Francja, Luitré-Dompierre
... Państwu produktów najwyższej jakości, przy jednoczesnym przestrzeganiu rygorystycznych norm bezpieczeństwa żywności. Nasze zaangażowanie w jakość skłania nas do wyboru mięs pochodzących wyłącznie z Francji i Unii Europejskiej, dostępnych w opcjach świeżych i mrożonych. Dążymy do budowania trwałych relacji z naszymi partnerami, oferując rozwiązania dostosowane do ich specyficznych potrzeb...
Belgia, Liège
...Aby lepiej Państwu służyć, od około dwudziestu lat specjalizujemy się wyłącznie w mięsie jagnięcym. A. Lonhienne to mięso "naturalne" w najlepszym wydaniu, o smaku i delikatności, które nigdy nie miały sobie równych! Mieszkając w pobliżu rzeźni w Liège, dysponujemy bardzo korzystną infrastrukturą, zarówno pod względem komunikacji (autostrady-rzeka-lotnisko), jak i profesjonalnych instalacji. Z naszych chłodni przechodzimy przez nasze warsztaty rzeźnicze, aż do wysyłki, gdzie co tydzień, w codziennych dostawach, przewija się ponad 55000 kilogramów mięsa z różnych źródeł.
Belgia, Mouscron
Horemeat jest firmą zajmującą się importem i eksportem certyfikowanych mięs, z siedzibą w Belgii, na Marché International Mouscronnois. HOREMEAT oferuje szeroki wybór wyjątkowych mięs oraz wysokiej jakości foie gras. Importujemy mięso irlandzkie od grupy Dawn Meats i zajmujemy się jego krojeniem oraz porcjowaniem dla sektora Horeca. Naszymi klientami końcowymi są hurtownicy i restauratorzy...
Belgia, Aubel
G H L GROUPE jest hurtownią mięsa, która oferuje różne produkty, takie jak mięsa (wołowina, wieprzowina, cielęcina, jagnięcina) przetwarzane na różne sposoby (mięsa krojone, mielone) i w różnych formach (fondue, świeże, mrożone). Firma, znana również jako Jean Gotta, posiada różne marki związane z konkretnymi projektami i potrzebami: l’Equilibrium (mięso przetworzone w celu uzupełnienia...
Belgia, Bruxelles
Van Engelandt w Anderlechcie to hurtownik mięsny, który posiada własny sklep, co umożliwia klientom indywidualnym bezpośredni zakup mięsa po cenach hurtowych. Dysponujemy również własnym warsztatem, w którym wykwalifikowani rzeźnicy kroją i pakują mięso zgodnie z zasadami sztuki. Wybór jest szeroki: mięso jagnięce, wołowe, końskie, bawołowe, wieprzowe, cielęce, dziczyzna i drób, kilka specjałów wędliniarskich oraz szeroki asortyment wysokiej jakości produktów mrożonych, takich jak mięso egzotyczne i jagnięcina z Nowej Zelandii.
Wielka Brytania, Birmingham
TOMATIS jest agencją reprezentacyjną w zakresie mięsa jagnięcego i wołowego. Proponujemy najlepsze kanały dystrybucji z producentami pierwotnymi. Tworzymy współpracę między tymi, którzy produkują, a tymi, którzy sprzedają. Nazwa TOMATIS od wielu lat jest związana z sektorem mięsnym.
Luksemburg, Ehlerange
... połączyć te wartości z nowymi technologiami internetowymi, aby ułatwić Ci codzienne życie. Nasz zaufany i wyłączny partner dostawczy: Artisal i Kern. Nasze produkty: Rzeźnia: wołowina, wołowina Angus, cielęcina, wieprzowina, prosięta, jagnięcina, drób, koń, dziczyzna i mięso egzotyczne. Wędliny: produkty włoskie, produkty gotowane, kiełbasy, salami i wędliny. Catering: sałatki i pasztety. Ryby: szaszłyki rybne, koktajle owoców morza, skorupiaki, filety rybne, steki rybne. Produkty COLOP, TRODAT, REINER, AMANO...
