Francja, Luitré-Dompierre
... Państwu produktów najwyższej jakości, przy jednoczesnym przestrzeganiu rygorystycznych norm bezpieczeństwa żywności. Nasze zaangażowanie w jakość skłania nas do wyboru mięs pochodzących wyłącznie z Francji i Unii Europejskiej, dostępnych w opcjach świeżych i mrożonych. Dążymy do budowania trwałych relacji z naszymi partnerami, oferując rozwiązania dostosowane do ich specyficznych potrzeb...
Francja, Rungis Cedex
Specjalista w handlu świeżym mięsem i podrobami wołowymi, cielęcymi, jagnięcymi i wieprzowymi, a także w mięsie wołowym z całego świata oraz mięsie wyjątkowym.\nOferujemy ofertę dostosowaną do naszych klientów, aby jak najlepiej zaspokoić potrzeby rzeźników, wędliniarzy, catererów, dużych sieci handlowych i gastronomii.\nDzięki ścisłej współpracy z naszymi dostawcami, nasi klienci korzystają z gwarantowanej świeżości i wyjątkowej jakości produktów.\nStrategiczna lokalizacja na rynku krajowym (MIN) w Rungis pozwala nam na codzienne dostarczanie do całej Francji.
Francja, Rungis Cedex
Grupa Ovimpex jest wiodącym graczem w handlu, cięciu i pakowaniu mięsa wołowego i owczego od 1964 roku. Specjalizujemy się w imporcie mięsa głównie z Europy. Nasza siedziba znajduje się w Rungis, ale mamy zasięg krajowy. Grupa OVIMPEX: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Viande Service - OVIMPEX DISTRIBUTION - APA Alpes Provence Agneau. Nasze produkty: jagnięcina w tuszy, cięcie jagnięciny, cięcie baraniny, wołowina w tuszy, cięcie wołowiny, kawałki jagnięciny, cielęcina w tuszy, cięcie cielęciny, baranina w tuszy.
Francja, Rungis Cedex
... ma tajemnic dla EUROVOLAILLES, który oferuje foie gras wysokiej jakości. W EUROVOLAILLES jakość jest najważniejsza, z bardzo szeroką gamą i licznymi referencjami: drób wiejski i kawałki Label Rouge z Zachodu i Orleanu, perliczki i kawałki z Landes lub Normandii, piersi z kaczki z Gers, kaczki z Loué oraz gołębie duszone lub imperialne. Nie zapominając o kilku specjalnościach, które wyróżniają firmę, takich jak koźlę, jagnięcina Label Rouge. Tradycyjne rzemiosło i tradycja dla kapona z suchym piórkiem. Możliwość dostawy.
Francja, Rungis
GRG SA - Hurtownik mięsa rzeźniczego na MIN w Rungis od 1984 roku. GRG SA jest największą strukturą rzeźniczą na rynku. Wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina, podroby, w tuszy lub pakowane w mięso bez kości i próżniowo, znajdziesz wszystkie główne kategorie mięs. Niezależnie od tego, czy Twoi klienci szukają produktu wyjątkowego, czy też dużych ilości w niskiej cenie, dostosowujemy się do...
Francja, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Firma handlowa zajmująca się mięsem, z siedzibą w Rungis, specjalizująca się w imporcie/eksporcie mięsa wieprzowego. Możemy kupić lub zaoferować wszelkiego rodzaju cięcia: tusza, łopatka, kark, schab, pierś, szynka, odpady, tłuszcz, podroby. Z tą samą jakością obsługi, jak w przypadku wieprzowiny, naszej specjalności, zajmujemy się również wołowiną, jagnięciną i drobiem.
Francja, Quimperle
Odkryj produkty, przepisy i porady żywieniowe Bigard, numer 1 w branży mięsnej we Francji. Odkryj produkty Bigard: mielone mięso, kiełbaski, carpaccio, faszerowane warzywa, merguez... Rzeźnie BIGARD oferują golonkę i mięsa pakowane próżniowo pochodzące z starannie wyselekcjonowanych zwierząt. Nasz dział handlowy zapewnia indywidualne podejście i usługi wysokiej jakości, niezależnie od Twoich...
Francja, Paris
FRJ NEGOCE: Handel mięsem, świeże mięso hurtowe (Francja) Od momentu założenia w 2015 roku, firma FRJ NEGOCE specjalizuje się w handlu świeżym mięsem, w szczególności wołowiną, cielęciną i jagnięciną. Kontakt do firmy: FERROUDJI Kamel...
Francja, Ploeren
Niezależne rzemieślnicze MŚP, specjalizujące się w sprzedaży świeżych mięs i ich porcjowaniu dla instytucji. Mięsa pochodzenia FRANCJA wyłącznie (z wyjątkiem jagnięciny). Krótkie łańcuchy dostaw w przypadku wołowiny, cielęciny i wieprzowiny. Mięsa bezpośrednio z francuskich rzeźni. Handel drobiem i wędlinami (pochodzenie Francja). Dostawa realizowana przez nas na terenie całej BRETAGNI. Udział w przetargach publicznych. Referencje w grupach gastronomii zbiorowej i grupach zakupowych.
Francja, Saint-Viance
... markami, siła Viandes de Corrèze wynika z regularnego partnerstwa między różnymi uczestnikami branży mięsnej. Bliskość do hodowców oraz bezpośredni kontakt z terenami wiejskimi pozwala na rozwijanie produktów wysokiej jakości, które odpowiadają potrzebom klientów. Viandes de Corrèze zdecydowało się na zaopatrzenie w 100% z Francji, głównie z Limousin. Viande de Corrèze cieszy się posiadaniem zespołu składającego się z pasjonatów mięsa i jakości. Cięcie i przygotowanie mięs odpowiada na specyficzne potrzeby tradycyjnych rzeźni, hurtowników, GMS oraz gastronomii zbiorowej.
Francja, Bordeaux
Francja, Sisteron
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play