Francja, Laissac
...Du lonzo cienko pokrojone w szklanym słoiku 100% nadającym się do recyklingu. Obok wersji „Popine” o wadze 70g, odkryj wersję XL, Marmite o wadze 300g! Dzięki innowacyjnemu konceptowi, Marmite z lonzo może być przechowywana w temperaturze pokojowej przez 3 miesiące. Wyprodukowane w naszym warsztacie w Laissac, w Aveyron, lonzo, znane również jako lomo lub lonzu, szanuje rzemiosło przodków...
Francja, Lyon 1er
...Klimatyzator Split Gree LOMO 18 - R32 Moc chłodzenia 4600 W i moc grzewcza 5200 W - 230/1/50 Efektywność energetyczna 6.1 Waga netto i brutto > jednostka wewnętrzna: 13.5 / 16.5 - jednostka zewnętrzna: 34 / 37...
Francja, Auros
... bayonne, chorizo w naturalnej osłonce z jego kwiatem, kiełbasę perche, zwiniętą ventrèche (francuską pancettę) oraz płaską. Wytwarzamy również wędliny gotowane: domową kiełbasę czosnkową, pasztet baskijski z papryką Espelette, nasz słynny pasztet babci (z koniakiem, śmietaną i małymi grzybami), gotowaną szynkę, boudin mięsny béarnais, boudin galabar oraz boudin brasse z mięsem, a także terrinę z nóżek wieprzowych. Dodatkowo produkujemy marynowane mięsa do grillowania, takie jak nasza słynna szynka do grillowania w stylu Lomo oraz świeże kiełbasy.
Francja, Paris
... zapotrzebowanie, oferując najlepsze cyfrowe kamery filmowe na rynku, takie jak ARRI, RED, Panasonic, Blackmagic czy Sony. Posiadamy jeden z najbardziej unikalnych zbiorów obiektywów vintage w świecie audiowizualnym (LOMO super speed, LOMO anamorphic, Zeiss standard, Cooke Panchro itd.), które dodadzą prawdziwej wartości Twoim produkcjom.
Francja, Perpignan
...n°1 w sprzedaży w działach wędlin w sklepach, które zaopatrujemy, nasze produkty to katalońskie specjały wytwarzane w dolinie Garrotxa w Hiszpanii. Fuety aromatyzowane lub naturalne, kiełbasy aromatyzowane lub naturalne, chorizo łagodne lub ostre, orzechy szynkowe, 1/4, 1/2 lub całe szynki serrano bez kości, szeroka gama wędlin pakowanych próżniowo, boczek, lomo itd... Nasza oferta od 10 lat zachwyca tysiące turystów, którzy przyjeżdżają na wakacje do naszego regionu.
Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
Założona w 1993 roku, Maison Mayté to rzemieślnicza wędlina baskijska. Maison produkuje szeroką gamę suchych wędlin z Kraju Basków: szynki, kiełbasy, suszone kiełbasy, płaskie lub zwinięte brzuchy (ventrêches), chorizo, suszone lomo... Maison oferuje również swoje specjały na bazie kaczki (foie gras, piersi, konfitury, rillettes, pasztet z foie gras), wieprzowiny (pasztet baskijski, pasztet...
Jesteśmy producentem szynki Serrano A.O.C z Teruel (Calamocha) oraz producentem szynki Ibérico de Bellota z los Pédroches (Córdoba). Dystrybuujemy na terenie całej Francji, Belgii, Szwajcarii oraz Korsyki, z dostawą z magazynu Bodéga w Veyrac (87520) !!!! Można u nas znaleźć szynkę Serrano z kością oraz bez kości, pakowaną próżniowo. Oferujemy również lomo Ibérico, kiełbasę, chorizo oraz sobrasadę z Majorki.
Francja, Ste Eulalie
Jesteśmy Jambons Oliveras, rodzinną firmą, która oferuje internetową sprzedaż szynki iberyjskiej pata negra cebo i bellota. W naszym sklepie internetowym znajdziesz szynkę serrano (górską) oraz klasyki hiszpańskiej wędliny (lomo iberyjskie, chorizo z Salamanki, morcilla, fuet iberyjski, kiełbasa wiejska). Jesteśmy importerami szynki iberyjskiej od ponad 18 lat (od 1998 roku). Co roku bierzemy...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play