Ukraina, Novomoskovsk
... wiele więcej. Skład: błonnik o działaniu prebiotycznym z skrobi kukurydzianej, olej słonecznikowy wysokolinolowy, prażony starty orzech laskowy 16%, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, amarantus napowietrzony, słodzik maltitolowy, emulgator lecytyna słonecznikowa, ekstrakt z liści stewii 0,05%, suchy ekstrakt z wanilii bourbon.
Polska, Wrocław
...Składniki: suszona śliwka, czekolada 25% - masa kakaowa min. 47% (cukier, masa kakaowa, masło kakaowe, emulgatory: lecytyna sojowa i E476, aromat). Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu. Zestaw: Folklore...
...Informacje o produkcie Świeże nerkowce pokryte delikatną mieszanką jogurtowo-czekoladową tworzą prawdziwą ucztę smakową. Super kremowa czekolada z słodką orzechową nutą nerkowców. Przekąska, która może być uzależniająca. Składniki Czekolada biała (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku pełne, proszek serwatkowy, emulgator: lecytyna sojowa E322, naturalny aromat waniliowy), nerkowce, aromat...
Hiszpania, Orkoien-Navarra
...Składniki: mąka ryżowa*, oleje i tłuszcze roślinne bez uwodornienia* (słonecznik*, kakao*), cukier trzcinowy*, polewa czekoladowa* (cukier trzcinowy*, pasta kakaowa*, masło kakaowe*, emulgator lecytyna SOY* i naturalny ekstrakt waniliowy), mąka SOY*, emulgator (lecytyna SOY*) oraz środek spulchniający (wodorowęglan amonu). Bezglutenowy Referencja: Gacesg Bezglutenowy Ean: 8413115006553...
Francja, Furiani
...Składniki: Ciemna czekolada 54% z słodzikiem maltitolem (masło kakaowe, masa kakaowa, emulgator lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy). Referencja: CASNRSANSSUCRE...
Francja, Objat
...Składniki: Migdały pochodzenie spoza UE, orzechy laskowe pochodzenie spoza UE, czekolada gorzka 66% (kakao, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna rzepakowa), czekolada mleczna 38% (kakao, cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, emulgator: lecytyna rzepakowa), czekolada biała 30% (kakao, cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, emulgator: lecytyna rzepakowa), środek powlekający: etanol, lak, olej.
...Czekolada mleczna, gorzka (proszek mleczny, lecytyna sojowa, syrop fruktozowy) Czekoladowa konfitura o smaku pomarańczowym to dekadencka i harmonijna unia bogatej czekolady i pikantnego blasku pomarańczy. Ta pyszna pasta do smarowania łączy aksamitną słodycz czekolady z cytrusowym smakiem dojrzałych pomarańczy, tworząc luksusową ucztę dla zmysłów.
Francja, Tilloy Lez Cambrai
... konserwantów, bez oleju palmowego i bez dodatków. Te czekolady są wytwarzane ręcznie, a barwnik jest naturalny, wykonany z kurkumy, marchwi, hibiskusa, rzodkiewki, czarnej porzeczki, jabłek i spiruliny. Skład: Calimero z czekolady mlecznej: czekolada mleczna (cukier, proszek z MLEKA pełnotłustego, masło kakaowe, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy). Kakao: minimum 33%.
Włochy, Bronte
...Składniki: cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, pasta pistacjowa 10% (prażone i rafinowane pistacje, chlorofil E141, kurkumina E100), proszek serwatkowy, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play