Hiszpania, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Doskonały wybór mięs Wszystkie z nich są najwyższej jakości i spełniają rygorystyczne normy sanitarno-epidemiologiczne, potwierdzone certyfikatem CE. Usługi dostawcze dla przemysłu. Oferujemy mięsa własnej produkcji: - Jagnięcina. - Młode jagnięta i kotlety jagnięce. - Wołowina, koźlęcina, wieprzowina. - Prosięta, różnorodne wędliny. Hurtownia mięs. Magazyn chłodniczy i sala rozbioru. Fabryka wędlin. Dystrybucja do hoteli, restauracji, szkół i instytucji.
Rumunia, Bucharest
...Optimeat zajmuje się wieprzowiną, wołowiną, baraniną/jagnięciną oraz drobiem, w postaci surowego mięsa oraz w opakowaniach detalicznych, świeżych, w warunkach chłodniczych i mrożonych. Większość wolumenów, które realizuje Optimeat, składa się z podstawowego surowego mięsa dla przetwórców, zakładów uboju i fabryk konserw mięsnych, reprezentowanego przez całe odmiany: tusze, kawałki anatomiczne z...
Francja, Rungis Cedex
Specjalista w handlu świeżym mięsem i podrobami wołowymi, cielęcymi, jagnięcymi i wieprzowymi, a także w mięsie wołowym z całego świata oraz mięsie wyjątkowym.\nOferujemy ofertę dostosowaną do naszych klientów, aby jak najlepiej zaspokoić potrzeby rzeźników, wędliniarzy, catererów, dużych sieci handlowych i gastronomii.\nDzięki ścisłej współpracy z naszymi dostawcami, nasi klienci korzystają z gwarantowanej świeżości i wyjątkowej jakości produktów.\nStrategiczna lokalizacja na rynku krajowym (MIN) w Rungis pozwala nam na codzienne dostarczanie do całej Francji.
Francja, Rungis Cedex
Grupa Ovimpex jest wiodącym graczem w handlu, cięciu i pakowaniu mięsa wołowego i owczego od 1964 roku. Specjalizujemy się w imporcie mięsa głównie z Europy. Nasza siedziba znajduje się w Rungis, ale mamy zasięg krajowy. Grupa OVIMPEX: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Viande Service - OVIMPEX DISTRIBUTION - APA Alpes Provence Agneau. Nasze produkty: jagnięcina w tuszy, cięcie jagnięciny, cięcie baraniny, wołowina w tuszy, cięcie wołowiny, kawałki jagnięciny, cielęcina w tuszy, cięcie cielęciny, baranina w tuszy.
Wielka Brytania, Buntingford
W naszej ofercie zarządzamy zarówno mrożonym, jak i schłodzonym mięsem wieprzowym, drobiem, indykiem, wołowiną, jagnięciną oraz owocami morza, pozyskiwanymi od zatwierdzonych globalnych partnerów dostawczych z Azji, Ameryki i UE. Standardowo zapewniamy pełną identyfikowalność oraz całkowitą przejrzystość we wszystkich elementach łańcucha dostaw, a na życzenie dostępne są dostosowane programy dobrostanu. Nasza obszerna wiedza na temat rzeźnictwa i procesów produkcyjnych pozwala nam znajdować wartość poprzez innowacje, aby nasi klienci mogli pozostać konkurencyjni na swoich rynkach.
Rumunia, Suceava
... porównaniu do rynku pracy w regionie, co doprowadziło do stworzenia zespołu pracowitego i chętnego do osiągania wyników zarówno na płaszczyźnie zawodowej, jak i materialnej. Wyposażenie techniczne fabryki w pełni odpowiada obowiązującym normom UE. Najnowocześniejsze maszyny i instalacje zapewniają ubój, rzeź i produkcję wędlin na najwyższym poziomie. Usługi oferowane Uboj zwierząt (ubój) – bydło, owce Sprzedaż tusz (bydlęcych, owczych) Przetwarzanie mięsa z własnej rzeźni (bydlęcego, owczego) Produkcja i sprzedaż wędlin Zlecenia na produkty rzeźnicze, przetwory i półprodukty pod własnymi markami klienta...
