Francja, Avignon
...Brokuł biologiczny, znany pod nazwą łacińską Bracchium, jest odmianą kapusty z rodziny Amaranthaceae. FRDP wprowadza systemy uprawy brokułów. Ręczne zbieranie pozwala naszemu producentowi na wielokrotne przejścia, co umożliwia zapewnienie optymalnej dojrzałości brokułów biologicznych. Po przyjęciu do fabryki, brokuły biologiczne są myte, krojone, blanszowane, mrożone IQF, a następnie sortowane. Brokuł pochodzący z rolnictwa ekologicznego: 100% Całkowita energia: 21 Kcal 87 kJ Błonnik pokarmowy: 2,3 g Białko: 2,0 g Sól: 0,04 g...
Francja, Rueil-Malmaison
... produkty według ich kalibru (groszek, kalafior, brokuły lub pokrojone warzywa), aby ograniczyć przechowywanie pośrednie i zarządzanie nimi przed ultramrożeniem. Dzięki klasyfikacji i kalibracji po ultramrożeniu, będziesz mógł przechowywać swoje ultramrożone produkty luzem w dużych pojemnikach i pakować je w zależności od zamówień, aby dostosować przepływy produkcji.
Francja, Grigny
...Brokuły są pyszne i doskonale komponują się z mięsem, rybami, a także idealnie nadają się do dania wegańskiego. OPAKOWANIE: 4 x 2,5 kg = 10 kg...
Francja, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE specjalizuje się od ponad 20 lat w dystrybucji mrożonych produktów ekologicznych dla profesjonalistów. Nasza marka AQUIBIO jest obecnie uznawana i ceniona przez sklepy ekologiczne, gastronomię zbiorową oraz przetwórców. Nasza marka AQUABON zaspokaja wszystkie Twoje potrzeby w zakresie dzikich ryb i skorupiaków, ale nieekologicznych. AQUITAINE BIOLOGIE dysponuje katalogiem ponad ...
Francja, Capdenac Gare
... nigrum L.) i brokułów (Brassica oleracea L.), N-acetylocysteinę (NAC), glukonian cynku, substancja przeciwzbrylająca: stearynian magnezu pochodzenia roślinnego; witamina B3 (nikotynamid). Kapsułka: żelatyna rybia, barwnik: tlenek żelaza. kurkuma: 571 mg czarny pieprz: 40 mg brokuły: 16 mg N-acetylocysteina: 100 mg Cynk: 4 mg Witaminy B3: 10 mg...
Francja, Oraison
... dostawców we Francji, marki PRODUKCJA WE FRANCJI : - LE TRESQUOIS - ( SZPARAGI - WIŚNIE - truskawki z Carpentras, figi z Caromb, winogrona AOP z Ventoux, morele z Prowansji, dynie, jabłka z Hautes-Alpes, itd...) PRODUKCJA HISZPANIA : ( cytrusy, MORELE, WIŚNIE, brzoskwinie, nektaryny, brzoskwinie płaskie, gruszki, śliwki ), w markach naszych partnerów producentów CALOR itd... w: melony, arbuzy, warzywa ratatouille, brokuły, sałaty, lodowa, produkty, itd.... ZDOLNOŚĆ PRODUKCYJNA OKOŁO 100 000 TON kontakt / JOSE ILLAN +33 651 221 698 WATTSAP...
Francja, Saint-Pol De Léon
... produkty najwyższej jakości. Główne przetwarzane warzywa to: marchew, kalafior, kapusta zielona, kapusta biała, kapusta czerwona, brokuły, por, ziemniaki, pietruszka, rzodkiewki, seler naciowy, kapusta romanesco, pot au feu, karczochy i pomidory. Warzywa "zielone" (kalafior, por, pietruszka…) są kupowane pakowane na paletach, ale często są odsprzedawane po modyfikacji opakowania lub prezentacji. Marchew...
Francja, Rungis
Specjalista w warzywach; Generalista w warzywach. Produkty: Pomidory, Kalafiory, Brokuły, Romanesco, Mini kalafiory, Dynie, Potimarrony, Brukselki, Cebule białe, Groszek, Fasola, Szpinak, Bób. Klientela: Gastronomia, Targi.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play