Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. to firma z ponad 58-letnim doświadczeniem w branży handlu i dystrybucji świeżego i mrożonego mięsa wieprzowego iberyjskiego. Od momentu założenia w 1952 roku, firma ta nieprzerwanie angażuje się w innowacje i jakość, dostosowując się do potrzeb rynku i swoich klientów. Nasza ewolucja pozwoliła nam zoptymalizować nasze obiekty i procedury, co zapewnia produk...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
...Nasz Lomo de Bellota Ibérico ma intensywny, bordowy kolor z perłowymi żyłkami tłuszczu, delikatną i kremową konsystencję, intensywny i trwały smak oraz intensywny i przyjemny aromat. Powolny proces naturalnego suszenia oraz marynata z papryki i naturalnych przypraw stosowana przez rodzinę przez trzy pokolenia nadaje naszemu lomo de bellota ibérico niezrównany bukiet.
Hiszpania, San Pedro Manrique (soria)
...KOSZ DUROC Z SZYNKĄ - KOSZE PREZENTOWE Referencja: 5116 WAGA: Szynka 8-8,5 Kg; Chorizo 600 g; Lomo 750 g...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. jest firmą rodzinną, która od ponad wieku zajmuje się produkcją i dojrzewaniem szynki iberyjskiej oraz innych produktów pochodnych z wieprzowiny iberyjskiej. Firma potrafi połączyć tradycyjne metody z najnowocześniejszą technologią, dostosowując swoje obiekty do wymogów Unii Europejskiej i integrując się w Denominacji Pochodzenia Jamón de Guijuelo od momentu swojego pow...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) ma swoją siedzibę w Guijuelo (Salamanka) i zajmuje się niemal wyłącznie ubojem świń iberyjskich. Jej celem było zbudowanie rzeźni z sekcją rozbioru i wytapiania tłuszczu, która zapewniłaby ubój i rozbiór świń potrzebnych jej przemysłom, a także przetwarzanie słoniny na tłuszcz poprzez proces wytapiania, rozpoczynając działalność przemysłową w 1982 roku. Obecnie M...
Francja, Laissac
...Du lonzo cienko pokrojone w szklanym słoiku 100% nadającym się do recyklingu. Obok wersji „Popine” o wadze 70g, odkryj wersję XL, Marmite o wadze 300g! Dzięki innowacyjnemu konceptowi, Marmite z lonzo może być przechowywana w temperaturze pokojowej przez 3 miesiące. Wyprodukowane w naszym warsztacie w Laissac, w Aveyron, lonzo, znane również jako lomo lub lonzu, szanuje rzemiosło przodków...
Belgia, Waterloo
...Bola de Lomo Knuckle Babilla Tranche Grasse Noce Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska Temperatura przechowywania: Schłodzone -1º/+2º, głęboko mrożone -18º Rodzaje: Wołowina Jakość: Wołowina wysokiej jakości Termin przydatności: Schłodzone 120 dni, głęboko mrożone 18 miesięcy Rasa: Angus / Hereford Waga na sztukę: 3,85 do 4,80 kg Kaliber: Brak kalibru...
Hiszpania, Peligros
...Mieszanka dodatków, przypraw i ziół, stosowana w wędlinach, do produkcji mięsa nieprzetworzonego termicznie, znanego jako "Lomo embuchado" lub "Caña de lomo", wytwarzana w procesie dojrzewania-suszenia trwającym ponad 45 dni. Format: pudełko 200g, worek 5kg...
Francja, Lyon 1er
...Klimatyzator Split Gree LOMO 18 - R32 Moc chłodzenia 4600 W i moc grzewcza 5200 W - 230/1/50 Efektywność energetyczna 6.1 Waga netto i brutto > jednostka wewnętrzna: 13.5 / 16.5 - jednostka zewnętrzna: 34 / 37...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
OD 1983 ROKU Produkty Mięsne BRISA, S.L. to firma rodzinna z siedzibą w Guijuelo, z ponad 35-letnim doświadczeniem w produkcji najwyższej jakości produktów iberyjskich. Jej początki sięgają marca 1983 roku, w małej fabryce o powierzchni około tysiąca metrów kwadratowych w centrum miejscowości Guijuelo. Miejsce, w którym zbudowano pierwsze obiekty, było dawną fabryką foie gras, która nosiła nazwę ...
Produkujemy szynki iberyjskie z żołędzi, z karmionych na wolnym wybiegu oraz z karmionych, a także łopatki iberyjskie. Jesteśmy dostawcą świeżego i mrożonego mięsa z wieprzowiny iberyjskiej. Persa iberyjska, pluma, secreto, panceta, solomillo... dokonujemy uboju przez niemal cały rok. Sprzedaż bezpośrednia z fabryki do ostatecznego konsumenta oraz do profesjonalistów w sprzedaży hurtowej. Realizuj...