Belgia, Wayaux (les-Bons-Villers)
... handlowym i kilku restauracjom. Aby zapewnić naszym zwierzętom jak najmniejszy stres i umożliwić nam kontrolowanie całego procesu produkcji, sami przewozimy nasze zwierzęta do rzeźni. Po dokonaniu uboju w naszych warsztatach dostarczamy produkty za pomocą naszej własnej floty chłodni. Zarządzamy całym procesem od A do Z...
Belgia, Antwerpen
Derycker Daniël rozpoczął działalność w 1972 roku jako hurtownia mięsa. W latach 90-tych do asortymentu dodano mrożone produkty rybne. Derycker oferuje szeroki asortyment świeżego mięsa: wołowina, wieprzowina, jagnięcina, dziczyzna i drób, a także mrożone mięso i mrożoną rybę: filety rybne, obrane krewetki, krewetki królewskie i scampi.
Francja, Rungis Cedex
... ma tajemnic dla EUROVOLAILLES, który oferuje foie gras wysokiej jakości. W EUROVOLAILLES jakość jest najważniejsza, z bardzo szeroką gamą i licznymi referencjami: drób wiejski i kawałki Label Rouge z Zachodu i Orleanu, perliczki i kawałki z Landes lub Normandii, piersi z kaczki z Gers, kaczki z Loué oraz gołębie duszone lub imperialne. Nie zapominając o kilku specjalnościach, które wyróżniają firmę, takich jak koźlę, jagnięcina Label Rouge. Tradycyjne rzemiosło i tradycja dla kapona z suchym piórkiem. Możliwość dostawy.
Hiszpania, Pontevedra
... nowe referencje poza sektorem drobiowym, takie jak wieprzowina i jagnięcina w mrożonkach. W styczniu 2007 roku rozpoczęła działalność nowa automatyczna linia do cięcia, będąca jedną z najnowocześniejszych w Europie. Specjalizuje się w rozbiorze kurczaka zarówno w wersji świeżej, jak i mrożonej, rozbudowano obiekty i zaczęliśmy importować jagnięcinę z wieloma nowymi referencjami i specjalnościami...
Dania, Haderslev
...Regularnie odwiedzamy miejsca, w których zwierzęta są hodowane i przetwarzane, a także monitorujemy, czy wszystko odbywa się zgodnie z naszymi standardami, również w zakresie warunków pracy i odpowiedzialności społecznej. Nasze motto to "Jakość w każdym kęsie". Produkty: • Wołowina • Cielęcina • Wieprzowina • Drób • Jagnięcina • Dziczyzna • Egzotyczna dziczyzna • Wygodne produkty dla detalistów Nasze mięso pochodzi głównie z następujących krajów: • Argentyna • Brazylia • Chile • Urugwaj • Australia • Nowa Zelandia • Francja • Holandia • Kanada • Afryka...
Francja, Rungis
GRG SA - Hurtownik mięsa rzeźniczego na MIN w Rungis od 1984 roku. GRG SA jest największą strukturą rzeźniczą na rynku. Wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina, podroby, w tuszy lub pakowane w mięso bez kości i próżniowo, znajdziesz wszystkie główne kategorie mięs. Niezależnie od tego, czy Twoi klienci szukają produktu wyjątkowego, czy też dużych ilości w niskiej cenie, dostosowujemy się do...
Hiszpania, Baeza
...Nasza firma zbiera podroby i jelita z kilku hiszpańskich rzeźni (wieprzowina, kurczak, jagnięcina, wołowina). Nasze numery zakładów to ES 10.08033/TO CE i ES 10.14976/J CE.
Belgia, Stembert
PG Vian oferuje ogromny wybór produktów (kilka tysięcy). Ta szeroka gama pozwala najlepiej zaspokoić potrzeby naszych klientów. Dlatego PG Vian najpierw zaprasza do zapoznania się z rodzinami swoich produktów. Na życzenie: wędliny, wołowina, cielęcina, wieprzowina, drób, jagnięcina, mięso zagraniczne oraz dziczyzna w sezonie. Gdy już wybierzesz wysokiej jakości produkt na miejscu, nasza...
Nasza szeroka gama produktów pozwala naszym klientom cieszyć się szczęściem produktów, które dostosowaliśmy do doświadczenia roku 1998 - Wołowina - Jagnięcina - Kurczak...
Belgia, Bruxelles
... Etablissements Allaert to jedna z naszych priorytetów. Dzięki etykietowaniu konsument ma możliwość zidentyfikowania związku między produktem a zwierzęciem lub grupą zwierząt, z których pochodzi, rzeźnią, w której zostało ubite, oraz warsztatem, w którym zostało przetworzone. Cięcia i pakowanie naszych produktów odbywają się na życzenie klienta, z zachowaniem zasad bezpieczeństwa żywności. Jakość jest naszym hasłem przewodnim, dlatego z największą uwagą wybieramy nasze produkty.
Grecja, Athens
Firma działa jako przedstawiciel zagranicznych producentów w branży żywności mrożonej i świeżej. W ścisłej współpracy z międzynarodowymi producentami i przetwórcami żywności, możemy zaoferować wszystkie rodzaje i cięcia mrożonych i świeżych mięs, drobiu i owoców morza: - Wołowina - Wołowina mleczna - Wieprzowina - Podroby - Jagnięcina - Żywe zwierzęta - Drób - Produkty dla zakładów przemysłowych...
Belgia, Merksem
Rzeźnia Gysels to firma rodzinna, która oferuje świeże mięso (wołowina, cielęcina, wieprzowina, jagnięcina, koń, kurczak, dziczyzna), usługi wędliniarskie, usługi cateringowe, usługi grillowe itp.
Hiszpania, Leon
... mięsa; dostarczamy im najlepsze kawałki, które są niezbędne do właściwej obróbki naszej prestiżowej wędliny. - Sprzedaż do dostawców, hipermarketów, sieci spożywczych i hurtowników naszych produktów; wędliny solone, suszone lub wędzone. Wysyłka pakowana, krojona, w kostkach lub w całości. - Sprzedaż do specjalistów z branży gastronomicznej; specjalne produkty, takie jak specjalne kawałki mięsa czerwonego, jagnięcina, prosięta itp. Pracujemy tylko z najwyższej jakości. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości, potrzeb lub pytań, prosimy o kontakt pod adresem info@taldabura.com...
Francja, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Firma handlowa zajmująca się mięsem, z siedzibą w Rungis, specjalizująca się w imporcie/eksporcie mięsa wieprzowego. Możemy kupić lub zaoferować wszelkiego rodzaju cięcia: tusza, łopatka, kark, schab, pierś, szynka, odpady, tłuszcz, podroby. Z tą samą jakością obsługi, jak w przypadku wieprzowiny, naszej specjalności, zajmujemy się również wołowiną, jagnięciną i drobiem.
Francja, Quimperle
Odkryj produkty, przepisy i porady żywieniowe Bigard, numer 1 w branży mięsnej we Francji. Odkryj produkty Bigard: mielone mięso, kiełbaski, carpaccio, faszerowane warzywa, merguez... Rzeźnie BIGARD oferują golonkę i mięsa pakowane próżniowo pochodzące z starannie wyselekcjonowanych zwierząt. Nasz dział handlowy zapewnia indywidualne podejście i usługi wysokiej jakości, niezależnie od Twoich...
Belgia, Lessines
Beauval specjalizuje się w mięsie wołowym, jagnięcym oraz w przetworzonych i krojonych produktach mięsnych. Firma kieruje swoją ofertę do szerokiego grona klientów, od restauratorów po dystrybutorów. Klient ma zatem do wyboru szeroką gamę produktów (gotowych do krojenia, porcjowanych i przetworzonych), pakowanych na różne sposoby (w folii, w atmosferze, próżniowo lub mirabella).
Francja, Paris
FRJ NEGOCE: Handel mięsem, świeże mięso hurtowe (Francja) Od momentu założenia w 2015 roku, firma FRJ NEGOCE specjalizuje się w handlu świeżym mięsem, w szczególności wołowiną, cielęciną i jagnięciną. Kontakt do firmy: FERROUDJI Kamel...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play