...TOLE DO SERU Z WŁÓKNA SYNTETYCZNEGO Nasze tole do sera z włókna syntetycznego mogą być używane do wyściełania form, odciekaniu, prasowaniu oraz odsączaniu serwatki... Właściwości włókien syntetycznych: Bardzo dobra odporność na kwasy, łatwość w utrzymaniu Cechy: Jednolite odcieknięcie serwatki Ułatwia proces odciekaniu Sprzyja równomiernemu rozkładowi serwatki Ułatwia wydobycie serwatki Zapobiega przyklejaniu się w formach Sprzyja i umożliwia lepszą pielęgnację serów z korą morgową Funkcje Odciek, Formowanie, Filtracja, Prasowanie, Odsączanie Zawody Dojrzewanie, Mleczarnie – Serowarnie...
Francja, LANGEAIS
...Wykonane ze stali nierdzewnej, podstawy, wyposażone w wymienne plastikowe nóżki, utrzymują półki do dojrzewania, solenia i suszenia oraz są łatwe w obsłudze na naszych wózkach. Dostępne w szerokiej gamie kolorów, plastikowe nóżki są dostępne indywidualnie, aby zapobiec uszkodzeniu podłogi podczas obsługi podstawy półki. Zastosowanie: Dojrzewanie sera Materiały: Stal nierdzewna 304 i 316 Akcesoria: Wózek transportowy i maty Wymiary: - Wszystkie rozmiary półek do dojrzewania - Liczba drutów: 25, 31, 41, 45 lub 51 - Średnica drutu: 2,4 mm...
...Pozwala na dojrzewanie sera w kuchni, piwnicy, ... bez ryzyka muszek, owadów, ... dla miłośników naturalnego dojrzewania. Długość: 20 cm Wysokość: 24 cm...
Francja, Esquiule
...Serowarnia Balaka jest specjalistą w produkcji sera Ossau Iraty fermier. Kupujemy świeże sery, a następnie dojrzewamy je przez 4 do 8 miesięcy w naszej piwnicy w Kraju Basków. Te sery są produkowane wyłącznie przez pasterzy z Kraju Basków i gór Béarn. Dojrzewanie ręczne i rzemieślnicze. Ten ser posiada AOP. Oznaczenie pochodzenia kontrolowanego.
Francja, Mamirolle
Automatyczne zarządzanie przekształceniem mleka w ser (praca w kadzi): podgrzewanie, dojrzewanie, koagulacja, krojenie, mieszanie. Niestandardowa produkcja sera od małej do dużej pojemności.
Francja, Aboncourt-Gesincourt
...PÂTURAGES COMTOIS to spółdzielnia, założona w 1985 roku w wyniku fuzji różnych spółdzielni gminnych, między 1985 a 1996 rokiem. Te wspólnoty, historyczni producenci sera emmental IGP Grand Cru label rouge, zdywersyfikowały swoją produkcję w kierunku wytwarzania serów miękkich z delikatną skórką i skórką mytą. Po przekształceniu w "Pâturages Comtois", spółdzielnia kontynuowała swoją dywersyfikację...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play