Francja, Furiani
...Składniki: Ciemna czekolada 54% z słodzikiem maltitolem (masło kakaowe, masa kakaowa, emulgator lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy). Referencja: CASNRSANSSUCRE...
Francja, Objat
...Składniki: Migdały pochodzenie spoza UE, orzechy laskowe pochodzenie spoza UE, czekolada gorzka 66% (kakao, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna rzepakowa), czekolada mleczna 38% (kakao, cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, emulgator: lecytyna rzepakowa), czekolada biała 30% (kakao, cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, emulgator: lecytyna rzepakowa), środek powlekający: etanol, lak, olej.
Francja, Tilloy Lez Cambrai
... konserwantów, bez oleju palmowego i bez dodatków. Te czekolady są wytwarzane ręcznie, a barwnik jest naturalny, wykonany z kurkumy, marchwi, hibiskusa, rzodkiewki, czarnej porzeczki, jabłek i spiruliny. Skład: Calimero z czekolady mlecznej: czekolada mleczna (cukier, proszek z MLEKA pełnotłustego, masło kakaowe, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy). Kakao: minimum 33%.
...Czekolada mleczna, gorzka (proszek mleczny, lecytyna sojowa, syrop fruktozowy) Czekoladowa konfitura o smaku pomarańczowym to dekadencka i harmonijna unia bogatej czekolady i pikantnego blasku pomarańczy. Ta pyszna pasta do smarowania łączy aksamitną słodycz czekolady z cytrusowym smakiem dojrzałych pomarańczy, tworząc luksusową ucztę dla zmysłów.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play