...
Zastosowanie:
Możesz używać tych cukierków na różne sposoby:
- do słodzenia herbaty, naparu, mleka lub kawy,
- do dekoracji stołu.
Cukierki z szafranem używa się jak mieszadełka. Możesz je wyciągnąć w dowolnym momencie, aby dostosować ilość cukru do swoich potrzeb.
Jeśli nie chcesz używać całego patyczka, możesz go spokojnie wyjąć, zanim całkowicie się rozpuści, a następnie pozostawić do wyschnięcia na powietrzu, aby użyć go ponownie później.
Znajdź nasz organiczny szafran.
Kartony: 10 zestawów...
... Twoich kreacji.
Aromat cytrynowy meringué: Używamy wyłącznie aromatów, aby zachować świeżość i autentyczność cytryny meringué, oferując w ten sposób wyjątkowe doznania smakowe.
Naturalny barwnik żółty.
Wszechstronne zastosowania:
Piekarstwo: Dodaj kwaskowatą i słodką nutę do swoich ciast, muffinów, babeczek i ciasteczek, aby uzyskać eksplozję smaków.
Napoje: Udoskonal swoje napoje gorące i zimne, koktajle, herbaty i lemoniady odrobiną cytrynowej świeżości.
Referencja:SUCRE00045A...
... świeża mięta dla większej świeżości
Aby uzyskać „zachwycającą” herbatę mrożoną, zaparzaj w wodzie o temperaturze 70-80°C przez 2 do 3 minut. Usuń zaparzone liście. Dodaj według uznania cukier (lub miód) do jeszcze ciepłej infuzji i odstaw. Po schłodzeniu infuzji, przechowuj w lodówce przez 30/40 minut. W momencie degustacji dodaj kilka kostek lodu oraz kilka kawałków świeżej cytryny i świeżych liści mięty. Podawaj zawsze schłodzone i daj się oczarować!
Nadużywanie alkoholu jest niebezpieczne dla zdrowia, spożywać z umiarem.
Referencja: RECCOMM101...
... Ciebie? Nie wahaj się z nami skontaktować! Tworzymy i/lub personalizujemy unikalne receptury na życzenie.
Referencja: INF809
W magazynie: 30
Temperatura: 100°C
CZAS PARZENIA: 3 do 4 minut
Na filiżankę: 1 do 2 łyżeczek...
... prawdziwe partnerstwo, dzięki czemu firma stała się jednym z liderów rynku we Francji (1000 ton kawy, 150 ton herbaty, 1000 ton cukru i 100 ton kakao). Destination oferuje starannie wyselekcjonowane produkty pochodzące z rolnictwa ekologicznego i sprawiedliwego handlu. Kawa, herbata, kakao, cukier, miód, desery owocowe, słodycze, sucharki, pasty do smarowania, dania gotowe, wina, ponad 500 produktów ekologicznych… Każdy produkt ekologiczny jest wybierany przez ekspertów Destination zgodnie z precyzyjnymi wymaganiami dotyczącymi jakości smakowej i ścisłej identyfikowalności.