... kwasowości, możesz posypać nią grillowane mięso lub rybę pod koniec gotowania. Możesz również użyć jej jako marynaty do mięsa. Tymiank doda świeżości Twoim potrawom, takim jak pieczone warzywa na przykład. Aby dodać pikanterii do sałatek lub tostów, możesz posypać zaatar na wierzch. Możesz także dodać tę mieszankę przypraw na świeży ser kozi, co doda smaku. Może również służyć jako baza do sosu jogurtowego. KARTON:5Kg KARTON:10Kg...
Francja, Le Plessis Robinson
... Mięso Świata & Tradycja Rzeźnictwa Francuskiego, filozofia sygnowana przez Grand Caractère dla selekcji i przygotowania swoich produktów. Partnerzy hodowcy przestrzegają surowych norm rzemiosła i dobrostanu zwierząt Unii Europejskiej oraz wymagań Grand Caractère. Cięcie odbywa się we Francji przez wykwalifikowanych rzeźników Grand Caractère z poszanowaniem tradycji francuskiego rzeźnictwa.
Meteos African Spices Food to nowoczesny i tradycyjny afrykański sklep internetowy. Oferujemy sprzedaż naturalnych przypraw bez dodatku kostek do ryb, mięs i drobiu do wszelkich rodzajów gotowania. Jesteśmy dostawcą dla sklepów spożywczych. Oferujemy również sprzedaż świeżych soków owocowych z egzotycznych składników, takich jak bissap, baobab, marakuja, granat, papaja, ananas, kiwi, jabłko, imb...
Francja, Paris
... swoje mikroelementy i minerały. Jego delikatne wędzenie, trwające 140 godzin w zimnym dymie drewna bukowego, nadaje mu głęboki smak. 100% sól morska wędzona drewnem bukowym. Naturalne wędzenie na zimno bez aromatów ani sztucznych barwników. Sól nie jodowana, nie fluoryzowana. Bosko nadaje się jako wykończenie na grillowane mięso lub rybę. PCB - KARTON:12...
Francja, Auxerre
...Słowo winiarza Stworzone w duchu współpracy i solidarności, wina z Cave du Marmandais będą towarzyszyć wszystkim Twoim chwilom towarzyskim, które odzwierciedlają wartości Południowego Zachodu. Certyfikat BIO Oko: głęboki, prawie czarny kolor Nos: owoce czarne, lukrecja, nuty przypraw Usta: ładna objętość z wygładzonymi taninami Winifikacja: dojrzewanie przez 6 miesięcy w zbiornikach inox Dopasowanie jedzenia do wina: aperitif, grillowane mięso białe Domaine: Cave du Marmandais Appellation: Côtes du Marmandais Rocznik: 2017 Uprawa: Ekologiczna Etykieta: Appellation d'Origine Contrôlée...
Francja, Lalinde
...Piec do pizzy Ooni Karu 16 jest zasilany drewnem, węglem drzewnym lub gazem. Dzięki temu możesz przygotować na świeżym powietrzu ogromne pizze, a także pieczone mięso, grillowane warzywa czy nawet świeży chleb. Gotowanie na drewnie lub węglu drzewnym nada Twoim potrawom dymny smak. Kontrola: Zasilanie gazem propanowym z palnikiem gazowym Ooni Karu 16 zapewnia lepszą kontrolę temperatury i większą regularność. Elastyczność: Możesz zmieniać paliwo, kiedy tylko chcesz i w zależności od swoich upodobań! Gaz dla większej wygody, a drewno/węgiel drzewny, aby nadać potrawom lekko dymny smak. Waga: 40 kg...
Francja, Levallois Perret
...To harmonijna mieszanka kilku przypraw, z których główne to: kolendra, czosnek, kurkuma, mięta, czerwona papryka i sól. Zastosowanie przypraw do mięsa w kuchni: Niezależnie od tego, czy są grillowane na patelni, w piekarniku, na grillu, w potrawach w sosie, bulionach, czy w jakiejkolwiek innej formie gotowania, ta mieszanka jest idealna! Posmaruj mięso oliwą (oliwą z oliwek) i dodaj przyprawy...
Firma FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, założona w 1992 roku, produkuje i importuje artykuły spożywcze z Europy Wschodniej. Specjalizujemy się w tradycyjnej wędlinie bez chemicznych dodatków oraz w produkcji płatów ciasta (kore-yufka), rodzaju ciasta filo. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES importuje i dystrybuuje również wszelkiego rodzaju artykuły spożywcze pochodzące z krajów Bałkanów: kawa Minas, ajvar, lutenica, kiszona kapusta, grillowane papryki, Vegeta, Argeta… Salami z kurczaka, kiełbasy wołowe, wędzony filet wieprzowy, wędzone mięso wołowe, zupy, sery, feta, różne ciastka…...
Francja, Barbentane
Jesteśmy producentem wędlin rzemieślniczych od 7 pokoleń. Nasze wędliny są wytwarzane ręcznie co tydzień, aby zapewnić świeżość naszych produktów. Bez konserwantów i barwników, oferują smaki naszego regionu. Wędliny suszone: kiełbasa bydlęca, rolada z boczku.....itd. Wędliny gotowane: galaretka, andouillettes, caillettes, itd. Nasze grillowane: andouillettes, kiełbaski (papryka, jagnięcina z miętą, bazylia itd.)...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play