Francja, Josselin
...Neutralne w smaku i kolorze, nasze rozwiązania Mixeo i Stabeo znajdują zastosowanie w wielu aplikacjach: sosy, dania gotowe, BVP, lody i sorbety, produkty wegańskie… Nasze rozwiązania mogą być stosowane w wielu rodzajach produktów gotowych, gdy tylko pojawiają się problemy z zatrzymywaniem wody i teksturą. Nie wprowadzając posmaku ani niepożądanej barwy, a także wspierając klasyczne procesy, dostosowują się do wszystkich Twoich potrzeb.
Francja, Castelnaudary
...Smakowite pasternaki, rzepy, ziemniaki i marchew duszone w bulionie z tłuszczu kaczki, gotowe do spożycia.
PLASTOBREIZ i PLASTOLOIR to francuskie firmy rodzinne, które od ponad 45 lat wspierają różnych przemysłowców w ekoprojektowaniu i produkcji opakowań plastikowych dzięki technologii termoformowania. Biuro projektowe oraz zintegrowana produkcja narzędzi pozwalają im oferować dużą reaktywność i elastyczność, aby sprostać technicznym, marketingowym i środowiskowym wyzwaniom swoich klientów. Chociaż ...
Francja, Narbonne
... etykietować do 600 produktów na godzinę. Szczególnie odpowiednie to półautomatyczne rozwiązanie etykietujące dla małych i średnich przedsiębiorstw oraz mikroprzedsiębiorstw z niewielkimi ilościami produkcji. Można je elastycznie dostosować do różnych cylindrycznych produktów w różnych branżach, w tym w winiarstwie (butelki wina w różnych rozmiarach), w przemyśle kosmetycznym (kremy, perfumy, mydło w płynie), w produkcji żywności (soki owocowe, puszki przypraw, słoiki z miodem i dżemem, sosy gotowe) oraz w przemyśle chemicznym i lakierniczym.
Francja, Maurepas
...Transfer z zbiornika do zbiornika, zasilanie zasobnika do pakowania. Przepływy od 140 do 5 000 l/h Kremy, żele, dania gotowe, sosy, musy, dżemy... Prostota i elastyczność w użyciu. Wymiana rury w <5min na inną produkcję.
...Nic lepiej nie oddaje w naszym wyobrażeniu letniej wsi, życia rolniczego, słońca i zapachów ziemi niż pomidor. Może jest coś innego, pole pszenicy, prawda? Weź pszenicę, weź pomidora i co z tego może wyniknąć? Danie z makaronem. Sosy pomidorowe Casa Di Cecco dokładnie oddają tę jedność między pomidorem a pszenicą. Jedyną rzeczą, którą robimy, jest uproszczenie pracy między nimi i zabawa w prezentowanie ich „na wszystkie sposoby”. Gotuj makaron i dodaj jeden z naszych sosów pomidorowych, a wszystko będzie gotowe. Witajcie w Casa Di Cecco.
Francja, Bréal-Sous-Montfort
... - Produkty rybne - Warzywa - Mięsa Clean label, bez dodatku aromatów, bez konserwantów, bez barwników, bez wzmacniaczy smaku, bez dodatków, bez aromatów - Ekstrakty Kulinarne Sign’Nature® - Bazy mięsne - Fumety rybne i skorupiaków - Duxelles i bazy warzywne - Naturalne rozwiązania aromatyczne - Marynaty - Bazy sosów i sosy - Mieszanki przypraw - Bazy wiążące - Aromaty i proszki serowe - Mieszanki funkcjonalne do przygotowania mięs...
Francja, Illkirch-Graffenstaden
...NOTATKI Warzywa Sery Mięsa Owoce morza Przyprawy Rośliny Zastosowania: przekąski, sosy, zupy, dietetyczne, produkty mleczne, dania gotowe, przyprawy, pasze dla zwierząt, … Możemy zaoferować wszystkie nasze aromaty w formie płynnej lub proszku. Lista produktów lub zastosowań nie jest wyczerpująca.
Francja, Marseille Cedex 14
... suszone prażone: migdały, orzeszki ziemne, bób, kukurydza, mieszanki, orzechy laskowe, nerkowce, pistacje, pestki dyni, pestki słonecznika, ciecierzyca. - Owoce suszone: owoce mięsiste, owoce egzotyczne, figi, morele, śliwki, daktyle, winogrona. - Warzywa suche: ziarna pszenicy, fasola, soczewica, bób, kukurydza, jęczmień, groch, ryż. - Konserwy: dania gotowe, warzywa w puszkach, warianty, puree, pomidory. - Oliwki i przyprawy: oliwki w beczkach, oliwki w puszkach, oleje, przyprawy, sosy, przyprawy.
Francja, Pleucadeuc
...• Sosy, masła i przyprawy słone i słodkie w porcjach mrożonych IQF • Od 5 do 25 g ZASTOSOWANIE • Mrożone dania gotowe (ryby, mięso, warzywa, smażonki) • Dodatki do mięs, makaronów, ryb, warzyw • Polewy na kawałkach mięsa, ryb ZALETY PRODUKTÓW • Stała waga • Łatwe dozowanie, kontrola kosztów porcji • Gotowe do użycia • Ułatwione przechowywanie i zarządzanie zapasami • Zachowanie ładnych kształtów o różnych rozmiarach (warzywa, mięsa) • Kontrola i stałość kolorów i tekstur OPAKOWANIE • Kartony 10 kg • Worki od 10 do 15 kg PRZECHOWYWANIE • Od 12 do 24 miesięcy w -18°C.
Francja, Saint Pal De Mons
...Słoik wielokrotnego użytku Uszczelka Zatrzask Wyprodukowano we Francji Materiał: szkło Kolor: bezbarwny Idealny do przechowywania najlepszych przepisów na świeże owoce i warzywa, zupy, sosy, dania gotowe... Pomarańczowa uszczelka zapewnia doskonałą szczelność dla długotrwałego przechowywania. Jest jednorazowa i należy ją wymieniać przy każdym użyciu. Pojemność: 0,50 litra, średnica 85 mm 0,75 litra, średnica 85 mm 1,00 litr, średnica 85 mm 1,50 litra, średnica 85 mm 2,00 litry, średnica 85 mm Sprzedawane w zestawie 6 słoików + uszczelki, minimum 4 zestawy = 24 słoiki...
Francja, Plaisir
... (ser świeży, topiony, mleko skondensowane...) Dania gotowe (zupy, sosy, puree, majonez, olej...) Produkty kosmetyczne (żele, kremy...) Podgrzewanie, chłodzenie, krystalizacja, pasteryzacja, sterylizacja Dostawca: Waukesha Cherry-Burrell...
Francja, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE to firma rodzinna, założona w 1957 roku. Swoją renomę zbudowała na produkcji tradycyjnej prowansalskiej receptury Terrine de Grive. Inne niepublikowane przepisy oraz Specjalności Południowo-Wschodnie wzbogaciły obecną ofertę i przyczyniły się do rozwoju firmy. Specjalności Południowo-Wschodnie stanowią naszą gamę produktów: terriny prowansalskie, terriny w stylu tradycyjnym, dania gotowe w szklanych słoikach, sosy do dań, desery owocowe.
Francja, BRIE
...Obecnie SOREAL ILOU podejmuje wyzwanie, aby służyć przemysłowi i gastronomii, oferując produkty gwarantujące jakość. Produkty: sosy emulsyjne, sosy azjatyckie, marynaty, dressingi, sosy gotowe, sosy z różnych stron świata... Usługi: Oferta PAI: sosy na miarę, aby towarzyszyć Twoim produktom przetworzonym. Oferta gastronomiczna: sosy przyprawowe, aby towarzyszyć Twoim produktom w gastronomii. Spersonalizowane opakowanie: miseczki, saszetki, rurki, torebki, worki, butelki, wiadra, pojemniki...
Francja, Carpentras
W Prowansji, w Carpentras, Guintrand produkuje od ponad stu dwudziestu lat konserwy owocowe i warzywne pochodzące z lokalnych terenów rolniczych. Owoce i warzywa wykorzystywane w naszych produktach pochodzą wyłącznie z regionu, z terenów rolniczych Prowansji i Doliny Rodanu. Główne produkty Guintrand: konserwy pomidorowe, konserwy owocowe, konserwy warzywne, dania gotowe z Prowansji, sosy, mały orkisz … itd. Firma otrzymała w 2020 roku tytuł „Przedsiębiorstwa Dziedzictwa Żywego”.
Francja, Aiguilhe
produkcja rzemieślnicza i lokalna wysokiej jakości konserw z dzikich grzybów, przygotowanych oraz sosów grzybowych, przeznaczonych dla delikatesów, hurtowników żywności i restauracji. Sosy z grzybów leśnych gotowe do użycia, bez dodatków, bez konserwantów, bez aromatów, clean label. Produkcja w regionie Auvergne Rhône-Alpes. Morze, borowiki, mieszanka leśna, sparassis, mleczaje, shii-take...
