Francja, Carpentras
... kiełbasa z borowikami i figą, może być jedną z gwiazd Twoich świątecznych przyjęć! MEDAL ZŁOTY: Kiełbasa suszona z ziołami prowansalskimi MEDAL SREBRNY: Kiełbasa suszona MEDAL SREBRNY: Chorizo łagodne SKU: 2200056000000-1 Waga: 1,2 kg Precyzja dotycząca wagi: Produkt podlega wysychaniu Składniki: Mięso wieprzowe pochodzenia francuskiego, tłuszcz wieprzowy, pochodzenia francuskiego...
Francja, Sarrola-Carcopino
...Kiełbasa z dzika składa się z mięsa wieprzowego, które dojrzewa przez minimum 1 miesiąc. Każdy kawałek waży około 250g, a jego długość wynosi 20cm. Opakowanie: karton 5kg na około 25 sztuk Przechowywanie: maksymalnie 18°C Termin przydatności do spożycia: 95 dni...
Francja, Laissac
...Nasza misja: przywrócić szlachetność kiełbasie, symbolowi francuskiej gastronomii! Ta rzemieślnicza kiełbasa jest wytwarzana w naszym zakładzie w Laissac, w Aveyron. Składa się wyłącznie z 3 składników: wieprzowiny, soli z Guérande i pieprzu Kampot IGP z Kambodży. Ta suszona mięso może być przechowywana przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Będzie doskonałym dodatkiem do coppa...
Francja, Castelnaudary
...Kiełbasa suszona 100% domowej roboty Składniki: Mięso wieprzowe, naturalna osłonka, sól, pieprz, dekstroza, stabilizator E450, difosforan sodu, przeciwutleniacz E316, arytorbat sodu, konserwant E252, azotan potasu, kultury bakterii, LAKTOZA. 27,80€/kg Produkt o wadze netto minimum 300g.
Francja, Saint-André-Le-Puy
Rodzina produktów stworzona w najczystszej tradycji górskich wędlin. Opracowana z najlepszych kawałków mięsa, nasza gama Grande Tradition jest kwintesencją rzemiosła Batistou. SZYNKI Nasze szynki pochodzą wyłącznie z rygorystycznie wyselekcjonowanych francuskich świń i inspirowane są okrągłym krojem zwanym „Parme”. Umiarkowanie solone i ręcznie wcierane w suchą sól, następnie powoli suszone z p...
Francja, Auros
...KIEŁBASA PERCHE Z PIERSIĄ KACZKI Nasza największa sprzedaż. Kiełbasa drobiowa, bez wieprzowiny, 60% indyk, 40% kaczka, produkt uzależniający z tłuszczem z kaczki o aromatach przypominających smaki foie gras połączone z suszoną piersią kaczki (to nasza cola w świecie kiełbas). Kiełbasa o wadze 480g i długości 50 cm. Bardzo atrakcyjna cena. To nasz produkt nie do przegapienia. Nie wahaj się poprosić o nasz katalog produktów i ceny.
Francja, La Fouillade
...Niezbędna postać w kuchni wieprzowej, organiczna suszona kiełbasa wieprzowa z Ferme de la Rousse różni się od salami swoją średnicą i długością. Ciesz się nią w cienkich plasterkach samodzielnie lub z chlebem. Waga: 200g...
Francja, Lyon
...Ręcznie robiona kiełbasa suszona aromatyzowana papryką Espelette AOP, z czystego wieprzowiny z Południowego Zachodu IGP, powstała na podstawie tradycyjnej, lokalnej receptury. Ta kiełbasa jest wytwarzana z chudego mięsa i tłuszczu z łopatki wieprzowej z Południowego Zachodu IGP, grubo mielonego (dokładnie 80% mięsa chudego i tylko 20% tłuszczu). Dzięki temu uzyskuje się kiełbasy o wyrazistym smaku.
...Halal kiełbasa fuet wołowa, wytwarzana ręcznie w Andaluzji. Suszona i dojrzewająca według górskich wiatrów. Sprzedaż na sztuki / karton / paletę...
Francja, Plailly
... wyjątkowego poziomu niezawodności. Ponad 8000 systemów LUTETIA zostało zainstalowanych na całym świecie do realizacji operacji rozmrażania, solenia, kumulacji faz, obróbki cieplnej, suszenia i wędzenia, chłodzenia i kriogeniki. LUTETIA rozwija procesy technologiczne dla wszystkich Twoich produkcji: Wędliny wieprzowe (szynka gotowana, boczek, pasztety), Wędliny suszone (coppa, szynka suszona, kiełbasa suszona, Cobourg), Produkty marynowane, Produkty przetworzone z drobiu (szynka drobiowa, nuggetsy), Kurczaki pieczone i wędzone, Produkty rybne (łosoś, głowonogi).
Francja, Villefranche De Rouergue
Od momentu swojego powstania w 1962 roku, firma SACOR specjalizuje się w suchych wędlinach z południowo-zachodniej Francji. SACOR oferuje produkty spożywcze oparte na tradycyjnych i regionalnych przepisach. W ofercie znajdują się więc kiełbasa suszona, suchy salami, talerze wędlin, chorizo, szynka suszona, coppa, pancetta, salami, wędzony boczek itd. Firma zobowiązuje się do przejrzystości i doskonałości smaku.
Francja, Arnouville Les Gonesse
... wdraża procesy technologiczne dostosowane do wszystkich Twoich produkcji: wędliny wieprzowe (szynka gotowana, boczek, pasztety i inne), wędliny suszone (coppa, szynka suszona, kiełbasa suszona, Cobourg), produkty marynowane, przetwory drobiowe (szynka drobiowa, nuggetsy), pieczone i wędzone kurczaki, produkty rybne (łosoś, głowonogi i inne).
Francja, Foix
W naturalnym i autentycznym otoczeniu rodzina ROUCH od 1870 roku kontynuuje produkcję prawdziwych produktów regionalnych, rustykalnych i pełnych smaku. Szynka z Ariège, suszona kiełbasa wątróbkowa, kiełbasa pod popiołem z Ariège, foie gras, konfitury z kaczki, pasztety z dzika, jelenia itd... Wędliny ROUCH produkują swoje wyroby w laboratorium zatwierdzonym zgodnie z normami europejskimi, w Ferrières w Ariège.
Francja, Lacaune
... autentyczne wyroby. Dobry smak przeszłości jest szanowany, jednocześnie wprowadzając nowoczesny akcent. Umiejętności odziedziczone po długiej rodzinnej tradycji wędlin w Lacaune Lacaune to uzdrowiskowa wioska w sercu regionalnego parku naturalnego Haut Languedoc. Położona na wysokości 800 metrów, czystość i świeżość jej klimatu mają kluczowe znaczenie dla produkcji i dojrzewania wysokiej jakości wędlin, takich jak szynka suszona, kiełbasa suszona, kiełbasa sucha. To tutaj, pod wpływem morskich i górskich wiatrów, dojrzewanie naszych produktów odbywa się powoli.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play