...Cukier biały krystaliczny uzyskiwany jest z buraka cukrowego. Proces zaczyna się od ekstrakcji słodkiego soku, który następnie jest oczyszczany, koncentrowany i krystalizowany. Dzięki temu uzyskuje się regularne i błyszczące kryształy cukru. Cukier, rafinowany w celu usunięcia zanieczyszczeń, ma olśniewającą białą barwę i czysty smak, bez posmaku. Jego chrupiąca tekstura i kryształy średniej do dużej wielkości czynią go doskonałym składnikiem. Pochodzenie: Ukraina. Opakowanie: Worki: 1kg i 2kg / worki papierowe: 5kg, 10kg, 25kg / worki polietylenowe: 40kg i 50kg. Paletyzacja: 750kg do 1000kg.
Francja, Paris
...Nasz katalog zawiera również rafinowany cukier biały w opakowaniach 1 kg i 25 kg dla profesjonalnych cukierników o bardzo dobrej jakości.
Francja, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux Ręcznie robione calissony, pysznie miękkie w fondancie. Składniki: Owoce kandyzowane (gruszka, czereśnia i cytryna), migdały, cukier, białko jajka, opłatek (skrobia ziemniaczana, olej słonecznikowy).
Francja, Saint-Fraimbault
...Owoc trójstronnej współpracy szefa kuchni Huberta Nobisa i dżemiarza André Guépratte, pozwól sobie na delektowanie się doskonałym połączeniem słodyczy i oryginalności, które proponuje nasz konfit z siana. Pod postacią galaretki, jest on przygotowywany na bazie naparu z siana, do którego dodawany jest cukier kryształowy, 1% pektyny owocowej oraz 0,5% skoncentrowanego soku z cytryny bio. Ten...
Francja, Lille
Grupa agroprzemysłowa TEREOS przetwarza buraki, trzcinę cukrową i zboża na cukry, alkohole i skrobię. TEREOS produkuje cukier w kostkach, w proszku, kryształowy i ekstra drobny, cukry krystaliczne, skrobię kukurydzianą, pszenną, glukozę, alkohole rolnicze, bioetanol z buraków, pszenicy i trzciny. TEREOS jest największą grupą cukrową we Francji i trzecią w Brazylii. TEREOS produkuje i sprzedaje w...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania