, takich jak białko jajka, cukier i migdały. Odwiedź nas lub odwiedź naszą stronę internetową www.la-scorzetta.it, aby kupić scorzette, odkryć przepis Vincenzo Zito lub zapoznać się z całą wysoką cukiernią cukierni L'Orchidea.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play