Francja, Maubeuge
...tworząc lepką ciecz, której kolor rozciąga się od pomarańczowego do ciemnoczerwonego w zależności od stopnia intensywności barwy, od 10.000 cu dla mniej skoncentrowanych oleoresyn do 100.000 cu dla najciemniejszych odcieni. Szeroko stosowana w przemyśle farmaceutycznym, kosmetycznym i spożywczym, zastosowania oleoresyny paprykowej są bardzo liczne, ten dodatek jest jednym z nielicznych naturalnych barwników, które odpowiadają na potrzeby przemysłu w zakresie barwienia żywności. Referencja: ART0022...
...”: ten jest toksyczny! Zastosowanie: Zalecamy używanie sumaka jako przyprawy. Dlatego radzimy, aby go nie gotować, aby mógł zachować wszystkie swoje właściwości i smak. Sumak używa się jak sól kwiatowa posypana na danie. Można go dodać do grillowanego mięsa, ryby lub pieczonych warzyw. Można również posypać tę przyprawę na wiele potraw. Worek: 10 kg...
Francja, Frepillon
...Cztery mixte 6 poziomów GN 2/1. Zasilanie elektryczne lub gazowe. Szyny na ramkach wymiennych, w odstępach 68 mm. Wkładanie wzdłużne. 7 trybów gotowania + wykończenie: drób – mięsa – ryby – produkty na bazie jaj – desery, dodatki – warzywa – produkty piekarnicze oraz 4 procesy: smażenie – gotowanie w wodzie – grillowanie – pieczenie produktów piekarniczych. Inteligentni asystenci...
Francja, Cornillé
...PAT80 to naturalnie skoncentrowane białko wołowe, które zawiera minimum 80%, co pozwala wzbogacić Twoje przygotowania w białko wołowe i wzmocnić smak „mięsa/wołowiny gotowanej”, co zwiększa atrakcyjność produktu. Jego zawartość tłuszczu zapewnia dobrą strukturę granulek (zapobiega zatykanie się drobnych cząstek).
Francja, Pleucadeuc
...• Sosy, masła i przyprawy słone i słodkie w porcjach mrożonych IQF • Od 5 do 25 g ZASTOSOWANIE • Mrożone dania gotowe (ryby, mięso, warzywa, smażonki) • Dodatki do mięs, makaronów, ryb, warzyw • Polewy na kawałkach mięsa, ryb ZALETY PRODUKTÓW • Stała waga • Łatwe dozowanie, kontrola kosztów porcji • Gotowe do użycia • Ułatwione przechowywanie i zarządzanie zapasami • Zachowanie ładnych kształtów o różnych rozmiarach (warzywa, mięsa) • Kontrola i stałość kolorów i tekstur OPAKOWANIE • Kartony 10 kg • Worki od 10 do 15 kg PRZECHOWYWANIE • Od 12 do 24 miesięcy w -18°C.
Francja, Ramillies
Dostawcy przypraw: przyprawy do kurczaka, przyprawy meksykańskie, przyprawy do merguez, przyprawy do mięsa na kiełbasy z lub bez barwnika, przyprawy do kiełbasek barbecue, przyprawy do pasztetów, przyprawy do kiełbas suchych, przyprawy do kiełbas czosnkowych, dodatki do szynki. Dostawcy opakowań aluminiowych dla cateringu, opakowań plastikowych, sztućców, detergentów spożywczych. Bakterycydy spożywcze.
Francja, Olonne Sur Mer
... limuzyńska, cielęcina limuzyńska, wieprzowina francuska, jagnięcina, koń i drób z Challans. Jej karta i menu zmieniają się w rytmie pór roku. Catering współpracuje z lokalnymi producentami i przygotowuje tradycyjne dania na bazie świeżych produktów. Możesz wybierać spośród różnych paczek mięsnych (wołowina, cielęcina, wieprzowina, drób i mieszane), bufetu (surowe warzywa, sałatki, tabbouleh, pasztet/rillettes, zestaw wędlin, dodatki, kilka rodzajów mięs do wyboru i talerz serów), a także różnych gorących dań, grillowanych potraw i dodatków.
Francja, Colombes
... dostawy za pośrednictwem aplikacji Ubereats i Deliveroo. W Twojej restauracji w Colombes korzystasz z mięsa wysokiej jakości w najlepszej cenie. Menu dostępne jest od 9,90 € na lunch i 12,90 € w wieczory robocze. Dania wahają się od 9,90 € do 49,90 €. Aby uzupełnić swoje mięso, Le Shérif oferuje dodatki i sosy domowej roboty bez ograniczeń. Znajdź najlepsze kawałki wołowiny z francuskich ras i...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play