Francja, Compiègne (60200)
...Zanurz się w świecie kolorów i smaków z naszym nieodpartym zestawem posypek, idealnym akcesorium do ożywienia Twoich słodkich kreacji.
Francja, Yssingeaux
...Żółty: ekstrakt z ostu, ryboflawina Żółty/Pomarańczowy: karoten, annatto (rocou), papryka, luteina (tagetes) Brązowy: karmel barwiący Czerwony: karmin, burak, antocyjanina Zielony: z niebieskim i żółtym Fioletowy: z czerwonym i niebieskim Niebieski Czarny: węgiel roślinny...
Francja, Feurs
... i koloru. Jeśli dodanie smaku do gotowego produktu spożywczego jest udowodnione, cukier palony będzie oznaczony jako: „karmel (syrop glukozowy, woda, cukier) lub (cukier, woda)”. Jeśli dodaje tylko koloru, oznaczenie będzie: „barwnik: E150a”. ...
Francja, Fondettes
Przygoda zaczęła się w 2005 roku, a pomysł polegał na oferowaniu sprzętu do dekoracji ciast jak profesjonaliści. Kilka miesięcy kreatywności wokół produktów zarezerwowanych dotąd dla profesjonalistów, prace testowe i dostosowanie produktów do użytku domowego doprowadziły do narodzin marki ScrapCooking®. Głodni i kreatywni, wyobrażamy sobie zabawne i dostępne dla wszystkich produkty, które upiększą...
Francja, Saint Germain En Laye
...Zmniejszenie powstawania skórki na powierzchni podczas schnięcia dzięki równomiernemu schnięciu. - Żele celulozowe ARBOCEL P xxxx: zagęszczacz nieprzezroczysty, tiksotropowy, stabilizujący i filmotwórczy. Szczególnie zapewniają wysoką lepkość gradientową, ale także efekt stabilizujący pigmenty i wypełniacze bez znacznego zwiększania lepkości. - Alginaty: przezroczysty zagęszczacz, filmotwórczy, możliwe jest również uzyskanie efektu bariery dla wody i oleju w zależności od ich formuły.
Francja, Levallois Perret
FIRMALIS specjalizuje się w dystrybucji aromatów i składników przeznaczonych dla przemysłu spożywczego. Oferuje dystrybucję różnych produktów, takich jak: aromaty, teksturatory, emulgatory, systemy funkcjonalne, cukry specjalistyczne, funkcjonalne białka mleczne, barwniki i ekstrakty, ekstrakty naturalne, ekstrakty drożdżowe, mieszanki odżywcze, waniliny, ekstrakty ze stewii, pigment biały, modyfikowane skrobię ziemniaczaną, barwnik E171, słodzik halal, słodzik koszerny, słodzik zero kalorii, słodzik non-GMO.
Francja, Levallois Perret Cedex
...probiotyki, błonnik, ekstrakty roślinne oraz substancje aromatyczne. Nasze produkty znajdują zastosowanie w przemyśle spożywczym, w szczególności w sektorze piekarniczym, cukierniczym, żywności dla niemowląt, napojach, produktach dietetycznych i odżywczych. Dzięki silnej pozycji na rynku francuskim, obecnie rozwijamy się na rynkach międzynarodowych, osiągając ponad 45% naszego obrotu z eksportu do ponad 30 krajów w Europie, Azji i Ameryce Północnej.
Francja, Corlier