Hiszpania, Toral De Los Vados-León-España
...Ręczna produkcja wyrobów takich jak: Botillo z Bierzo, kiełbasy pikantne i słodkie, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, szynka dojrzewająca, San Martiños (salchichón), Cecina z udźca, wędzony lacón, boczek, wędzony bekon, braseowany lacón (produkty gourmet) i inne... Oferujemy również świeże mięso wieprzowe, takie jak: kotlety, polędwice, żeberka, boczek, lacón, świeża szynka, świeży golonka, a także produkty solone i świeże, takie jak: ucho, ogon, kręgosłup, głowa wieprza, pysk, łapa wieprza.
Hiszpania, Cuarte De Huerva
... świni iberyjskiej, pozostawionej na wolnym wybiegu przez co najmniej cztery miesiące, zazwyczaj od października do lutego), żywi się żołędziami (las bellotas po hiszpańsku). Czyste lomo iberyjskie „Cinco Jotas” charakteryzuje się lekkim pikantnym i wędzonym posmakiem. Waga netto: 450 g / 900 g Prezentacja: lomo pakowane próżniowo, w oryginalnym cylindrze z tektury.
Francja, Auros
... bayonne, chorizo w naturalnej osłonce z jego kwiatem, kiełbasę perche, zwiniętą ventrèche (francuską pancettę) oraz płaską. Wytwarzamy również wędliny gotowane: domową kiełbasę czosnkową, pasztet baskijski z papryką Espelette, nasz słynny pasztet babci (z koniakiem, śmietaną i małymi grzybami), gotowaną szynkę, boudin mięsny béarnais, boudin galabar oraz boudin brasse z mięsem, a także terrinę z nóżek wieprzowych. Dodatkowo produkujemy marynowane mięsa do grillowania, takie jak nasza słynna szynka do grillowania w stylu Lomo oraz świeże kiełbasy.
Hiszpania, Alcobendas
...Lomo de Cebo de Campo Ibérico 50% rasy iberyjskiej Produkt pochodzący z jednego z dwóch Lomos wieprza iberyjskiego, przyprawiony solą i wysokiej jakości papryką. Jeden z najstarszych i najbardziej cenionych wędlin za jego niepowtarzalny smak, kolor, teksturę i infiltrację. Intensywny smak. Bardzo polecany. Waga: 1 kg do 1,3 kg. Pochodzenie: Salamanca...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto to fabryka wędlin i szynki, która oferuje następujące produkty: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Francja, Paris
... zapotrzebowanie, oferując najlepsze cyfrowe kamery filmowe na rynku, takie jak ARRI, RED, Panasonic, Blackmagic czy Sony. Posiadamy jeden z najbardziej unikalnych zbiorów obiektywów vintage w świecie audiowizualnym (LOMO super speed, LOMO anamorphic, Zeiss standard, Cooke Panchro itd.), które dodadzą prawdziwej wartości Twoim produkcjom.
Francja, Perpignan
...n°1 w sprzedaży w działach wędlin w sklepach, które zaopatrujemy, nasze produkty to katalońskie specjały wytwarzane w dolinie Garrotxa w Hiszpanii. Fuety aromatyzowane lub naturalne, kiełbasy aromatyzowane lub naturalne, chorizo łagodne lub ostre, orzechy szynkowe, 1/4, 1/2 lub całe szynki serrano bez kości, szeroka gama wędlin pakowanych próżniowo, boczek, lomo itd... Nasza oferta od 10 lat zachwyca tysiące turystów, którzy przyjeżdżają na wakacje do naszego regionu.
Hiszpania, Guijuelo
FISAN to firma rodzinna z długą historią (założona w 1920 roku, stulecie firmy), która specjalizuje się w rzemieślniczej produkcji gwiazdkowego produktu hiszpańskiej gastronomii, szynki Iberico Bellota. Oferujemy również wiele innych produktów z wieprzowiny Iberico, takich jak Embutidos (Chorizo, Lomo...) oraz mrożone kawałki (Pluma, Secreto, Presa...). Oferujemy różne formaty, aby dostosować...
Hiszpania, Tudela (navarra)
Leframa to firma rodzinna, która stopniowo rozwija się dzięki dwóm wyraźnym zasadom: ciężkiej pracy i maksymalnej jakości, aby oferować naszym klientom najlepszy produkt. Lubimy naszą pracę i staramy się to przekazać we wszystkich naszych produktach. Nasze produkty: KIEŁBASA ŚWIEŻA, CHISTORRA, KIEŁBASA SUCHA I ŚWIEŻA, LONGANIZA, BACON WĘDZONY, SŁONINA, LOMO ADOBADO, KIEŁBASA BIAŁA, CULARES. Wszystkie nasze produkty są wykonane z naturalnej osłonki. Posiadamy certyfikat Rzemieślników Nawarry i Królestwa Gourmet, a teraz mamy również gamę produktów ekologicznych.
Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
Założona w 1993 roku, Maison Mayté to rzemieślnicza wędlina baskijska. Maison produkuje szeroką gamę suchych wędlin z Kraju Basków: szynki, kiełbasy, suszone kiełbasy, płaskie lub zwinięte brzuchy (ventrêches), chorizo, suszone lomo... Maison oferuje również swoje specjały na bazie kaczki (foie gras, piersi, konfitury, rillettes, pasztet z foie gras), wieprzowiny (pasztet baskijski, pasztet...
Hiszpania, Pobladura de Pelayo García
... dostosowanie do nowoczesnych systemów w naszych zakładach zapewniają najwyższą jakość wędlin i solanek Ferju. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane bezglutenowo, bez konserwantów i barwników. Niektóre z naszych produktów to: Cecina de León IGP, Chorizo extra domowy (sarta, cular i vela), Salchichón extra domowy (sarta i cular), Szynka serrano, Lomo embuchado, Panceta naturalna (wędzona i przyprawiana), Wędzona język (wieprzowy i wołowy), Przyprawiona żeberka, Wędzony lacón.
Hiszpania, Bescano
Producent, rzemieślnik i dystrybutor katalońskich wędlin: gama fuets 110g z kawałkami, kiełbasy wiejskie, bułeczki, gama fuets 150g; orzechy szynkowe, szynka wiejska z kością lub bez, szynka serrano z kością lub bez, lomo w próżni. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Zespół do Państwa dyspozycji!
... wytwarzamy w naszych oddzielnych zakładach. Naszym celem jest zapewnienie najwyższych standardów w zakresie jakości i bezpieczeństwa żywności (IFS, BRC). Luis Oliveras jest obecny w sektorze Horeca oraz w sprzedaży detalicznej. Dostępne formaty: - Całe kawałki do krojenia w zakładzie oraz całe kawałki przemysłowe dla profesjonalistów w dziedzinie krojenia. - Tacki z plastrami od 50g do 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Hiszpania, Figueres
El Graner to rzeźnia z ponad 20-letnim doświadczeniem, z siedzibą w Alt Empordà, posiadająca lokale w Vilafant i Figueres oraz własny zakład, w którym wytwarzamy nasze wędliny w 100% w sposób rzemieślniczy. Oferujemy dwie linie wędlin: gotowane i dojrzewające. Fuet, longaniza, panceta, lomo, indyk, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... wszystkie te produkty są wytwarzane z dużą starannością w naszym zakładzie. Oferujemy również zestawy wędlin, aby spróbować naszych produktów w szczególnych okresach, takich jak Boże Narodzenie, lub aby zrobić oryginalne prezenty dla firm.
Hiszpania, Valencia
XarcuSpain to firma zajmująca się głównie eksportem produktów gourmet, rzemieślniczych, zdrowych i ekologicznych pochodzenia hiszpańskiego. Chociaż specjalizujemy się w wędlinach (szynka, chorizo i lomo), w naszym katalogu znajdziesz różne kategorie. Miód, trufle, likiery, oleje i wszelkiego rodzaju mięso. Skupiamy się na kanale HORECA i chociaż głównie współpracujemy z dystrybutorami, jesteśmy w stanie realizować spersonalizowane wysyłki do każdego biznesu w sektorze gastronomicznym.
Jesteśmy producentem szynki Serrano A.O.C z Teruel (Calamocha) oraz producentem szynki Ibérico de Bellota z los Pédroches (Córdoba). Dystrybuujemy na terenie całej Francji, Belgii, Szwajcarii oraz Korsyki, z dostawą z magazynu Bodéga w Veyrac (87520) !!!! Można u nas znaleźć szynkę Serrano z kością oraz bez kości, pakowaną próżniowo. Oferujemy również lomo Ibérico, kiełbasę, chorizo oraz sobrasadę z Majorki.
...Wytwarzamy produkty takie jak salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, chorizo słodkie i pikantne, chorizo cular, chorizo corte, fuet, chistorra biała i czerwona, longaniza czerwona, butifarra czarna, blanquillo w jelicie i w słoiku, butifarra katalońska, salchichón gotowany, sobrasada pikantna i zwykła w jelicie i w pojemnikach, lomo embuchado, lomo z rozmarynem z skórą, szynki...
Hiszpania, Guijuelo
Sklep internetowy sprzedający szynki i wędliny iberyjskie pochodzące z Guijuelo, Salamanca, Hiszpania. Szynka iberyjska dojrzewająca, łopatka iberyjska, chorizo iberyjskie, lomo iberyjskie, salchichón iberyjski, zestaw wędlin, kosze świąteczne oraz zestawy prezentowe produktów wysokiej jakości.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play