Francja, Vincennes
... Île-de-France, opierając się na mocnych elementach: - warzywa Bio - lokalne produkty - zdrowe przekąski Nasze misje: promować „lokalne”, stawiać na zdrową żywność i ograniczać nasz wpływ na środowisko. Nasze wartości: tworzyć smaczne przepisy, gotowe do spożycia, z produktami bez konserwantów i dodatków. Nasza obietnica: oferować produkty Bio i lokalne. Profesjonaliści (nabywcy, handlowcy, restauratorzy…) nie wahajcie się z nami skontaktować w sprawie Waszych potrzeb dotyczących produktów Bio i regionalnych. Będziemy zachwyceni, mogąc porozmawiać o Waszych potrzebach i doradzić w wyborach.
Francja, Sentheim
Szukasz produktów spożywczych najwyższej jakości, aby zaspokoić potrzeby swojej firmy, restauracji lub zakładu zbiorowego żywienia? Nie szukaj dalej! Nasza firma hurtowa w zakresie produktów spożywczych jest Twoim zaufanym partnerem we wszystkich potrzebach kulinarnych. Dzięki szerokiej gamie produktów pierwszej jakości, jesteśmy zdeterminowani, aby dostarczyć Ci niezbędne składniki do doskonałośc...
Francja, Bastia
Hurtowa żywność dla profesjonalistów kulinarnych, profesjonalistów Boul-Pat, społeczności zawodowych. Oferujemy szeroki asortyment produktów wysokiej jakości: Produkty Korsykańskie, Mięso i Drób, Nabiał, Produkty Mrożone, Lód, Wędliny, Sery, Jogurty z całego świata, Konserwy, Skrobia, Warzywa, Ryby, Desery, Zupy, Sosy pomidorowe, Masła, puree owocowe, Dania gotowe i wiele innych.
Francja, Thiais
...manometry różnicowe, ogrzewanie przez wtrysk pary. MESA działa w przemyśle spożywczym (produkty mleczne, napoje, dania gotowe, sosy i przyprawy, żywienie zwierząt, przemysł cukrowniczy, dodatki), kosmetologii, chemii finezyjnej i farmaceutycznej, przemyśle kosmetycznym, papierniczym i tekturowym, petrochemii oraz chemii ciężkiej i magazynowaniu produktów naftowych. Jej historycznymi partnerami są FAIRCHILD (instrumentacja pneumatyczna), MID-WEST (przetworniki ciśnienia różnicowego) oraz BETA (manometry i termostaty przemysłowe).
Francja, Fontaine-Simon
... zachowywana. Ten szczególny system odzyskiwania gwarantuje maksymalną jakość organoleptyczną owoców oraz zachowanie ich składników odżywczych. Dostępne w różnych granulacjach, w całości, w kawałkach, w płatkach lub w proszku, owoce suszone są dostępne w wersji Bio oraz konwencjonalnej, łącząc elastyczność i łatwość użycia w wielu zastosowaniach w przemyśle spożywczym: piekarnictwo, wędliny i przetwory mięsne, czekolady, dania gotowe, suplementy diety, produkty mleczne i serowe, produkty dietetyczne, sosy i przyprawy, herbaty i napary.
Francja, Tournefeuille
Alimentation Fine de France jest wiodącym francuskim hurtownikiem artykułów spożywczych dzięki rygorystycznej polityce jakości: selekcja produktów według wymagających kryteriów smakowych i jakościowych, maksymalne unikanie różnych dodatków, barwników, konserwantów oraz promowanie łatwości użycia i innowacji, z poszanowaniem francuskiej tradycji kulinarnej. Wprowadzenie pełnej identyfikowalności pr...
Francja, Pont Saint Martin
... INDUSTRIE jest w kontakcie z przemysłem spożywczym i oferuje unikalne teksturujące składniki na bazie manioku, takie jak TAPIOCALINE, SPECIALINE i PRETALINE, które znajdują zastosowanie w coraz większej liczbie aplikacji: przetworzone produkty mięsne i rybne, wędliny, dania gotowe i sosy, produkty mleczne i serowe, BVP. Zespoły TIPIAK INTERNATIONAL zapewniają obecność handlową na rynkach zagranicznych dla wszystkich produktów konsumpcyjnych grupy pod marką TIPIAK oraz na rynkach profesjonalnych (przemysł, gastronomia, dostawy do domu).
Francja, Saulce Sur Rhone
Provence Alpes to firma, która produkuje i sprzedaje przyprawy, przyprawy, octy, sosy gotowe... Opracowuje linie przypraw, przypraw i delikatesów wysokiej jakości, przygotowywane według receptur i z produktów wysokiej jakości z regionu.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play